Дългото чакане след трансфер - 82

• 38 727
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Барборанче,късмет 🍀
Деси, възможно е,разбира се.
 Мн четох от вчера и само престо дават фалшиви черти(като моята). Щом шуъра има дори и мн малка 2ра черта всичко е наред. Утре ще се похвалиш с височко чхг 🤞
Аз днес не правих тест,зсщото съм наясно,че нямахме късмет и утре ще съм една чиста 0,та не искам и днес да рева цял ден.
Девилче,само аз си я виждам чертичката на шур чека Хахахахах,ама ще видим утре,ти ще пускаш кръвен нали?чакам добри новини ,мен престо ми е давало изпарителна ,но тя не изглеждаше по твоя начин,така че всичко ще е наред,не е изпарителна
Да,утре преди обяд мисля да ида до Надежда и да пусна чхг.
Ти си с тридневни снежинки и е нормално чертичката на шуъра да е много бледа. Има случаи, при които на 14ти ден след зет се появява,а кръвен на 12ти показва високи стойности и бременността е завършила със здраво бебче така, че утре ще разберем с теб ще ставаме ли мами на козирогчета или ще са друга зодия 🤗 🤞

# 151
Здравейте отново. Относно тестовете за Корона, на мен също ми искат от клиниката 2  PCR теста. Един при започване на прегледите и втори преди трансфер. За в Гърция става въпрос. Не знам какво точно гласи заповедта тука, но доколкото разбрах собствениците/управителите имат право да въвеждат мерки и по собствена инициатива. Това предполагам обяснява защо в различните клиники  има разминаване. Чух и за преместени ембриони поради тази причина.

# 152
Момичета в петък прокървях обилно и направих спонтанен аборт.  На вас пожелавам успешен финал. След спонтанен аборт, кога се прави следващ ЗЕТ ?

# 153
Момичета в петък прокървях обилно и направих спонтанен аборт.  На вас пожелавам успешен финал. След спонтанен аборт, кога се прави следващ ЗЕТ ?
Принципно всичко зависи от доктора ,според състоянието ти ,може и още на следващият цикъл ако лигавицата е добра,съжалявам много,ти нали беше в болница на 7ми какво стана след това

# 154
На 8 ми сутринта изведниж много обилно прокървях, на 9 ти пуснах чхг и стойноста от 734 беше спаднало на 71. Казаха ми спонтанен аборт. И аз забравих да питам доктора защо стана така.

# 155
На 8 ми сутринта изведниж много обилно прокървях, на 9 ти пуснах чхг и стойноста от 734 беше спаднало на 71. Казаха ми спонтанен аборт. И аз забравих да питам доктора защо стана така.

Съжалявам

# 156
Съжалявам много ,приеми го за хубаво ,организма когато има нещо не както трябва отхвърля за добро,приеми че ембриончето е имало пробем ,само напред!

# 157
Най-вероятно лекаря нямаше да има отговор на въпроса ти.

# 158
Ася, съжалявам за случилото се. Но както ти е казала и Деси по-добре сега, отколкото после цял живот.

Стискам палци на чакащите днес. Да се похвалите с тлъсти ЧХГ😁

# 159
Момичета здравейте ,аз съм с чхг 53,26 на 9ти ден на два тридневни ембрита ... в сряда ще съм отново на, кръвен ,силно се надявам всичко да расте както трябва и този път така чаканото и бленувано бебче да стане реалност Simple Smile

# 160
Браво Деси, много добър резултат за 9 ден, тихичко честито☺

# 161
Браво,Деси ♥
Аз отпадам с 0,87.явно не ни е писано с ММ да имаме детенце 😢
Много късмет на всички тук и ви благодаря за подкрепата и съветите 🙏🏼🍀

# 162
Devilche, много съжалявам:disappointed_relieved:
Опитвам се да измисля какво би успокоило мен в такъв момент,че да ти го кажа обаче не ми ми ава нищо през ума.
И все пак горе главата, потъгувай си колкото ти е ужно и опитайте отново. За съжаление и статистиката показва, че при всеки един цикъл кактио и при идеални условия шанса да не се получи е по голям отколкото да настъпи бременност. Това си важи както за асистирани така и за нормални опити.
Друго също ми се иска да кажа...момичета защо ги купувате тези тестове с изпарителните черти. Чета от дълго време темите в бг мама и се знае коя е марката, която ги прави тези номера, според мен заслужават пълен бойкот, длъжни са да си оптимират продукта и да ги няма тези изпарителни черти.

# 163
Аз явно още ще си почакам за ЗЕТ . Бях на преглед лигавицата била супер, но овулация не се задава (за първи път ми се случва  и то точно сега), днес ми е 9ти ден моята е малко по-късна, четвъртък ме викат пак, но лекаря каза, че сигурно този месец няма да стане...

# 164
Браво,Деси ♥
Аз отпадам с 0,87.явно не ни е писано с ММ да имаме детенце 😢
Много късмет на всички тук и ви благодаря за подкрепата и съветите 🙏🏼🍀
Разбира се, че ви е писано. Стягай се и продължавай напред, не се предавай. Ще имате детенце.

Общи условия

Активация на акаунт