Дългото чакане след трансфер - 82

• 38 736
  • 744
  •   2
Отговори
# 165
Devilche миличка съжеляам за този резултат , но не се отказвай ще стане вярвай !!! ❤❤❤❤❤❤ Изпращам ти много полужителна енергия 🍀🍀🍀🍀🍀🍀

# 166
Devilche, не се отказвай! Зная отлично колко боли при всеки отрицален тест, но "щом краят не е добър, значи не е края". Имам позната, която успя от 10-тия опит. Ние не можем да си позволим толкова, но ако имаш право на още опити по Фонда- продължавайте. С какъв фактор сте и какво сте изследвали до сега?

# 167
Момичета,не можете да си представите колко много ми давате 🤗добре,че сте вие 🙏🏼
Sheli, с мъжки фактор сме, на 40 г. съм аз вече,имаме 2 икси със силна стимулация и 2 на ец. Имсм бременност прекратена по мед.причини в 16та седмица преди 6 м. Получих разлирени вени на матката и пулсации от бременността и не знам къде и при кого вече да ида,зада ми помогне за тези ужасни пулсации(пулсира влагалището при определена поза-легнала по гръб или седнала).
Отчаяна съм,т.к.когато започнахме при мен проблем нямаше,а сега вече има доста(6 кисти на щж, 5 миомни възела и няколко кисти в гърдите + пулсациите).

# 168
Момичета,не можете да си представите колко много ми давате 🤗добре,че сте вие 🙏🏼
Sheli, с мъжки фактор сме, на 40 г. съм аз вече,имаме 2 икси със силна стимулация и 2 на ец. Имсм бременност прекратена по мед.причини в 16та седмица преди 6 м. Получих разлирени вени на матката и пулсации от бременността и не знам къде и при кого вече да ида,зада ми помогне за тези ужасни пулсации(пулсира влагалището при определена поза-легнала по гръб или седнала).
Отчаяна съм,т.к.когато започнахме при мен проблем нямаше,а сега вече има доста(6 кисти на щж, 5 миомни възела и няколко кисти в гърдите + пулсациите).
Devilche, горе главата. Носим си кръста, нямаме избор, падаме, ставаме и продължаваме...

# 169
Девилче, как да не ви е писано, писано ви е много ясно само, че не точно, когато ние сме си го наумили. Тия неща се случват на силните хора, аз така се успокоявам, успокоявам и теб. Просто това е твоя път и трябва да се извърви, отврат е, но някак си мисля, че това е изпитание отгоре и не трябва да се излагаме, а да го преодолеем. Не знам вече, опитвам да съм дзен. Прегръдка по чата 🤗🤗🤗

Браво,Деси ♥
Аз отпадам с 0,87.явно не ни е писано с ММ да имаме детенце 😢
Много късмет на всички тук и ви благодаря за подкрепата и съветите 🙏🏼🍀

# 170
Браво Деси, много добър резултат за 9 ден, тихичко честито☺
Не броя деня на трансфера нали така се прави ,надявам се да се удвои в сряда
Девилче ,съжалявам мила моя ,никакво откаЗване ,какви са тези неща от теб ....
Искам да ти кажа от скромния ми опит с четири симулации ,три трансфера ,от който единия в Турция ,тук ми казаха в Надежда да мисля за донорска яйцеклетка ,че моите били не читави ,не съм се отказала за миг ,преследвам до последно мечтата ,не бъди слаба !Прегръщам те силно !

# 171
Момичета, днес от сутринта ми се вие свят. Днес ми е 5 ден след ЗЕТ, утре смятам да звънна на доктора. Защото в предписанията пишеше да му се обадя, ако ми има нещо. Чудя се дали може да е от лекарствата? И другото е, че от първи ден имам трепки и леки спазми в дясно и ниско долу. Кажете ми според Вас, дали всичко е наред?

# 172
Момичета, днес от сутринта ми се вие свят. Днес ми е 5 ден след ЗЕТ, утре смятам да звънна на доктора. Защото в предписанията пишеше да му се обадя, ако ми има нещо. Чудя се дали може да е от лекарствата? И другото е, че от първи ден имам трепки и леки спазми в дясно и ниско долу. Кажете ми според Вас, дали всичко е наред?
Аз съм така ,към момента съм с положителен тест ,дай Боже да е така и за напред,доктора каза че кръвното много ми пада ,да си пия кафенце по едно на ден ,иначе изпадам в безсъзнание ,толкова е серизоно положението

# 173
Синеочка как си?Имаш ли още болки в корема и кръста и много ли са силни? Понеже и двете сме на 5 ден. Аз ту имам силни болки,ти нямам... вече незнам и аз..

# 174
Синеочка как си?Имаш ли още болки в корема и кръста и много ли са силни? Понеже и двете сме на 5 ден. Аз ту имам силни болки,ти нямам... вече незнам и аз..
Да ту силни, ту слаби! Особено мисля, че се засилват след като си сложа инжекцията с факсипарин. Може би си втълпаявам. Не знам, но всякаш съм в цикъл. А като лежа на гръб ме боли и кръста, за това си полягвам и по-малко настрани. Надявам се всичко да е за добро и това да не е лош знак. На моменти ме е страх и си мисля, че може би организма ми не може да възприеме ембрионите и се бори с тях. Но това са глупости и страхове.

# 175
Здравейте момичета, искам да попитам тези от вас които са пили Преднизолон кортико след трансфер-кога го спряхте? На мен ми казаха, да го спра 7 дни след трансфера, но тогава още няма да знам резултата. Не съм наясно каква е функцията му-подтиска имунната с-ма, за да не отхвърли ембриона ли, нещо като Медрола ли е? И докога е важно да се приема-докато приключи имплантацията ли? Притеснявам се, ако го спра на 7ми ден и има имплантация-дали може да го изхвърля после? Аз съм с НК клетки и правихме промивка с Ivig преди трансфера+тези хапчета. Дано помогне да ги преборим гадните клетки-убийци, че много ме е страх да не отидат пак ембрионите на кино...аз съм с изчерпан резерв и все си мисля, че може да нямам шанс за друг опит (този е четвърти). Успех на всички, които чакат, много е трудно и трябва да сме изключително силни психически, за да продължим в борбата си за детенце Simple Smile

# 176
Здравейте момичета, искам да попитам тези от вас които са пили Преднизолон кортико след трансфер-кога го спряхте? На мен ми казаха, да го спра 7 дни след трансфера, но тогава още няма да знам резултата. Не съм наясно каква е функцията му-подтиска имунната с-ма, за да не отхвърли ембриона ли, нещо като Медрола ли е? И докога е важно да се приема-докато приключи имплантацията ли? Притеснявам се, ако го спра на 7ми ден и има имплантация-дали може да го изхвърля после? Аз съм с НК клетки и правихме промивка с Ivig преди трансфера+тези хапчета. Дано помогне да ги преборим гадните клетки-убийци, че много ме е страх да не отидат пак ембрионите на кино...аз съм с изчерпан резерв и все си мисля, че може да нямам шанс за друг опит (този е четвърти). Успех на всички, които чакат, много е трудно и трябва да сме изключително силни психически, за да продължим в борбата си за детенце Simple Smile
На мен ми е изписан за 5 дни след трансфер. Нямам НК клетки и не знам каква е ролята му.

# 177
На мен ми беше изписан до теста и после не беше ясно, според резултата. Хич не исках да го пия, но в името на целта ... Simple Smile

# 178
Аз пиех по таблетка и половина и ми го спряха около 8ма-9та г.с. Не са ми обяснявали точно каква му е функцията, но и аз мисля, че е за подтискане на имунитета, а може би също и за да няма алергична реакция към някое от другите лекарства, с които се тъпчем.

# 179
Здравейте момичетата имам въпрос ,в деня на ,,очакваната,,менструация за мен вчера вечерта като се изпишках и като се избързах имаше леко розов цвят на хартията ,преспивайки тази сутрин отново се избърсвам и остана един ръждив цвят на хартията ,самия утрогестан и по скоро остатъците от него бяха кафеникави ,в понеделик 9 ден от трансфера на 3дневни чхг беше 53,днес отново ще ходя,но дали всичко е приключило и радостта ми беше кратка според вас?отделно толкова ме болят на цикъл яйчниците...

Общи условия

Активация на акаунт