Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво може да означава висока стойност на TSH по време на бременност?
Какво се случва след трансфер на трети ден?
Какво се случва след трансфер на петия ден?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво може да означава висока стойност на TSH по време на бременност?
-
Какво се случва след трансфер на трети ден?
След трансфер на трети ден, ембрионите продължават да се развиват, преминавайки през различни етапи. На третия ден обвивката на бластоциста започва да се разпуква, а на четвърти и пети ден бластоцистът се прикрепя към маточната стена и започва имплантацията. Процесът на развитие продължава до седмия ден, когато имплантацията е завършена, а клетките, които ще станат плацента и фетус, вече са започнали да се развиват.
-
Какво се случва след трансфер на петия ден?
След трансфер на петия ден, бластоцистът продължава да се развива, като се закача към ендометриалната стена и започва имплантацията. Процесът на имплантация продължава до седмия ден, когато е завършен, и клетките, които впоследствие ще се превърнат в плацента и фетус, вече са започнали да се развиват.
-
Какво представлява тестът с йод за определяне на бременност?
-
Какво представлява TSH и какви са нормалните стойности?
Отрицателен резултат около 3, т.е. явно не е имало имплантация....Сега трябва да чакам няколко месеца за коментар и кой знае колко време ще мине до следващия опит, а аз не съм от най-търпеливите и съм на 40г. При мен уж проблема беше имунологичен-НК клетки и сега се чудя дали терапията им е повлияла или още са завишени. За да се разбере ще е нужна ендометриална биопсия, но в Надежда няма да ми направят, преди да е минал коментара с Док. Как мислите, дали да пробвам в друга клиника да направя биопсията, докато чакам. Другото, което не съм пробвала досега е иглотерапия, мисля да проуча къде правят и да започна процедури. Някоя от вас, ако е правила и е доволна, дали може да ми препоръча специалист в София? Хубав ден и успех на останалите чакащи резултати!