Дългото чакане след трансфер - 82

• 38 876
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Цвети, 5 замразени бластоциста са страхотен резултат, въпреки неуспеха от сегашния трансфер. Успех за следващия път!🍀🍀🍀

# 331
Да се включа и аз,днес ми направиха ЗЕТ на 2 бластоциста. Според думите на доктора единия е "перфектен като по учебник", а другия бил "леко свит", каквото и да значи това!? Сега остава чакането и търпението

# 332
Цвети, 5 замразени бластоциста са страхотен резултат, въпреки неуспеха от сегашния трансфер. Успех за следващия път!🍀🍀🍀

Благодаря ти Hands Pray
Успех на всички момичета, ще продължавам да ви следя и да ви стискам палци.Heart

# 333
  • София
Здравейте,
Какво мислите за чхг 12,27 на 7 ден ( ако не броя деня на трансфера 6 -ти ден) от трансфера на два 5 дневни ембриона? Слагам Прегнил.
Пуснах го толкова рано по лекарско назначаване, защото имах страшно подуване на корема. Сега обаче съм объркана и дори отчаяна... не успях да го коментирам с доктора.

# 334
Chocolate полужителен е , пусни пак след деа дни . Късмет ❤🤗🍀🍀

# 335
Здравейте мога ли да попитам как мога да изчисля в коя седмица съм.Последна дата на цикъл 16 април бях по дълъг протокол.Пункцията му беше на 04.05 трансфер на 08.05😃😃😃😃😃😃

# 336
#chocolate  И аз мисля, че е положителен!

# 337
Здравейте мога ли да попитам как мога да изчисля в коя седмица съм.Последна дата на цикъл 16 април бях по дълъг протокол.Пункцията му беше на 04.05 трансфер на 08.05😃😃😃😃😃😃
Ето тук
http://www.moetodete.bg/calculator/termin.html

# 338
Чета различни насоки някой казва въвежда се последната дата на цикъла,а другъде се въвежда датата на пункцията

# 339
# 340
  • София
Моят тест от днес показа 0.395, т.е. този опит официално приключи.
Видях се с док и тя ми препоръча преди замразения трансфер да направим ERA тест. Малко се шокирах от цената. И сега след като прочетох в интернет информация за теста ми възникна един въпрос. Ако някоя от вас е правила такъв тест и може да ми отговори на въпроса, ще съм безкрайна благодарна. Ако теста покаже, че ендометриума е нерецептивен, налага ли се втори тест и съответно този втори тест отново ли се заплаща на пълната стойност?

# 341
Здравейте момичета, колко дни след началото на цикъла се прави ЗЕТ?

# 342
  • Sofia
Здравейте момичета, колко дни след началото на цикъла се прави ЗЕТ?
Следят овулацита, ако сте на ЕЦ и според нея. Аз бях на ЕЦ и трансфера ми беше на 19-ти ден. radost898989 с теб вървим заедно 🤗 точно в 5гс сме😁💋🤗 Момичетата с положителни тестове, колко често следите прогестерона и как ви варира? Че мойто ЧХГ стремглаво се покачва, ама прогестерона ми падна на половина 🤐

# 343
Благодаря ама аз бях на стимулиран опит😊😊

# 344
Аз ще съм на стимулация с хапчета и затова се чудя на кой ден е ЗЕТ.

Общи условия

Активация на акаунт