Дългото чакане след трансфер - 82

• 38 685
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
#pipi8 Знаехх сии бравоо, такаа ме зарадваа. Не знам при мен, но при теб ще са двечки! Много, много се радваам 😘😘😗❤

# 586
pipi8, честито, мила Satisfied , ей на това се казва ЧХГ! И на днешния празник на детето е знак, че догодина по същото време пак ще празнувате с едно /или две/ малки човечета. Flowers Four Leaf CloverPeople CoupleHands Pray

# 587
Аз днес се събудих в чудесно настроение и ей така реших да прескоча до лабораторията (дори ММ не знае🙄)Резултата ще е готов след 18ч.😊

# 588
Момичета много ви благодаря за всичко , дай Боже другата седмица да се види/видят сакчетата и всичко да се развива добре .
В момента най много ми липсва ММ , искам ми се да е при мен , но в края на краищата каузата за което се борим от толкова време е по важна . Сигурно ще трабва да си остана тук до 12г.с , а с тези карантини , ще е трудно да си дойде той .
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Анни , Darikn късмет момичета стискам ви палци  силно както и на всички останали ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

# 589
Момичета тъкмо излизам от докторката . Днес ми е 12 ден според мен но тя каза да си броя и деня на транасфера защото е бил рано .
Това е разултата ❤ Не мога да повярвам още . Благодаря ви за цялата подкрепа и ви пожелам на всички един пухкав финал ❤❤❤❤❤❤❤❤

Честито pipi8! Пожелавам ти безпроблемни 9 месеца и едно /а защо не и две/ сладко малко бебче!
Дано да повлечеш крак и всички тестове през месеца, а и по-нататък, да са положителни. Искрени прегръдки!

# 590
Момичета много ви благодаря за всичко , дай Боже другата седмица да се види/видят сакчетата и всичко да се развива добре .
В момента най много ми липсва ММ , искам ми се да е при мен , но в края на краищата каузата за което се борим от толкова време е по важна . Сигурно ще трабва да си остана тук до 12г.с , а с тези карантини , ще е трудно да си дойде той .
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Анни , Darikn късмет момичета стискам ви палци  силно както и на всички останали ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
  Пипи я кажи какви симптоми имаш, гърдите болят ли те

# 591
Noci да болят ме ,но те не да спирали да ме болят от два дни преди пункцията ми . Така ,че това хич не го зачитам за признак. Има болки от време на време все едно ми е дошло 1 ден Ц , но бързо отшумяват . В първият ми опит ,а и сега ми се случи около 6-7 ден да се събудя от остра билка и спазми и да ме държат около 10-15 мин . Това при втория опит го нямах !
Корема много ми се издува , но докторката каза ,че е нормално от утрогестана и дуфостона ,че е това , предимно вечер се случва .
Емоционална съм ,но аз и по принцип съм доста ревлива 🥴🙈. На моменти се чувстават подпалила , аз никога не съм спяла след обяд , сега на 2-3 пъти ми се случи да си подремна .
Пишкам повече , ставам по 2-3 пъти на нощ .
И пак да си се оплача аз , пуши ми се многоооо , мразя се заради тази пуста гадост и се притеснявам и ме е страх ,че си припалвам 🥺😣😣😣😣😣 , но като ми се допуши се напрягам .
Та това е нищо друго по различно за сега !
Noci ти пуска ли тест ? 🍀🍀🍀🍀

# 592
Noci да болят ме ,но те не да спирали да ме болят от два дни преди пункцията ми . Така ,че това хич не го зачитам за признак. Има болки от време на време все едно ми е дошло 1 ден Ц , но бързо отшумяват . В първият ми опит ,а и сега ми се случи около 6-7 ден да се събудя от остра билка и спазми и да ме държат около 10-15 мин . Това при втория опит го нямах !
Корема много ми се издува , но докторката каза ,че е нормално от утрогестана и дуфостона ,че е това , предимно вечер се случва .
Емоционална съм ,но аз и по принцип съм доста ревлива 🥴🙈. На моменти се чувстават подпалила , аз никога не съм спяла след обяд , сега на 2-3 пъти ми се случи да си подремна .
Пишкам повече , ставам по 2-3 пъти на нощ .
И пак да си се оплача аз , пуши ми се многоооо , мразя се заради тази пуста гадост и се притеснявам и ме е страх ,че си припалвам 🥺😣😣😣😣😣 , но като ми се допуши се напрягам .
Та това е нищо друго по различно за сега !
Noci ти пуска ли тест ? 🍀🍀🍀🍀
Пусках, викат ме след няколко дни да, пусна пак, защото е ниско чхг това ми казаха само по тел, мен не ме болят и при предишната бременност не ме боляха беше  биохимична и сега не ме болят, дано не се пивтори само същото..

# 593
Честито Пипи! Да се развива всичко по план, да сте много здрави и щастливи! Тепърва ви предстоят чудесни неща! 🌞🌸🤗

# 594
Честито pipi8, успешен финал с пухкав/и бебок/ци! Отдавна ви чета и сега съм в процедура по дълъг протокол- другата седмица ми е блокиращата инжекция. Според мен подуването е именно симптом за бременност. Ще ми е трети опит, като досега никога не съм имала имплантация, така че взимам с надежда за късмет от прашеца.

# 595
Честито Пипи!
Пожелавам ти безоблачна бременност и пухкав финал, а може би наистина и двоен финал. Не разбрах колко ебриончета сте трансферирали.
Чета ви, но не внимателно, в навечерието на започването на моята процедура ме удари жесток удар от съдбата и не съм на себе си.
Пожелавам успех на всички момичета борещи се за най —ценното.🍀🍀🍀

# 596
Честито Пипи!
Пожелавам ти безоблачна бременност и пухкав финал, а може би наистина и двоен финал. Не разбрах колко ебриончета сте трансферирали.
Чета ви, но не внимателно, в навечерието на започването на моята процедура ме удари жесток удар от съдбата и не съм на себе си.

Каквото и да се е случило, Cinnamon Cookie, дай си време, отложи ако трябва старта и когато се възстановиш психически и си готова, ще продължиш. Прегръщам те виртуално

# 597
Cinnamon Cookie и аз съм в същото положение, малко преди да започна подготовка за ЗЕТ разбрах, че баща ми е тежко болен. Трудно е, едва се събрах, но трябва да продължим напред и да се борим. Прегръдки ❤️

# 598
Честито Пипи!

Каквото и да се е случило, Cinnamon Cookie, дай си време, отложи ако трябва старта и когато се възстановиш психически и си готова, ще продължиш. Прегръщам те виртуално
Милата ми майчица си отиде от нас, имаше рак на белия дроб и уж се беше стабилизирала. Единствената ми утеха е, че не се мъчи изобщо!

# 599
Честито!!! 😍Каква хубава новина, точно като за деня на детето! 👶Много се радвам! ❤Лека бременност ти пожелавам! 🥳
Момичета тъкмо излизам от докторката . Днес ми е 12 ден според мен но тя каза да си броя и деня на транасфера защото е бил рано .
Това е разултата ❤ Не мога да повярвам още . Благодаря ви за цялата подкрепа и ви пожелам на всички един пухкав финал ❤❤❤❤❤❤❤❤

Общи условия

Активация на акаунт