Изпитани сайтове за парфюми - 25

• 58 989
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Notino са пуснали БД над 40лв и -20% на гримове L'Oreal и още 2 марки.

# 616
Елинор не са коректни!
В петък имаха 1бр. тестер от Булгари Кристалин, поръчах, код прибавих, всичко точно. Получих и потвърдителен е-майл, а днес ми заявяват, че го нямат наличен, обясних, че е бил наличен и съм го пуснала редовна поръчка / с  номер, дата/, не е като да съм го гледала само .. е не. Предлагат ми малко по-голяма отстъпка на опакован продукт,  еми не е коректно пък ..

# 617
Да, напоследък често се случва, не си сама.

# 618
  • виртуално
И аз имах такъв случай с Елинор. Хем им се обадих предварително да ми потвърдят наличност и поръчах секунди след това ... и пак ми я канцелираха.

След цялостното ми оливане в момента ще реагирам само на изключителна оферта, но се оглеждам са нещо лятно и свежо за ММ ... Според него 3бр са му много, но за мен това е под екзистенц минимума Simple Smile

# 619
Получих поръчка от макъп и съм супер доволна, цената е приказна, доставката безплатна и в обявения срок, куриера беше супер учтив, продукта увит с амбалажна хартия вместо бъбъл, което за мен е добър еко вариант. Тестер в тестерска кутия, но с капачка и аромата е разкошен, само дето май ще се наложи да го деля с мъжа, но ще го преживея.

# 620
  • София
Получих поръчка от макъп и съм супер доволна, цената е приказна.......
Тестер в тестерска кутия, но с капачка и аромата е разкошен
Ами хайде сподели с нас де. Sunglasses
Освен нещо ако не те притеснява.
То така стават хубавите работи. Неведнъж е имало форумни екшъни, от които сите сме/са доволни
едит: Видях, че си споделила инфото в другата тема. Честитка!

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 16:51 от amia_a

# 621
На приказна цена имаше само една бройка като го видях аз - 64 лв тестер с капачка и кутия, затова не съм писала. Освен него същия продукт пак в мейкъп го имаше за 77-78 мисля. Седях пулих се да намеря разлика, но такава беше само цената.

# 622
  • Варна
Момичета имам питане.Зная,че този сайт не е на първа страница,но се чудех някой дали е купувал парфюм от тук?
Намерих нещо,което искам и се чудех да рискувам ли?
https://www.donbaron.bg/van-cleef-arpels

Аз веднъж поръчах парфюм, който само там го имаше наличен. Оформих поръчката и зачаках...Никакво включване. Писах и по мейла. Нищо. Много несериозно отношение, не бих повторила.
Вчера все пак се престраших и поръчах.Получих потвърждение на мейла и т.н.Днес едни младеж ми се обади да ми съобщи,че въпросния парфюм не е наличен и как платформата и ъпдейта на поръчките им и дрън-дрън.
Явно няма да го получа,но не пропуснах да им кажа колко много съм разочарована и че ме губят като клиент.

# 623
  • Варна
Има ли текущ код за Parfimo?

# 624
Save5 мисля, че е активен до края на май.

# 625
Не мога и не мога да си изкарам код за намаление в Нотино. Трия кеш, хронология, бисквити и прочие- не и не.
Някой може ли да ми предостъпи код? 😊

# 626
Влез инкогнито на браузъра.

# 627
Влез инкогнито на браузъра.
И това направих. Ей, не изкача тоя код. Той не изкача, аз откачам 🤣🤣

# 628
  • Чукарландия
През телефон не дава кодове за отстъпка, от компютъра ли пробваш?

# 629
И аз от два дни се мъча и нищо не мога да изкопча от тоя сайт. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт