Изпитани сайтове за парфюми - 25

• 59 020
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • София
За parfium.bg код дали има?

# 601
Хора, подариха ми тестер на Том Форд Табако ванил, как да разбера дали е оригинален, не познавам аромата от преди?
Ако някой има такъв нека ми пише, може и на лични.

# 602
Момичета имам питане.Зная,че този сайт не е на първа страница,но се чудех някой дали е купувал парфюм от тук?
Намерих нещо,което искам и се чудех да рискувам ли?
https://www.donbaron.bg/van-cleef-arpels

Аз веднъж поръчах парфюм, който само там го имаше наличен. Оформих поръчката и зачаках...Никакво включване. Писах и по мейла. Нищо. Много несериозно отношение, не бих повторила.

# 603
Може сайтът просто да не съществува вече и така да си "виси".
Какво направих пак... Чакам три парфюма. Всъщност, единия ме чака в Спиди. Оня ден поръчах от Гет, обадиха се (!!!) да кажат, че ще ми пратят парфюма в понеделник. Ми добре, аз не бързам. Днес - съобщение за получена пратка в Спиди и по сумата се ориентирах, че е той. Ребела на Риана ще дойде след две седмици от Елинор (дано дойде, от Германия щял да дойде). И поръчах La Vie Est Belle L'eau Florale от Dolce... Ще се гръмна!

# 604
Благодаря за отговорите, момичета Kissing Heart Поръчах Mon Guerlain EDT Flowers Hibiscus

# 605
  • София
И поръчах La Vie Est Belle L'eau Florale от Dolce... Ще се гръмна!

Чуден браво и ме подсети да взема моя на разходка с още 19 други за следващите седем дни. Луда съм хораааа за 7 дни съм понесла 20 броя.

# 606
Не си сама в лудостта... Joy В един хотел бях помъкнала чанта със... сигурно 30 парфюма за 5 дни и я забравих на тръгване. Бяхме вече на 5-6 км от града когато се обадиха от рецепцията, че съм си забравила тежка чанта! Веднага ми светна какво тежи и нито за миг не дадох на мм да си помисли, че не се връщаме веднага и можело да ми пратят чантата с Еконт! (те го предложиха)
Не, че ще ми трябват или ще употребя всичките, просто не мога да избера...

# 607
  • София
Ооо не се и съмнявам в тези теми не съм сама много сме и сме много
г о т и н и смени си ника моля те, моля теееееее

# 608
Maremma Tiziana Terenzi, но не тестер пише, че тежи 107.7 грама

Благодаря ви, много! Търсех във Фрагрантика такава информация, но не видях. Ще потърся къде мога да го претегля и ще пиша.

И така...Преди малко претеглих шишето на електронна везна в магазина. Точно 345 грама.

# 609
И аз да се включа в темата.
Следя и чакам Aqua di Parma Mandorlo di Sicilia от Парфимо. Видях го на 97 лева една вечер (тестер) и си казах "айде утре ще пусна поръчка, хем може още нещо да си харесам" и на другия ден вече беше 117... сега е паднал до 112, но аз чакам пак да стане 97 или поне 100.
За сега съм поръчвала само от Парфимо и Нотино и тъй като съм нова в темата, тези дни попрочетох повече и за други сайтове, за които не бях наясно. Мисля да се доверя на Makeup.bg.

Искам също и да попитам парфюмите на Be layered само от техния си сайт ли могат да се закупят, защото аз лично не ги намирам другаде?

# 610
Само от техния и не намерих доставка за Европа. Търсих, рових и накрая хванах една промоция на парфюми-шоп, та ексклузивната Делина излезе на 288лв и престанах да им търся Първата целувка. Ако някой, обаче, го намери в Европа-ще се радвам да сподели.

# 611
  • BG-DE
Благодаря ви за информацията.  Опаковката от клипчето е като на получения от Парфимо парфюм, само че жената маха предпазителя и пръска, а на моя този предпазител е на средата на пръскалката и не може да се маха, а се пръска с него, гледам, че и на официалния сайт предпазителят е като на клипчето, т.е. се маха.
Дори опаковката да е променена, което е съвсем възможно, то ароматът е абсолютно различен, дори и като трайност. За съжаление това не е любимият ми парфюм.
Ще поръчам и от Нотино да видя какво ще дойде.
Eто и снимка -

Това е новия дизайн на опаковките на Монтал но ароматът не е променян, пробвах го във физически немски магазин преди ИП, така че мен би ме притеснила не опаковката, а разликата в аромата.

# 612
Привет, момичета!
Има ли някакъв шанс парфюм да е реплика, дори и кодът му да излиза в сайта checkfresh?

# 613
# 614
Абсолютно, съвсем наскоро разбрах, че checkfresh работи по формула, затова и някои марки смениха алгоритъма на кодовете си или пък сами създават база данни за проверка на уникални кодове.
Ще трябва да се обърне внимание върху изработка и, разбира се, аромат.

Общи условия

Активация на акаунт