Изпитани сайтове за парфюми - 25

• 58 981
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • Стара Загора
Инкогнито-Минкогнито не иска да пуска. Стиска си го. Grinning
Когато съм инкогнито ми излиза само да се абонирам за бюлетина им.

Последна редакция: вт, 19 май 2020, 10:39 от Phoenix_

# 631
  • София
Елинор май и мен ще ме откажат. Днес се обадиха, че парфюмът, който поръчах преди 4 дни не е наличен,  а трябваше утре да ми го доставят. Ами да си оправят наличностите в сайта. Какво да си играем на тука има, тука нема.

# 632
Много странно, защото на мен ми излезе в рамките на две минути:

# 633
  • Стара Загора
Ето още един код за Нотино - EB1-23G-UHE

# 634
Елинор май и мен ще ме откажат. Днес се обадиха, че парфюмът, който поръчах преди 4 дни не е наличен,  а трябваше утре да ми го доставят. Ами да си оправят наличностите в сайта. Какво да си играем на тука има, тука нема.
Също и сроковете за доставка. Преди време ми трябваше спешно подарък и поръчах от тях заради посочената доставка. Познайте дали го получих в срок! Наложи се да купувам друг, а този остана за ММ, макар, че не беше нужен, нито на оферта. Съжалявам, че приех пратката.

Последна редакция: вт, 19 май 2020, 11:20 от Dari_77

# 635
  • Стара Загора
Боже, кажете какво правите, че ви излиза кода? Стоите на началната страница ли? Вече си мисля, че има някъв ЧАЛЪМ. Grinning

# 636
  • Стара Загора
Влезнах през друг браузер, а не този който изпалзвам по принцип, но без да влизам в профила си. Сложих произволин парфюм в кошницата и излезнах от нея, без да завърша поръчката. И така ми даде кода, пробвай.

# 637
  • София
От Елинор съм 100% доволен и винаги всичко е било перфектно. Включително и сега - преди малко взех от куриера два парфюма - никакво забавяне, никви грешки.

# 638
В dolce.bg има ли актуален код за отстъпка - ако някой знае, пишете, моля, преди да съм завършила поръчката Blush

Последна редакция: вт, 19 май 2020, 11:49 от White Silence

# 639
От Елинор съм 100% доволен и винаги всичко е било перфектно. Включително и сега - преди малко взех от куриера два парфюма - никакво забавяне, никви грешки.
А кои са, може ли да споделиш ? Simple Smile

# 640
Абсолютно подкрепям! Вече няколко пъти ми се налага да отложа пратка поради лични причини с молба за получаване в конкретен ден, винаги изпълняват молбата ми и всичко е перфектно! А и с тези постоянни изкушаващи кодчета как да устои човек?! Абе, кефят ме тези хора, нищо че ме разориха вече! Joy

Последна редакция: вт, 19 май 2020, 12:34 от cabochard

# 641
Елинор май и мен ще ме откажат. Днес се обадиха, че парфюмът, който поръчах преди 4 дни не е наличен,  а трябваше утре да ми го доставят. Ами да си оправят наличностите в сайта. Какво да си играем на тука има, тука нема.
Няма такъв филм при тези...🤐 Току що им се обадих да добавят към парфюма, който чакам до две седмици (и който сигурно няма и да дойде...) прословутия La Vie Est Belle L’Eau Florale, защото в сайта им пише, че има наличен 100 мл, а Dolce ми отказаха 100 заради не наличност и предложиха 50, но естествено, Елинор също го нямат! Намерих 100 мл в parfium.bg, но не! Защото те просто се оказа, че всъщност са dolce.bg! А пък Елинор са megamall. Пълна каша! Генерирах три напълно излишни телефонни разговора, за да ми кажат, че нямат нещо, което фигурира в списъка и на трите сайта като налично. Сега поръчах 50 мл от dolce.bg, да видим дали него все пак ще получа, защото казаха, че 50 имат.

# 642
Азалия, 50 мл са напълно достатъчни от този аромат. При мен е траен и не изисква повече от 3-4 апликации. Ще се радвам да споделиш дали ти е допаднал, т.к. не харесваш LVEB. За мен те имат доста общо, макар че тази версия е много по-нежна.

# 643
  • София
Няма такъв филм при тези...🤐 Току що им се обадих да добавят към парфюма, който чакам до две седмици (и който сигурно няма и да дойде...) прословутия La Vie Est Belle L’Eau Florale, защото в сайта им пише, че има наличен 100 мл, а Dolce ми отказаха 100 заради не наличност и предложиха 50, но естествено, Елинор също го нямат! Намерих 100 мл в parfium.bg, но не! Защото те просто се оказа, че всъщност са dolce.bg! А пък Елинор са megamall. Пълна каша! Генерирах три напълно излишни телефонни разговора, за да ми кажат, че нямат нещо, което фигурира в списъка и на трите сайта като налично. Сега поръчах 50 мл от dolce.bg, да видим дали него все пак ще получа, защото казаха, че 50 имат.
Smiley Да! А Елинор освен това са и MG Parfumerie! И разни други са нещо друго Simple Smile))

# 644
Боже, кажете какво правите, че ви излиза кода? Стоите на началната страница ли? Вече си мисля, че има някъв ЧАЛЪМ. Grinning
Както казах, влизам през инкогнито на браузъра, не съм си в профила, и до 1-2 мин ми излезе това. Не съм цъкала много, погледнах само един продукт (Girl of now forever е на добра цена) и това е.

Общи условия

Активация на акаунт