Изпитани сайтове за парфюми - 25

• 58 971
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Не харесвам пачулито в първообраза, но след два часа от развитието (защото при мен La vie est belle е един от парфюмите, който се променя много пъти от началото си и край почти няма, защото е вечен!) ми харесва страшно много, затова пробвах преди много време в Дъглас флоралната, в която именно това гадно пачули са махнали и не знам защо отлагах толкова време да си го купя... А вчера, срам не срам, обясних избора си на 100 мл с неконтролируемата лакомия да има повече парфюм. 😞☺️☺️ Но те и тези 50 ще ми стигнат за 5 години напред! После ще му мисля 😆

# 646
Много благодаря на добрите дами, които споделиха няколко кода, възползвах се от единият! Flowers Bouquet
Идвам да измрънкам от отвратителната рекламационна процедура на Нотино! Получих съмнителна Мансера с плуващи неща в течността и я върнах, разбира се. Изпратих я обратно към Нотино на 24.04, на 27.04 е взета от служител и аз сега чинно чакам от 14 до 30 дни, съгласно предварителното им предупреждение. Както си чакам вече резултат, на 15.05 получавам мейл, че едва сега си получили парфюма обратно и е започнала рекламационна процедура. Някой назад се беше оплакал от отдела на Парфимо, та аз идвам да го успокоя, че има и по-зле от тях. Rolling Eyes

# 647
Получих си открадната целувка на Картие от Елинор, тестер с празен ход и пълна догоре бутилка, увит старателно в бъбъл хартия и напълнен с въздушни въглавнички.
Покупка на сляпо, която се оказа 100% попадение. Благодаря за споделения линк. Heart

# 648
Ако някой го е очаквал като мен - споделям линка:  Heart Eyes
https://dolce.bg/Narciso-Rodriguez/narciso-rodriguez-for-her-fle … edt-100-ml-164993

# 649
  • Чукарландия
А има ли кодове за отстъпка в Долче?

# 650
Няма, безплатна е доставката над 49 лв.
Потвърдиха ми 50 мл  La vie est belle l'eau florale, кротнах се.

# 651
Дами здравейте, в момента има ли код за нотино ми трябва 😁

# 652
Прочети поне последните 2-3 страници! И аз обичам така на готово...

# 653
А на мен от Елинор дори не ми се обадиха да откажат поръчката, а на въпросите ми във фейсбук дали ми я отказват, много хитро извъртяха темата с намаление на опакован продукт, нееещо много взеха да се дънят! Дразнят! 15-20лв са си пари, които мога да дам за друго все пак!

# 654
  • Пловдив
Относно рекламацията и връщането в Нотино - искат да им се изпрати формуляра по е-мейл. Така започвали процедурата по рекламацията веднага.
Това го разбрах от тях при едно мое връщане на парфюм, за което чаках да ми върнат парите доста време.

При следващи връщания винаги съм изпращала формуляра и процедурата е стартирала веднага. Не знам каква е логиката при положение,че този формуляр така или иначе пътува със стоката и го виждат.

# 655
На мен ми казаха да го попълня и приложа към парфюма, който ще върна. Иначе съм описала всичко подробно със снимки още преди това в имейл, но вече ми се изчерпва търпението. Това, че почти 20 дни не са го изпратили в Чехия, или дори и да е бил изпратен по-рано, едва сега въпросният отдел е стигнал до моята рекламация, категорично не е мой проблем. Голямо име, гръмки слогани и обещания, а обслужването е...един път.

# 656
Моето връщане до dolce.bg беше в сряда, на 13-ти май. С парфюма приложих разпечатка на протокола за връщане с номер на банкова сметка, по която да си получа сумата. В петък се обадиха да ми искат да им пратя снимка на товарителницата, пратих и днес имам имейл от PayU Полша, че е нареден превод за сумата от тестера на Acqua di Parma-та. Утре трябва да постъпи по сметката ми.

# 657
  • Варна
Код за Нотино: EB1-22F-4VC

# 658
  • Тополовград

Не ми приема кода. Колко е намалението.

# 659
  • София
5%. Вероятно някой го е използвал вече. Еднократен е.

Общи условия

Активация на акаунт