Изпитани сайтове за парфюми - 25

• 59 628
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Изобщо не му е сега сезонът, за мен е прекрасен, но в студено време.
Вчера поръчах от Нотино, утре ще е при мен. Когато трябва да вземат пари са много бързи, когато имат да връщат обаче, нещата стоят по по-различен начин. Laughing

# 676
По-скоро е зимен Girl of Now

# 677
За пореден път съм много доволна от Парфимо. Днес получих Hermes Terre D´Hermès Eau Très Fraîche - 200ml тестер, който аз не мога да държа в ръка даже, но ЛМ е много доволен Heart Eyes, както и Guerlain Shalimar Souffle Intense Eau de Parfum за жени 50 ml. И двата парфюма хубаво опаковани и с празен ход. А цената на тестера на Terre, беше повече от отлична. Поръчах на 13,05, на 15,05 имах мейл, че са пратени от Чехия и днес си ги взех.

Chanel Chance Eau Vive и за мен става за на сляпо. Въпреки, че не съм почитател на много неща от марката, в този няма нищо, което да ме дразни, а напротив радва ме макар и не от първия момент, но после много си го заобичах.

# 678
  • Чукарландия
Да, моят Girl of Now е тестер. Пристигна с капачка. Обаче не се сещам от къде го бях купувала.

ПП От парфюми-шоп.

# 679
Моят Girl of now е от Парфимо, тестер,  с капачка и кутия от продукт.
Взех си Шанел Шанс ЕДТ, тестер, с тестерска опаковка- не е кутия дори. Имаше си празен ход, доволна съм. Парфюмът е чудесен, припомних си го, преди години имах малко флаконче, но го загубих...

# 680
И за мен Girl of now е за есен-зима, наскоро , вече в топлото време се пръснах един път и ми беше много задушлив . Моят е тестер от парфимо, с капачка. Ползвах и Le parfum Royal зимата, сега го поднових като запас , тъй като много го харесвам, като смятах, че също ще тежи на високи температури, но всъщност днес се разви превъзходно.

# 681
Току-що видях в Елинор, че има един брой наличен Davidoff Amber Blend, с кода за отстъпка става симпатична цена - помня, че някои дами го търсеха. Има и един наличен Black Phantom By Kilian, но е рефил. Има на снимката фунийка за преливане на течността, мъничко шишенце с пулверизатор и нещо като капкомер, но дали в действителност е така комплектът или е просто художествено оформление? Много му се чудя... Thinking

# 682
  • Стара Загора
Ох, тоя нотино само онзи ден ми даде код. Тази сутрин от нито един браузър не пуска и не пуска, а го правя, както казахте - слагам произволен парфюм в кошницата, влизам в нея, после излизам и няма гадината му.. Rage

# 683
И аз не знам как по-добре да го обясня, за да ви дава...

# 684
  • Стара Загора
И аз не знам как по-добре да го обясня, за да ви дава...

Точно по Вашето обяснение ми даде онзи ден без проблем. Сега го правя по същия начин, но не става. Simple Smile

# 685
и на мен вчера не ми даде, доста опитвах (инкогнито, друг браузър)

# 686
Нощес отворих сайта в страница инкогнито, без да съм влязла в профила си в нотино и получих код почти веднага.

# 687
Без да претендирам, че разбирам, защо не опитате с различно proxy? Вероятно сайтът засича повторното влизане посредством IP адреса на проксито. Има начин да се смени, в Гугъл има информация как се прави.

# 688
  • Стара Загора
С разл. прокси може да опитам вкъщи ако и там не стане нормално, но на работа няма как да ми се получи с др. прокси, защото всичко е поверително и само IT специалиста има достъп. Grin Сега ще го мъча така. Grinning

П.П. Получи сее. Изводът е, че трябва сте инато и упорито магаре. Grinning

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 10:05 от Phoenix_

# 689
  • София
Регистрирам успешна поръчка от makeup на Mugler A*Men Ultimate. Перфектно е всичко, като времето за доставка беше точно 7 дни от момента на поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт