Изпитани сайтове за парфюми - 25

• 58 989
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
има ли код в парфимо

# 691
Момичета, старах се да не следя, за да не поръчвам, но не се получи...Въпросът ми е дали има проблеми с доставките от Нотино, че харесах нещо за майка ми и искам да знам дали да се ориентирам към друг сайт?

Код в Парфимо има : SAVE5 за поръчки над 80лв

# 692
Момичета, старах се да не следя, за да не поръчвам, но не се получи...Въпросът ми е дали има проблеми с доставките от Нотино, че харесах нещо за майка ми и искам да знам дали да се ориентирам към друг сайт?

од в Парфимо има : SAVE5 за поръчки над 80лв
Никакви проблеми с доставките на Нотино. Давай смело

# 693
Благодаря, ще споделя като пристигне Simple Smile

# 694
Мами, някой да е поръчвал от Bellami?

# 695
  • Варна
Дами , ако на някой му е нужен код за Нотино :

EB1-22X-DS4

# 696
  • София
Елинор за пореден път ми се обадиха след изпратен мейл за потвърждение, аз да ми кажат че парфюмът не е в наличност! 😒
Питам ги: е добре де, как така на сайта е наличен? Ами... бавно или не се обновявали наличностите.
Как така бавно, като този парфюм го следя от една седмица и изчаквам прибирането ми в София да съвпадне с датата на доставката до дома. Т.е. цяла седмица сайта им се обновява?
Ми...извиняват се...
Поръчах от Гет.бг по тази причина за пръв път.
За Алюр на Шанел ЕДТ 50мл ставаше дума.
Сега поръчах тестер от 100мл вместо това.🤨
От гет.бг се обадиха мигновено да потвърдят доставка за следващата седмица. Те пък нямали пост терминал. ThinkingТрябвало кеш на куриера да се плати....

# 697
Тъкмо влизам да споделя за гет.бг. За първи път  купувам от тях, безплатна доставка над 99лв. Куриерът е техен, наистина нямаше възможност да се плати  с карта, трябваше да имам наличност в брой, а операторът, който ми потвърди поръчката по телефона, не ме предупреди за това. Смятам, че  най-малко трябва да предупрежават за плащане  в брой. Никъде  в поръчката, нито в потвърждението по мейл не беше упоменато за това. Няма и смс, кога точно ще дойде куриер...защото аз очаквах Спиди, не разбрах , че е техен собствен куриер, докато не се появи.  Иначе с продуктите всичко е точно, доставката беше бърза.

# 698
kopche и мейкъп като е с техен куриер е само кеш. А за Елинор и аз много им се ядосвах, че с първата ми интернет поръчка на парфюм ми го спретнаха този номер, още повече се ядосах, че и на другия ден след като ми се обадиха че го няма и не е валиден мейла, с който потвърждават поръчката ми, още си седеше наличен на сайта парфюма. След това имам две успешни поръчки от тях на много добри цени, но ако парфюм е на същата цена някъде другаде ще предпочета другия сайт.

# 699
Куриерът на гет е един сърдит мустакат чичо (поне при мен идва той няколко пъти когато не е до офис доставката), но е толкова свадлив и кисел, че вече поръчвам до офис. И те са малко тука има-тука нема, но чак като Елинор не са!

# 700
  • Шумен

Код в Парфимо има : SAVE5 за поръчки над 80лв

Поръчка от вторник е получена днес.

# 701
О вив става ли на сляпо? Нещо съм му хвърлила мерника.
Става, много е хубав. Вземай.
Парфимо имат хубава оферта на Нилски градини: https://www.parfimo.bg/hermes-un-jardin-sur-le-nil-eau-de-toilette-100-ml-tester/
Обаче от снощи е поскъпнал, беше 89 лв. Но пак е оферта, де.

# 702
  • Чукарландия
Да похваля Долче. Поръчах на 19-ти след обяд, днес си получих парфюма.
For Her Narciso Rodriguez Fleur Musc Eau De Toilette Florale Narciso Rodriguez for Women.
В оригинална опаковка, кутия и целофан, с празен ход. Допълнително увит в бабълчета, с опция за предварителен преглед. Всичко е шест. Много бързи. Браво! 🤗

# 703
  • София
Браво, Бела, а аз го поръчвах от фийлюник!
Поръчах от Парфимо душгелове, направи ми впечатление,  че обработиха поръчката буквално за два дена и я изпратиха. А преди това един Шанел го мотаха сигурно една седмица, та се бях притеснила!
#Врабчо, благодаря!

# 704
Вчера получих пратка от makeup, този път само козметика. Един от продуктите беше протекъл, направих снимки и пуснах по мейл. След малко отговориха, че се извиняват за причиненото неудобство и ще получа 5 лв. отстъпка от следващата поръчка. Доволен съм, много коректно отношение.

Общи условия

Активация на акаунт