Изпитани сайтове за парфюми - 25

• 59 068
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
  • София
От Елинор се обадиха и ми отказаха поръчката за Acqua Di Parma Iris Nobile - тестерът беше на страхотна цена. Някъде другаде да сте го виждали?

В долче .

# 256
Ако някой има мерак Wink
https://www.parfumdreams.de/Estee-Lauder/Damenduefte/Azuree/Eau- … /index_89843.aspx
с код за -15% цената става около 54 лв., безплатна доставка до немски адрес (с превозвач).
Имаш ли опит с пазаруване от този сайт? Доволна ли си?

# 257
  • До сърцето...
Скрит текст:
Ако някой има мерак Wink
https://www.parfumdreams.de/Estee-Lauder/Damenduefte/Azuree/Eau- … /index_89843.aspx
с код за -15% цената става около 54 лв., безплатна доставка до немски адрес (с превозвач).
Имаш ли опит с пазаруване от този сайт? Доволна ли си?

Пазарувала съм от там преди година-две, нямам забележки. Ползвах превозвач.

# 258
Преди време, някой спомена, че е Makeup правят намаление за рожден ден. Как се използва и колко процента е? Simple Smile

# 259
Преди време, някой спомена, че е Makeup правят намаление за рожден ден. Как се използва и колко процента е? Simple Smile

Ето описание от сайта - https://makeup.bg/about/23/
Скрит текст:
Подарък за Вашия рожден ден!
Makeup Beauty Club знае как да подобри настроението ви! Подготвили сме малка изненада за вас! Изберете я сами!

Какво ще получите?: Ваучер на стойност 5 или 10 лв., който може да използвате като отстъпка от общата сума на вашата поръчка или да си изберете произволен продукт на тази стойност, който ще получите като подарък.Какво по-хубаво от любимата ви козметика на още по-ниска цена?

Какво е нужно да направите?: Регистрирайте се и не забравяйте да добавите дата на раждане в личните данни на вашия профил. Седмица преди рождения ви ден ще получите поздравителен имейл със стъпите към оформяне на нова поръчка. Отстъпката автоматично ще се добави към кошницата ви и ще намали общата сума с 5 лв., при минимална покупка от 19 лв. Но ако пазарувате над 59 лв. ще получите отстъпка от 10 лв.

# 260
Поредна успешна покупка от Мейкъп за мен.Поръчах тестер от новите бутилки Инсоленс едт, за да сравня със старите ми.Дойде перфектно опакован, с капачка и празен ход.

# 261
В Елинор  CAROLINA HERRERA GOOD GIRL и GOOD GIRL LEGERE, 80 ml edp, с код 66 лв

не ставааа :////

Скрит текст:

# 262
В Брасти имаше някакви кодове? И нещо за безплатна доставка как става

# 263
В Елинор  CAROLINA HERRERA GOOD GIRL и GOOD GIRL LEGERE, 80 ml edp, с код 66 лв

не ставааа :////

Скрит текст:
Имаше тестери на тази цена Blush
И бяха по 1-2 бройки като проверих вчера

# 264
Да, тестери бяха. От бързане да ви информирам не съм отбелязала. 😌
Явно бързо сме реагирали.
Следете, преди няколко дни пак имаше, изчезнаха и се появиха! 🌺

# 265
Благодаря за споделения код за Елинор! Включих се и аз с поръчка, която обработиха бързо, но днес през деня ми се обадиха да предупредят, че ще пристигне след 2 седмици, тъй като единият парфюм ще пътува от чужбина. Споделям защото ми направи впечатление, че на някои от вас бяха отказали поръчки, но вероятно се случва когато нямат наличност и в международния склад.

# 266
Поредна успешна покупка от Мейкъп за мен.Поръчах тестер от новите бутилки Инсоленс едт, за да сравня със старите ми.Дойде перфектно опакован, с капачка и празен ход.
А миришат ли 1:1?

# 267
Ура пристигна поръчката от Елинор от 24.04. Поръчан на сляпо Jimmy Choo Fever и се влюбих в него Heart

# 268
Момичета, моля ако мернете някъде Diptyque oyedo 50ml да споделите, че само в makеup го намирам и е 100ml на не особено привлекателна цена.

# 269
Влизам да похваля ElFragrance, вчера поръчах Mr. Burberry, /обясних че е за подарък/, днес е при мен, перфектно опакован! Дали е оригинален, надявам се, не знам! Но бяха супер отзивчиви по телефона!

Общи условия

Активация на акаунт