Изпитани сайтове за парфюми - 25

• 59 144
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Аз бих го върнала Алюр, това е недопустимо, да ти го пратят в този вид. Ето една моя снимка на моят Алюр, така трябва да изглежда, но моя е от оторизиран магазин-

# 331
  • София
Елинор се излагат с игри на дребно. Бих върнала Алюра.

# 332
  • Sofia
От последните ми поръчки от Елинор на 3 тестера, всички са с празен ход и в безупречен вид.

# 333
Моят тестер van cleef & arpels vanille orchidee също е без празен ход. Мога да снимам - струва ми се лееко по-малко отколкот трябва да е. Но не съм сигурна Simple Smile

# 334
Момичета Прити шоп ,продават ли Нарцисо ?

# 335
Момичета Прити шоп ,продават ли Нарцисо ?
Да

# 336
  • Бургас
slanchice, преполагам поръчката ти е била за продукт Chanel Allure, а не тестер. Аз бих го върнала в този вид, ако е така. Worried
Да, продукт е. Вече съм видяла сметката на 1/4 от него Smiley
Скрит текст:
; ; ;
Не, че не съм от дребнавите (зодия Дева) и много се чудих дали да го върна, но имах толкова по-важни неща тогава и не ми се занимаваше с обяснения, изпращане на снимки и т.н. Ако имаха опция преглед, със сигурност щях да го върна на момента.
По този повод мога да похваля parfumi-shop.net - при едно от намаленията им поръчах Tiziana Terenzi Maremma. Обади ми се жена с руски акцент и ми каза, че имат само една бройка, която е с нарушен целуфан. Предложи ми или да ми направят допълнителна отстъпка, или да изчакам до понеделник, за да видят дали ще имат нови наличности. Изчаках, нямаше, реших да рискувам и си получих парфюма с опаковка, но без целуфан, с празен ход и на супер цена.

# 337
  • София
Дано качеството на течността е наред в този случай. 🤞

# 338
Имам поръчка, направена на 5 май от Elinor, но за доставка ни вест, ни кост. Колко ли трябва да се чака? Чета, че поръчките на повечето от вас не се бавят.

# 339
  • Варна
Имам поръчка, направена на 5 май от Elinor, но за доставка ни вест, ни кост. Колко ли трябва да се чака? Чета, че поръчките на повечето от вас не се бавят.
Аз имам от 30. 04 и все още я чакам, но понеже са няколко продукта, а единия беше с по-дълъг срок за доставка, предполагам затова се бави🙄

# 340
И моят тестер Good girl от Elinor пристигна.
Добре опакован, в бяла, тестерска кутия, беше с празен ход, перфектен. Същият като нетестера, който ползвам. Погушках си го и сега досущ като катерица си го прибирам в склада, да отлежава докато първата обувка свърши и му дойде реда.
Доволна съм, нищо че джоба ми не е
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 341
Има ли активен код за намаление на парфюми в Notino? Благодаря 🌺

# 342
Като цъкнеш на Подаръци и промоции, ще ти излязат всичките. Има сега разни кодове, но не са за парфюми.

# 343
Благодаря и аз там гледам Simple Smile Имаше съфорумка, която споделяше разни дневни кодове, извън това меню, нещо такова имах предвид. Писа, че докато си разглежда ѝ изкачат Simple Smile

# 344
Хммммм, мисля че отдавна нямат такива кодове. Едно време се появяваха, за по някакви дребни % или безплатна доставка, но отдавна не са ми изскачали такива.

Общи условия

Активация на акаунт