Изпитани сайтове за парфюми - 25

• 59 041
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Това нова опаковка ли е на Bvlgari Crystalline https://www.parfimo.bg/bvlgari-omnia-crystalline-eau-de-toilette … house-retargeting или е друг парфюм?
Не се отваря

# 541
Някой знае ли, дали тези минита МОН Герлен имат пулверизатори или са само с капачета? Имам спомен, че някой беше получавал този комплект...
https://www.parfimo.bg/guerlain-mon-guerlain-collection-podarach … ain-florale-5-ml/

# 542
Минитата на Герлен са без пулверизатор.

# 543
Минитата на Герлен са без пулверизатор.
Благодаря, спести ми едни пари 😁
Благодаря на дамата, която пусна информацията за тестера на Шанел Шанс ЕДТ, забърсах един вчера, днес е тръгнал от чешко...

# 544
Coco Milk, не излиза и на мен, като сложа линка тук, бутилката не е типичната с двете кръгчета, а друга - една заоблена .. 25ml е, а и веднага вдигнаха цената Smile
От Vmzona, поръчвали ли сте парфюми?

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 16:06 от krystal93

# 545
Тестерите Chanel Chance от parfimo дали са с капачки?

# 546
на парфимо в момента съм бясна
изобщо не се вълнувам от ценовата им политика /в смисъл приемам я в някакви разумни граници/, но за по-малко от 5 минути, качиха цените на два парфюма с по пет лева
единия сложих в кошницата /2 броя от него - за мен и приятелка/, беше с цена 32.50 лв
другия само отворих, за да си го "преговоря", беше с цена 42.90 лв.
първият, след няколко минути в кошницата, докато гледах втория и се чудех да поръчам ли и б-м за коса, изведнъж стана 37.90, а втория, дори без да е влизал в кошницата - 47.90 лв.
имам още няколко парфюма в "любими", не мога да преценя дали и техните цени скочиха само, защото започнах да зареждам кошница - не са на дневен ред и не погледнах
равносметката е загубена поръчка за магазина от редовен клиент, а на клиента са му спестени едни пари, които и без това не му бяха спешни да похарчи

# 547
bubanka, аз преди ИП имах същите ядове с тях и бях спряла да пазарувам от там, много е неприятно!! Бяха ми обяснили по телефона защо играят така цените, но и аз не го приемам за нормално..

Да похваля донякъде и засега parfumi-shop.net, имах един Chanel Gabrielle Essence, поръчан началото на март на страхотна промоция, но се оказа изчерпан. Тогава ми казахa, че след 4 седмици ще го имам на същата цена, но така и не звъннаха, а и ИП.. Днес им писах и почти веднага отговориха, че не са ме забравили и ще си го получа. Но да видим..

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 17:35 от Сиси ♥♥

# 548
  • София
Бубанка, и аз сега влязох да навестя Парфимото, понеже си имам 4 Purple Heart отметнато парфюма за наблюдение.
Каквo да видя:
Fever от 54-57,40 тия дни цена в момента е 65,90
 Narciso Rodriguez Pure Musc -тестера от 120лв тия дни наблюдаван - 140,90 лв. е вече днес
CHANEL ALLURE Eau de Toilette за жени 100 ml ТЕСТЕР от 122лв - днес е 136,90лв.

Или ни четат здраво или просто...уикенда наближава и включват отново уикенд стратегията...Thinking

# 549
в рамките на няколко часа и при интерес от много потребители - разбирам да го правят
но така се чувствам персонално излъгана, времето просто беше прекалено кратко и включваше местене от "любими" в "кошница"
около половината ми поръчки от сайтове са от парфимо и сега няма пък да си поръчам Imp

# 550
Което говори какво?! Предстои “намаление”😄

# 551
  • Бургас
Тестерите Chanel Chance от parfimo дали са с капачки?
Всички Шанелски тестери идват с капачка.

# 552
И аз да се включа:
Имах два продукта от Парфимо на добра цена в кошницата. Днес следобед единият го завишиха с 23лв ,другият с ок. 1,50лв.
Не са ми спешни при 130 бутилки.
Мога и с години да чакам по-добри оферти хахах

# 553
bubanka, според мен е заложен вид алгоритъм/търсачка с цените на другите сайтове. Следя O d`Azur (тестер) - снощи в Мейкъп беше 33лв, сложих в кошницата и реших днес да допълня с други неща. В Парфимо беше 32лв и стотинки. Днес сутринта в Мейкъп вече е 38лв, погледнах в Парфимо все още беше 32, но предположих, че ще скочи цената така и стана.
Двата сайта се дебнат, явно някакви програми за най-ниска цена имат. Това от месеци го забелязвам между точно тези два сайта. Естествено когато предстоят промоции цените се завишават.

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 16:46 от Cafelate

# 554
Кристалче, благодаря!! Purple Heart

Cafelate, не мисля, че е конкретно между двата сайта..

Общи условия

Активация на акаунт