Изпитани сайтове за парфюми - 25

• 58 971
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Тъкмо влизам да споделя за гет.бг. За първи път  купувам от тях, безплатна доставка над 99лв. Куриерът е техен, наистина нямаше възможност да се плати  с карта, трябваше да имам наличност в брой, а операторът, който ми потвърди поръчката по телефона, не ме предупреди за това. Смятам, че  най-малко трябва да предупрежават за плащане  в брой. Никъде  в поръчката, нито в потвърждението по мейл не беше упоменато за това. Няма и смс, кога точно ще дойде куриер...защото аз очаквах Спиди, не разбрах , че е техен собствен куриер, докато не се появи.  Иначе с продуктите всичко е точно, доставката беше бърза.
Ясно.
Аз добре, че се сетих да попитам. Също им казах, че е хубаво това да бъде упоменато при поръчката на сайта им.
Не сбърках ли, че поръчах точно Шанел от гет? Никога не съм поръчвала преди от тях 🤔

# 706
И от мен плюс за Мейкъп - вчера си получих тестера на Габриел Есенс, в тестерна бяла кутия, с празен ход, екологично опакован. Дойде за 4 дни. 👍

# 707
И от мен плюс за Мейкъп - вчера си получих тестера на Габриел Есенс..
На каква цена беше? Не го намирам сега.. Аз си го чакам от друг сайт, но да сравня..

# 708
Питам, за да бъда подготвена - относно доставки и плащания от парфюми биз/ момчето -  каква е цената на доставката и само в брой ли се плаща?

# 709
kopche,сподели,като го поллучих. Там май е най-изгоден.

# 710
Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc Florale, edt 50 мл е 97.90 в Нотино, с безпл. доставка

# 711
Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc Florale, edt 50 мл е 97.90 в Нотино, с безпл. доставка
С код за -5% излиза 93 лв, а в dolce.bg е 94 лв
https://dolce.bg/Narciso-Rodriguez/narciso-rodriguez-for-her-fleur-musc-florale-парфюм-за-жени-edt-50-ml-164994

# 712
Когато ценовата разлика е малка, определено предпочитам да пазарувам от Нотино. Дори фолиото на опаковките е много по-добре запечатано, последно от Елинор и Парфимо получих аромати без празен ход и с едва залепена прозрачна опаковка. Пробвах, ами супер лесно се отваря такъв парфюм и после все едно не е пипан, връщаш и вс е ок! Не, че няма да купя от тях, но имам едно на ум Simple Smile

# 713
[video][/video]И новият НР - голямата опаковка от 90 мл е 103 лв. и има try it first.  Много му се чудя.. Пфуу, гледала съм Narciso Rouge ЕДт, не Ambree.

# 714
Аз го поръчах, чакам с нетърпение Simple Smile
Допълвам, ако някой търси Jean Paul Gaultier La Belle 105 лв/50 ml

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 17:47 от Ellinor*

# 715
# 716
Питам, за да бъда подготвена - относно доставки и плащания от парфюми биз/ момчето -  каква е цената на доставката и само в брой ли се плаща?
Доставката е безплатна, плаща се само в кеш, не дава касова бележка.

# 717
  • Sofia
Този бизнес явно никак не е легален, дано поне продуктите да са истински.

# 718
истински са, поръчвах миналата седмица от него

# 719

Да, моя тестер, който си поръчах от този сайт  пристигна с капачка

Общи условия

Активация на акаунт