Изпитани сайтове за парфюми - 25

• 58 989
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
Този бизнес явно никак не е легален, дано поне продуктите да са истински.
истински са, поръчвах миналата седмица от него
Аз също редовно купувам от него и досега не съм имала проблем, доколкото са ми познанията, де.. Няколко пъти вече взимах и изпращах и на съфорумки, които не са от София.. Но истината е, че са се прокрадвали съмнения тук.. както всъщност и за почти всеки сайт. Simple Smile

# 721
  • Sofia
Имайте предвид,  че ако възникне проблем по никакъв начин не можете да си търсите правата. А с документ за покупка може да се отнесем към различни институции.

# 722
Гледам, че напоследък са се появили във ФБ доста страници, рекламиращи се като оригинални парфюми от фалирали парфюмерии!! Smile Явно това е новата мода сега, криза е. Естествено са си ментета.

# 723
Гледам, че напоследък са се появили във ФБ доста страници, рекламиращи се като оригинални парфюми от фалирали парфюмерии!! Smile Явно това е новата мода сега, криза е. Естествено са си ментета.
Оо, не. Доста отдавна е, аз дори преди няколко години се бях подвела, но реагирах навреме

# 724
Би било хубаво някой да сподели къде Шанел е ок, защото обмислям един Coco Noir.
Във връзка с коментираното в предходната страница, всички парфюми (четири май), които съм поръчвала от Елинор, са били без празен ход.
Обаче са били много искани от мен покупки, които в повечето случаи са били на много добри цени. Освен това не ми се занимава с тирадите по връщане, за това и до момента не се е случвало да направя рекламация.
Аз най-много пазарувам от Парфимо и Нотино.
Първите се издъниха с последната ми поръчка, като ми изпратиха гранясало червило и продукт за почистване за лице. Върнах ги, разбира се, ще видим дали и кога ще възтановят разходите.
Нотино са за мен едни от най-сигурните, но вечв отдавна не са първенци по най-изгодните цени. Изключвам случая с Номад Абсолю и разни такива “случайни” неизправности.

# 725
  • Пловдив
Аз също се подведох преди година някъде. Но тогава нищо не разбирах, не знаех и откъде да пазарувам онлайн. Сега имам два "тестера" и се чудя какво да правя с тях.

# 726
  • Бургас
На база личен опит бих заложила за Шанел от Парфюми шоп.Моята Габи Есенс е от тях 100% оригинал.Между другото парфюмът е толкова мек, женствен и изкусителен, толкова кремест и прелестен, че напоследък е от най- използваните ми парфюми, любов!

# 727
Много ме е яд на КЗП. При нас обикалят всички без протекции да глобят за нещо, да не вземеш да ощетиш потребителя, а в нета е пълно с уж тестери и уж оригинални намалени и т.п.,  ментаци без никой да ги обезпокоява и глобява, а те определено лъжат и ощетяват потребителите. Защото едно е да знаеш, че купуваш имитация и си съгласен да дадеш тези пари, а друго е да не си запознат и да си мислиш, че си купуваш силно намален оригинален парфюм или тестер. Ама явно има как и остава за нас и нашите близки да сме внимателни и да не се подвеждаме.
В Notino Lanvin A Girl In Capri 30 ml е на 34.50, струва ми се добра цена.

# 728
ani-ali, може, на мен просто сега ми направи впечатление.
Dari_77, абсолютно!

Имам поръчка от parfimo и исках към нея да добавя още един парфюм, за да не плащам два пъти доставка, даваше ми, че се обработва още. Обадих им се, но казаха, че вече е изпратена от Чехия към България и не може. Малко след като затворих получих и имейл с тази информация. Simple Smile  Нищо, но ще знам..

# 729
  • София
Аз мисля, че липсата на празен  ход е неслучайна практика за контрол от страна на самия продавач, в случая Елинор. Thinking
Много често сме чували/чели за проблеми с пръскалото, течащи пръскала и други поводи за разочарования. Мисля, че липсата на празен ход е опит за предпазването ни от разочарование като потребители от самият продавач. Просто преди да го изпратят се убеждават самите те, че няма да има проблеми и оплаквания, защото продуктът е минал проверка.

# 730
Момичета ,някой има ли код за Нотино ,че ми трябва ?
Опитах от друг браузър ,но не ми дава..

# 731
  • Чукарландия
Парфюми, купени от Елинор, без празен ход никога не ми се е случвало. За парфюм или за тестер говорим?
Аз съм получавала парфюми, но как без празен ход? Нали са в оригинална кутия и целофан?
Ако е тестер - да, възможно е. На мен не ми се е случвало.

# 732
  • София
Ето този сет е без целофан и парфюмът от 50 мл, самият дойде без празен ход.  Този за коса с подозрително малкото течност, беше с изцяло празен ход, което път занули опасенията ми.
Тези, които са с целофан -да, няма как.
https://elinor.bg/product/narciso-rodriguez-for-her-fleur-musc

П. С. Мерси за целуфана, Азалия 😀!

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 21:15 от kopche

# 733
Парфюми, купени от Елинор, без празен ход никога не ми се е случвало. За парфюм или за тестер говорим?
Аз съм получавала парфюми, но как без празен ход? Нали са в оригинална кутия и целофан?
Ако е тестер - да, възможно е. На мен не ми се е случвало.

Парфюм, не тестер закупих аз Simple Smile Могат да се манипулират доста добре, ако при получаването има възможност да се отвори отгоре, а не да се къса (когато е залепено хубаво и плътно). В случая или е било проба, както казва kopche или некоректно връщане.

Хубава цена за 50 мл. с безпл. доставка: https://www.notino.bg/boucheron/boucheron-quatre-en-rouge-parfju … 00-ml/p-16007320/

# 734
  • вкъщи
Поръчах Бушерона, дано ми допадне. Става ли за лятото?

Общи условия

Активация на акаунт