СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 18

• 22 324
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Скрит текст:
Тук всички знаем как се кандидатства и всички можем да четем с разбиране и виждаме за кои деца става въпрос. Всеки родител си преценява касае ли го или не. Не виждам нужда от спора.
                    Не е спор,а уточнение.Преди тази заповед се изпращаше само на директорите и често заинтересованите, дори не разбираха за нея.
Кога преди? Следя кампанията от години и имам наблюдения, че се публикува на страниците на РУО.

# 181

Кога преди? Следя кампанията от години и имам наблюдения, че се публикува на страниците на РУО.
                   Права си, Дидева,но много от родителите на тези деца изобщо не са влизали в сайта на РУО.Имам наблюдения,защото не веднъж  ми се е налагало да контактувам с такива хора.Даже някои изобщо не знаят,че децата им имат предимство при кандидатстване .Сега публикувана не само в РУО тази заповед получава по-голяма известност.Преди директорите даваха информация на родителите ,а на много места никой не ги информираше.Водила съм спор с директор на едно у-ще,защото изпратих родител ,а му бяха отговорили ,че такова нещо няма.Същият родител имаше проблем,когато трябваше да вземе документите за отписване .Бяха му казали,че децата още не са класирани,което не е вярно.Тези деца се записват преди другите.

# 182
  • софия
Моето дете е много недоволно, че нямало да се връщат в училище. Последна година с децата, хубав клас, няма да могат да се съберат заедно за последно. Дори и мижавата дневна екскурзия в момента й изглежда като най-якото нещо.
Не знае, че бих я пуснала точно преди НВО.

# 183
  • София
Единственото леко успокоително е, че децата не го възприемат чак толкова драматично това откъсване от училище, раздяла от приятели...
Аз нали писах как ми се сви сърцето като се разходихме случайно около нашето училище. Мислех си, че някак по женски емоционално реагирам. До следващия ден, когато мъжът ми занарежда "ограбиха им последните дни заедно"...
А девойката ... се кикоти в дълги разговори по телефона с приятелки.

# 184
Звънче, все едно говориш за моето дете.
Същите мисли я вълнуват. Бяха планували целият клас да се съберат на заведение прощално. И фотограф си бяха ангажирали:)

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 19:40 от Biserka_a

# 185
  • Отвъд алеята зад шкафа
Записвам се в нова тема. Точно се чудех защо не пишете. Имам чувството, че  през 3 дни се пуска нова тема.

# 186
Записвам се в нова тема. Точно се чудех защо не пишете. Имам чувството, че  през 3 дни се пуска нова тема.
А много скоро и всеки ден😀 Седмокласен всекидневник:)

# 187
Ей, гениално! Да направим всекидневник и да поискаме интервю от Вълчев.

# 188
  • София
Наборът се радва, че ще завърши без да се връща в училище. Той поддържа добри отношения само с две момчета, с които сега се събират на една скрита поляна и копаят скокове за скачане с колело. Хич няма да му липсва точно този клас.

# 189
Ще ви набия! 😁
Да не отиде човек до магазина и гледа - 26 нови отговора. Получих сърцетуп.
А аз какво да кажа, следобед ви поизпуснах. Влизам и 99+. Чета ви, но сигурно ще си оставя утре за кафето...  Изчетох идеите на elito. Simple Smile

# 190
  • Пловдив
И моят е доволен от извънредното положение и ситуацията Simple Smile
Мен ме страх за новия клас и училище...стария е минало вече.

# 191
И моят е доволен от извънредното положение и ситуацията Simple Smile
Мен ме страх за новия клас и училище...стария е минало вече.

Моят проблеми няма ни с клас, ни с училище или деца. Но вече мислено е завършил и се е насочил към ново място още от Нова година. И нито страх изпитва, ни притеснения. Но те моите синковци са си такива - спокойни, особено малкият. Имаха прекрасна сплотена група в детската градина и с децата поддържаха след това дълги години контакти. С класа му не е така  и той може да сравни. Като общност ги няма особено, затова и не е нещо привързан към групата.
Та все му е едно за класа.
Моят може да кара и с групи, може и сам. Не го бърка особено.
Просто иска вече да е 1.07 и всичко да му е зад гърба, да сме приключили с глупостите по извънредното положение и да идем на гости на брат му.

# 192
И аз тук. Доволна съм от развитието на ситуацията и взетото днес решение.
Продължаваме напред. Детето си организира физическа активност ежедневно - у дома на фитнесуреда или час-два каране на колело. Много добре му се отразява - смогва с домашните, има тонус и настроение. Нямам какво повече да искам при настоящата ситуация.
Тайничко започвам да си мечтая да попътуваме след изпитите и кампанията...Relaxed

# 193
Записвам се в нова тема. Точно се чудех защо не пишете. Имам чувството, че  през 3 дни се пуска нова тема.
А много скоро и всеки ден😀 Седмокласен всекидневник:)
Наближаваме момента, в който всеки си говори сам и пише, а никой не чете. Тази година ни е простено да изтрещим по-рано. Joy

# 194
  • София
Че ние не сме ли вече изтрещели? 🤣
Срам ме е да си преброя публикациите просто...

Общи условия

Активация на акаунт