СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 18

• 22 370
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
  • София
От къде дойде това за успеха? Някъде в коментарите към предстоящото предаване ли го има?
Във Франция така щели да класират учениците.

# 316
  • София
То тоз въпрос на големи тълкувания подлежи?

Трябва ли да се върнат в училище ЗАРАДИ МАТУРИТЕ?
Трябва ли да ИМА матури?

Кое се пита?

И още едно тълкуване:

Да има ли онлайн матури...

# 317
.... .. Във физически план самите учители ги е страх от заразяване и не желаят да са квестори (моите бяха млади, а и две имат деца в 7 клас, карат ги да са квестори в 12-ти) .
.....

Те излизат ли от вкъщи и мислят ли, че в Била, Кауфланд или Лидл са по-предпазени от стоене в стая с макс 10 деца, на доволно разстояние.
Дори и отговора да е НЕ? Докога смятат да не излизат, при положение, че се говори за заживяване с вируса?

# 318
  • Някъде в Европа...
А аз какво да кажа, като и той и аз видяхме, че оценка по БЕЛ от бележника няма да му трябва за бала и втория срок сме между 4 и 5 за момента 😭😭😭

# 319
  • София
Не знам, аз пак ви казвам, че малките улиците са пълни с хора. Магазините също.
Говоря за София - център и много широк център.
Никак не вярвам, че учителите не мърдат от вкъщи.
Някаква паралелна реалност и паника се създава.

# 320
  • софия
Аз съм готова да заживея с вируса след матурите. Знаете, че съм от привържениците на Мангъров, но със сигурност няма да рискувам точно тази година. Ако беше 6, 8, 9 клас, нямаше да имам грам колебание.

# 321
  • София
На мнението на zvanche съм - не ме е страх от вируса, от разболяване, страх ме да не се разболеем в неподходящ момент точно тази година и ние, и децата.

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 12:08 от green_dawn

# 322
Аз вчера се разходих до Дружба, защото имах работа там. Животът наистина си купи, хора по улиците, в градския транспорт, навсякъде. Младежи на тумби с бира в ръце

# 323
Аз вчера се разходих до Дружба, защото имах работа там. Животът наистина си купи, хора по улиците, в градския транспорт, навсякъде. Младежи на тумби с бира в ръце
За това говорим. Непровеждане на НВО, защото никой няма смелост да влезе в класна стая не ми звучи сериозно.

# 324
  • Някъде в Европа...
За това говорим. Непровеждане на НВО, защото никой няма смелост да влезе в класна стая не ми звучи сериозно.
Дано!
Впрочем наизпратих анкетата до познатите си (с деца, без деца) с молба да гласуват в зелено...не ме интересува вече етично ли е или не...

# 325
Работодателите трябва да имат грижа да не ангажират хората в предпенсионна възраст и с хронични заболявания за НВО. Защото някак не е честно да говорим, че  само децата трябва да бъдат предпазени. Истината е, че и доста учители са в рисковата група. Но веднага се сещам за политиката в някои големи столични училища да назначават млади учители, вероятно ще се намерят достатъчно за НВО като квестори.

# 326
  • близо до планината,почти в гората
Ей, на страхът очите са големи. Чак пък МОН от ултра консерви да станат такива революционери...
Това пък грам не ме притеснява. И за мен си съм убедена, че ще има втора дата. Ама сега само като възможна опция, ако има позитивни или карантинирани. Което пак е сигурно, ама що да не упражнят качествен психически тормоз. И накрая изтормозеният родител покорно да благодари за така щедрото благодеяние просто да си свършат работата. Пък който е фен на класиране по успех, да си се класира, никой не е задължен да се яви на изпитите.

# 327
  • Някъде в Европа...
Пак ви моля - копнете ми въпросите към Министъра!💐💐💐

# 328
AIR, под публикацията във фб, където пише, че очакват нашите въпроси сме си ги задали явно. Виж чии ти допадат най-много и от там ги копирай.

А с портфолио не може ли да се кандидатства Simple Smile?Че вчера нашите по ИТ точно портфолио учиха и се присетих.

# 329
  • София
ъъъ....... какво точно питат в тази анкета? Дали да се върнат само за изпита или дали да се върнат в училище изцяло?

Общи условия

Активация на акаунт