СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 18

• 22 275
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ston, за акне има много добър крем в билковата аптека на ул. "Поп Богомил". Върши прекрасна работа Simple Smile

# 571
Ston, за акне има много добър крем в билковата аптека на ул. "Поп Богомил". Върши прекрасна работа Simple Smile

Може ли да споделите кой е кремът?

# 572
  • София
Никакво земетресение не сме усетили днес. Случило се е докато си бяхме у дома, малко преди да излезем. Никаква реакция и от страна на котката. Grinning Но истината е, че у нас много слабо се усещат; среден вход сме, а в двата крайни входа хората се оплакват, че много силно ги усещат.
Много ми хареса заповедта на Ананиев - и дума няма от кога влиза в сила. Първоначално обвиних медиите, че зле са отразили. А може би когато няма изрично посочено, означава, че веднага влиза в сила?
Иначе изкарахме прекрасен следобед на бира в двора на ателието на приятели. Simple Smile

# 573
  • София
Аз освен да се похваля, че смело направих една самолетна резервация за Португалия с днешната промоция на wizz flex за първата седмица на юли.
Силно се надявам да не се наложи да я отменя.

# 574
Миналата година за желаната паралелка са трябвали 2х85. Но не това ми беше идеята, а че е изрешила страшно много тестове (по мое виждане) и то по по-любимия предмет и не може да се добере до 90т., а пък да ги мине ми се струва невероятно. И си стои все на едно ниво, винаги е между 80 и 90, нито повече, нито по-малко. Та се чудех какво може да се направи, че да изкарва по-добър резултат, явно многото решаване не е решение при нея.
Значи правилно съм се ориентирала - 2х95 + 2х75 стигат за желаната паралелка, стига е решавала 🙂 По БЕЛ се е засилила да решава тази година, а по мат е на това темпо от 10-годишна, пораснала е със задачите.

# 575

За съжаление не сме в София. Той ползва в момента на Биодерма + Зинерит. Отделно пие и пробиотик. Като е редовен, има ефект, но най-често просто го мързи да маже или забравя.

Не съм усетила никакво земетресение, но пък и ние сме на втори етаж. Ни деца, ни куче, ни котка - никой нищо не е усетил.

# 576
  • софия
ston, можем да помогнем на младежа, ако кажеш 😉 Билковата ми е в района на работата и няма проблем да се разходя до там.

# 577
  • София
На мен ми се иска Митко да изкара 70 по мат. и 80 по БЕЛ и мисля, че ще му стигне за добро училище. Досега на двата пробни на които ходи изкарва общо около 145 точки и според моите сметки бал около 390 точки при 2 шестици от училище.

# 578
  • София
Magareshka,  казва се Крем против акне. Много е ефикасен.

# 579
  • София
От днешния пробен в школата щерката има 91 точки.Супер хепи съм.Дано все така кара , защото на БЕЛ разчитаме.По математика в зле и съм се отказала... Сипвам си и отиваме да гледаме ДПП.(Някой сравни ли окончателния план с проектния дали са еднакви?)

# 580
Magareshka,  казва се Крем против акне. Много е ефикасен.

Багодаря, mimi75! Flowers Hibiscus

# 581
Върнах се назад и видях, че сте писали, че сънувате изпити. Аз години наред имах периодично повтарящ се сън, че трябва да защитавам дипломна работа на стадион Simple Smile, пълен с хора. И все нещо се случва и не мога да се явя на защитата. А никога не съм имала проблем в това отношение,защитих веднага след завършването...Вече не сънувам подобни неща, но дълго време си беше мъка с това постоянно неслучващо се явяване в стадиона:)

# 582
И аз понякога нощем се озовавам в училище и ще ме изпитват. Устното изпитване си ми беше проблем. Притеснителна съм.
ПИ не съм сигурна колко е решила. Може би са между 10 и 20, и по двата предмета. По математика не се справя добре. Ще се надявам на поне 70 точки, но ще е много трудно. По БЕЛ е изкарвала досега между 75 и 90. И аз като Мария давам три, понякога и две точки на тезата, на преразказа 30.

# 583
  • Велико Търново
Моята дъщеря не се е явявала на ПИ, решава тестове у дома, каквито аз й дам. Забелязвам по БЕЛ, че прави едни и същи грешки и откровено не разбира материала за видовете сложно съставно изречение - определително, подложно, допълнително и тем подобни, както и за сказуемно определение, обособено обстоятелствено пояснение, допълнение /дано не бъркам нещо/ - на теория ок, в текст й е трудно да ги открие. Ама....това да й е кусура, в останалата част се справя добре, на правопис и пунктуация няма грешки.
Надявам се само да се концентрира максимално на изпитите, защото от заплес и недоглеждане прави глупави грешки.

# 584
Нямаме решен нито един пробен още. Разбрали сме се, като наближи тогава 😁
Щастливка Whistling
Надявам се да изкара достатъчно.

От време на време имам кошмар, че съм се върнала в училище. На всички обяснявам, че има грешка и трябва да ме пуснат. Просто няма как да не съм завършила, защото имам диплома за висше образование. Обаче не ме пускат и се събуждам разплакана 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт