СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 18

• 22 254
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Нямаме решен нито един пробен още. Разбрали сме се, като наближи тогава 😁
Щастливка Whistling

Руми, може и като мине 🤣🤣🤣

Моята е направила 3 по БЕЛ, 3 по  математика, реални и оценени. Доволна съм.

# 586
Или аз съм прекалено спокойна, или нашите товарят достатъчно. за трите дни имат 4 теста текущи, 2 ПИ по мат, за Бел - 2 ПИ, отделно 2 теста за Заточеници.. Та аз няма къде да се вмъкна

# 587
Нямаме решен нито един пробен още. Разбрали сме се, като наближи тогава 😁
Щастливка Whistling
Руми, може и като мине 🤣🤣🤣

Не съм се сещала 😂😂😂

# 588
Реални ПИ -3 по БЕЛ, 1 по Мат. У дома много повече - 20 може би по мат., 10 Бел. Но моето наблюдение е, че няма нищо общо при моя между реален ПИ и решаване в къщи. Притеснението от изпит, дори и пробен, при него е огромно и съответно резултата е разочароващ.

# 589
Явно училищно-студентските сънища не са рядкост.
А тези, които не решавате тестове, как се готвите за НВО?
Моят на реален ПИ е ходил само веднъж, тъкмо щеше да отиде още веднъж и обявиха извънредното положение. Вкъщи обаче решава само тестове. Есента му давах основно разлагане на множители докато ги научи добре. През зимната ваканция реши доста текстови задачи. От тогава досега е само на тестова подготовка. Повече решава от тези за текуща подготовка на Архимед и Просвета, но в тях има и доста задачи от пети и шести клас. Също и от Регалия от книжката с тестове по месеци. Отделно множеството ПИ пускани в групата. Реално от януари насам не е решавал нищо от сборниците като отделни задачи. Тази стратегия ми се стори най-подходяща за него, защото така постоянно решава и от стария материал плюс текстова задача.

# 590
Наборът пък в нас е с много по-слаби резултати, някак няма стимул, не обича той да се хаби напразно...
В понеделник ще имат класно по математика, чакам го от 1 час да дойде да решаваме задачи. Следобед и ПИ по мат на Междучасие трябва да направи.

# 591
Не е ли рано за класни?

# 592
smbburgas.eu

Който иска може да види темите от онлайн пробни, само първи модул, който се проведоха през април от нашето СМБ. Бройте ги ценни, че нашите обикновено нищо не публикуват даже от състезанията си, за пробни да не говорим.
Онлайн пробните за мен са супер далече от реалния изпит, ама това е положението.
Някой ще сподели ли последния пробен от "Междучасие" (явно на лични, че разбирам, още не е свършил на практика). Предполагам и този е като предните, една идея по-сложен от НВО. Утре ще помоля и за изпита на ПЧМГ.

# 593
Ston, тестове решава постоянно, брой нямат, аз за реални ПИ казвам, че е направила по 3 броя от всеки.
Те са ми ориентир защото аз БЕЛ не мога да оценявам изобщо. Досега най-ниския резултат по БЕЛ е 94т., по мат. 97. От това и по 5 точки да махна пак ще й стигне.
Еее ще ме прощавате ама пак се похвалих. 😁

# 594
Dodiela, хвали се, няма проблем, то си е за хвалене 😃 Обаче твоята девойка я знаем, че е ученолюбива, нищо общо с моя вечно мърморещ мързел, който е на мнение, че всичко си знае и напразно го тормозя да се упражнява.

# 595
  • Отвъд алеята зад шкафа
Последният пробен от Междучасие е онлайн, в изпитай.ме, всеки въпрос излиза самостоятелно. 40 въпроса общо са, за 2 часа и половина. Резултатът излиза веднага след предаването на теста, сбърканите въпроси и верните отговори на всеки въпрос.

Ема е направила 3 ПИ по МАТ към Междучасие, още 4-5 от други школи вкъщи, по БЕЛ са горе-долу пак така. Не й остава време за повече. Направила е обаче почти цялото помагало с тестове на Д.Кънева, на Веди помагалото също, както и 2 книжки с тестове Четене с разбиране, 4-5 състезания Кенгуру. Вчера направи ПИ за Междучасие и до вечерта писа домашно по БЕЛ за училище, като успя само половината да свърши (10 страници въпроси върху Бай Ганьо+ 2 преразказа) . Днес ще довърши другата половина, ще пише домашното по мат, в неделя има 1 ПИ да прави онлайн и домашните по биология, физика и химия.

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 12:12 от gadamer

# 596
Ох, това моето ще ме умори🤣 Сега като гледахме план -приема избира, избира все от първа лига и като й казах, че трябва резерва да избере ми вика "Ами добре, пиши 91 НЕГ, в краен случай немски ще уча".

# 597
Е, и Ния така: "Ако не ми стигне и за 18-то, пиши испанската". И така си ги подреди.

# 598
Ох, това моето ще ме умори🤣 Сега като гледахме план -приема избира, избира все от първа лига и като й казах, че трябва резерва да избере ми вика "Ами добре, пиши 91 НЕГ, в краен случай немски ще уча".

Значи викаш, ако не ме приемат където искам, ще отида в НЕГ, от мен да мине 😂
А тя в кое училище иска да учи?

# 599
Тоя виспук ще объркваме статистиките Simple Smile. Нали и Моника ако се издъни ще учи в МГ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт