На море в България 2020 г.! - 2

• 33 690
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • Сф
Хранене и пиене на кафе за определено време. 🙄 Вие добре ли сте? Да не съм на състезание и да трябва да покривам норматив? Това няма как да се случи, просто защото няма да имат и един клиент при подобни условия. Клиентът не е толкова тъп, колкото искат да го изкарат. 😀
Аз бях на инклузив и само като си представих да ядем под час и за опред.време и ми се сгади.И сами примерно.И тръбата на Фаталина Simple Smile на Зл рибка и ако има и чужденци и отпреди отпреди чувах,че хотела ена Божков,а той е в изгнание и канселирах с 300 и малко лв загуба.Ако решим да ходим на море ще е без изхранване,без народ.Още нищо не се знае.Детето има лагер на Арапя за септември,може да мръднем,ако всичко е ок.Ама и да не,все тая.Ще действаме в последния момент.Вече ранни- не,все има ласт минити.Преди така правих,освен това ще сменя агенцията.Имам доверие на една малка,детето беше с нея на ски,много коректни,ще ги пробвам следващо пътуване.Даже първи реагираха на ситуацията,имат ме в базата данни.Та така.

# 121
  • SF
Ако това лято е като миналото - до 15 август да вали, ще видим какви тераси и кой ще виси на бурята, а вътре 100 места празни.
Тая няма как да стане, ако щЕ пред всяко заведение да има по един проверяващ с куче и картечница.
Изведнъж всички ще са роднини, приятели, насядали вътре, защото са от семействата на сервитьорите, техни гаджета, бащи, снахи. Да не би някой да им иска лични карти и да не би в личните карти да пише, че сестра ми е моя сестра, при положение, че сме с различни фамилиии.
А и половината народ не ходи по заведения, за да се лигитимира, че е там.
Край на изневерите.

# 122
Къде е валяло до 15-и август?..нейде на северното черноморие ли?

# 123
  • SF
В цялата страна. Кофти лято беше. До 15 август. После се оправи и до средата на октомври беше слънчево и топло.
Но остави сега това, не е по темата. Ако не помниш датата на последния дъждовен ден, не е важно.

Говорим за това, ако традиционно май и юни вали, особено следобедните бури, дали ще работят само терасите, а вътре ще бъде сухо и празно.

# 124
  • София
Това ни е надеждата, дъждовно лято 2020. Че поне да не ни е яд. Ще се радвам че не сме на морето Stuck Out Tongue Winking Eye

# 125
  • Sofia
Още е рано да прогнозираме ще има или не сезон. Лично аз, ако дотогава всичко е наред бих пробвала един уикенд юли/август, в малко семейно хотелче. Simple Smile В никакъв случай не бих си и помислила за голям ОИ хотел. Не ангажирам никого, така мисля на този етап, а какво ще стане, само времето ще покаже. Simple Smile

# 126
  • София
Ние бяхме от 20 юли миналата година и не е валяло.
Ами ние с ол инклузивите, където сме ги предплатили, какво да правим?

# 127
  • SF
Ние не прогнозираме ще има ли сезон, а дали ние бихме се включили и при какви условия.

# 128
  • В.Търново
Ние не прогнозираме ще има ли сезон, а дали ние бихме се включили и при какви условия.

Вашето семейство ли?

# 129
В цялата страна. Кофти лято беше. До 15 август. После се оправи и до средата на октомври беше слънчево и топло.
Но остави сега това, не е по темата. Ако не помниш датата на последния дъждовен ден, не е важно.

Попитах, защото цяло лято съм на южното черноморие, и не е валяло. Не изобщо, но не и както го написа  едва ли не всеки ден до 15-и август.
Дъждовно лято беше 2015 или 2016-та. От цялото лято имах 20-ина плажа.

# 130
  • Sofia
Ние бяхме от 20 юли миналата година и не е валяло.
Ами ние с ол инклузивите, където сме ги предплатили, какво да правим?
Ееее това вече не знам. Simple Smile Единият от двата ни ОИ вече пропадна, за другия, идея си нямам, но и той натам върви (резервирани още ноември 2019). Нищо де, занапред поне аз не мисля да правя ранни резервации. Макс месец по-рано. Simple Smile

# 131
  • Стара Загора
Ние за първа година нямаме нищо запазено за лятото, но не мисля ,че ще пропуснем морето . Няма разбира се да е като друг път - ние обичаме да се забавляваме на  макс,  но  дано всичко е наред. Ако наистина от 13.05 нещата се нормализират  ще има и почивки и море 😁.  Сега първо да вдигнат КПП 😜

# 132
  • SF

Да, нашето семейство.

Не знам къде да гледам и да доказвам, но миналото лято до средата на август беше дъждовно. Имаше дълги периоди, в които валеше всеки ден. Имаше и някои дни, в които не е валяло, но спря да вали на 15 август. Ако имате къде да проверите и ви е важно, проверете. Който е забравил и е бил на Южното море и не го е валяло, е извадил късмет. Но и там валя доста.

# 133
Ако това лято е като миналото - до 15 август да вали, ще видим какви тераси и кой ще виси на бурята, а вътре 100 места празни.
Тая няма как да стане, ако щЕ пред всяко заведение да има по един проверяващ с куче и картечница.
Изведнъж всички ще са роднини, приятели, насядали вътре, защото са от семействата на сервитьорите, техни гаджета, бащи, снахи. Да не би някой да им иска лични карти и да не би в личните карти да пише, че сестра ми е моя сестра, при положение, че сме с различни фамилиии.
А и половината народ не ходи по заведения, за да се лигитимира, че е там.
Край на изневерите.
Според мен тези ограничения в заведенията за хранене ще бъдат за известен период от време, можи би за 2 седмици.  След това ако няма бум на заразените с вируса, ще им разрешат да работят с целия си капацитет.
Някъде вчера по медийте се коментираше, че е много вероятно хотелите да отворят още на 1 юни. Друг е въпросът при какви условия ще работят и какво ще могат да предложат като обслужване, храна, забавления и ползване на плаж. На мен от Ник Травел ми писаха, че очакват указания от МТ и тогава ще могат да кажат какво ще включва ОИ пакета.

# 134
  • Варна
Имам малък магазин, ако трябва след всеки посетител да чистя с белина/доместос и прочие - по-добре да го затворя.

Аз не разбрах кой ти пречи да го затвориш ?
Някакъв космат и брадат ходи по студията и обяснява как щял да е на загуба със заведението си със 600 места , да го ожалиш горкичкия , сигурно ще ти разясни и как след новогодишните куверти е бил на загуба и не е драл по 7 кожи Sad

Общи условия

Активация на акаунт