На море в България 2020 г.! - 2

• 33 699
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Аз не мисля, че и в момента в някой магазин се чисти с белина или каквото и да е след ВСЕКИ клиент. Но е препоръчително на половин или 1 час да се дезинфекцира. Щом ви е малък магазина - не виждам дерта? За Ваша и наша безопасност е.
Можете да го затворите.
Можете да не го затворите и да НЕ чистите, клиентите в един момент ще го избягват. Ваше право е. Мерките не са до живот.

# 136
  • Силистра
Тази сутрин вицето Дончев говори за едни 2 месеца след официалното ИП, т.е. след 13.Май, да имало още мерки на неофициалното ИП, т.е. до 13.Юли. Реално както той се изрази, хората се плашели от обявеното ИП, затова го премахвали, но мерките си продължавали като един вид някакво неофициално ИП. Много структури продължават да не рабоят и не се вижда скоро да почнат работа, като училища, ясли, университети, молове, и т.н., единствено май само съда почва работа след 13.Май. А за КПП-тата каза че от тях нямало плза, защото въпреки тях заразата си пълзи навсякъде из страната, то няма и как друго да бъде, всеки си пише бележка и си минава през КПП-то ако иска, нищо не спират и не ограничават, реално полза от КПП-тата нямаше.
След това говори и министъра на образованието, че си остава дистанционното обучение, учебната година се запазва, но за следващата май още не е ясно дали и тя няма да е дистанционна, има време, ще се види до есента.
Сега чакаме и Ангелкова да се появи и да каже какво правим с туризъма, дано да каже някоя дума и за външния туризъм.

# 137

Да, нашето семейство.

Не знам къде да гледам и да доказвам, но миналото лято до средата на август беше дъждовно. Имаше дълги периоди, в които валеше всеки ден. Имаше и някои дни, в които не е валяло, но спря да вали на 15 август. Ако имате къде да проверите и ви е важно, проверете. Който е забравил и е бил на Южното море и не го е валяло, е извадил късмет. Но и там валя доста.
Явно има различни морета в Бг, бях с детето две седмици от 1 август в Поморие и не капна капка дъжд...

# 138
  • в джунглата
:
Ако това лято е като миналото - до 15 август да вали, ще видим какви тераси и кой ще виси на бурята, а вътре 100 места празни.

Това въобще не отговаря на истината, валя почти навсякъде , но не и по Черноморието, особено южното.
Страхотно беше лятото, с изключение на това че от СУШАТА ни загинаха посевите/цветята. Smile

# 139
  • София

Да, нашето семейство.

Не знам къде да гледам и да доказвам, но миналото лято до средата на август беше дъждовно. Имаше дълги периоди, в които валеше всеки ден. Имаше и някои дни, в които не е валяло, но спря да вали на 15 август. Ако имате къде да проверите и ви е важно, проверете. Който е забравил и е бил на Южното море и не го е валяло, е извадил късмет. Но и там валя доста.
Да не бъркаш с 2018? Тогава юли беше дъжд и студ. Даже имаше колажи с хора на плажа,греещи се на печки.

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 12:22 от Spastik Children

# 140
  • Бургас
:
Ако това лято е като миналото - до 15 август да вали, ще видим какви тераси и кой ще виси на бурята, а вътре 100 места празни.

Това въобще не отговаря на истината, валя почти навсякъде , но не и по Черноморието, особено южното.
Страхотно беше лятото, с изключение на това че от СУШАТА ни загинаха посевите/цветята. Smile

Абсолютно!
Интересно дамата цяло лято ли обикаляше всеки ден Черноморието, че твърди коло дъждовно е било. То и вчера чакахме проливен дъжд с гръмотевици, ама... Май само прогнозата е гледала Grinning

# 141
  • Варна
Изместихте темата. Имаше дъждове миналото лято.Прогноза за мъртво вълнение няма. Очакват и още земетръси. Мерките няма да ги отпуснат, защото следваме европейски директиви. Вирусът още е активен. Не планирам никакви почивки и екскурзии в близката година. Здравето на семейството ми е по-важно.

# 142
  • Бургас
Дъждове и мъртво вълнение има всяко лято. Ама не цяло лято или 2/3 от сезона. Природа.

# 143
  • София
Изместихте темата. Имаше дъждове миналото лято.Прогноза за мъртво вълнение няма. Очакват и още земетръси. Мерките няма да ги отпуснат, защото следваме европейски директиви. Вирусът още е активен. Не планирам никакви почивки и екскурзии в близката година. Здравето на семейството ми е по-важно.
Моля?
Кой, какво? (за земетръсите един екстрасенс го поосъдиха, че и той така очакваше. Вие къде ги очаквате?)
Мерките вече ги отпуснаха, хотелите ще заработят, при спазване на определени условия.
Вирусът - най-вероятно - ще е активен още 2 г. след едната година, за която вие казвате.
И след като не планувате още 1 г. почивки, защо да не се измества темата, ако и всички останали не плануваме почивки Wink Simple Smile

# 144
  • Варна
Имаше мнение, че ще премахнат изцяло мерките, Ronald.

# 145
  • София
Имаше мнение, че ще премахнат изцяло мерките, Ronald.
Оу, няма как да стане, според мен. Даже по-вероятно е дъълго да живеем с тях....

# 146
Какви европейски директиви? Имитацията на мерки, които се прилагат на други места не са директиви.
Нямам резервация, но ще следя за апартамент или бунгало под наем. Трябва да е много зле положението или да изникне нещо непредвидено и непреодолимо, за да пропусна почивката. За Гърция вече съм се отчаяла, но поне тук ще гледам да идем.

# 147
Ооо, включвам се. Ние всяка година посещаваме този комплекс. Чудесен е за семейства има си всичко. http://www.vineyards-resort.com/
Надявам се и тази година да го посетим. Изключително доволни сме и цените са добри.

# 148
Няма учен на света който да прогнозира до точност земетресение, а доколкото една почивка е опасна за здравето е субективно, за моето семейство слънце и море са задължителни за имунитета, няма как да пропуснем с тази разлика, че ще избера малък хотел без ол инклузив.

# 149
  • София
Няма учен на света който да прогнозира до точност земетресение, а доколкото една почивка е опасна за здравето е субективно, за моето семейство слънце и море са задължителни за имунитета, няма как да пропуснем с тази разлика, че ще избера малък хотел без ол инклузив.
Така е, много вероятно ползите от слънцето и морската вода да надвишават риска!

Общи условия

Активация на акаунт