На море в България 2020 г.! - 2

• 33 832
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Точно така е, Esmee, трябва яснота по този въпрос. Наистина, дори само 1 ден да се чака отговора на PCR-теста, може да стане истинска революция в хотела. От друга страна - не могат и да го скрият, че трябва веднага да дезинфекцират, въобще ммазало....

# 346
  • ВАРНА
Със заповед на министър Ангелкова от 13 май до 13 юни разрешен само вътрешен туризъм!  
Чуждестранни туристи няма да се приемат до 13 юни включително!  

Границите с Румъния - Гърция затворени до 13 юни с Турция до 15 юни поне.

Самолетни полети към България  от 13 май до 13 юни само за постоянно пребиваващи  и служебни пътувания в България.

# 347
Тези дни ми попадна информация, че границата с Гърция,която не е съвсем затворена и в момента,ще заработи нормално в края на май. Сега чета - 13 юни. Изобщо в тази държава всичко е предпоследно и дори и да оповестят някакви разпоредби,след два дни са сменени!
Относно заведенията за хранене и изискването по максимум 4 човека на маса, вчера в Благоевград се спазваше стриктно (или поне в заведението, на което попаднахме). Стана много неприятно,тъй като бяхме петима възрастни и две дечица,които почти не сядаха,но не ни позволиха да седнем на една маса,нищо че сме от едно семейство. С брат ми и снаха ми разговаряхме през 2-3 метра разстояние! Много неприятно!

# 348
  • София
Тези дни ми попадна информация, че границата с Гърция,която не е съвсем затворена и в момента,ще заработи нормално в края на май. Сега чета - 13 юни. Изобщо в тази държава всичко е предпоследно и дори и да оповестят някакви разпоредби,след два дни са сменени!
Относно заведенията за хранене и изискването по максимум 4 човека на маса, вчера в Благоевград се спазваше стриктно (или поне в заведението, на което попаднахме). Стана много неприятно,тъй като бяхме петима възрастни и две дечица,които почти не сядаха,но не ни позволиха да седнем на една маса,нищо че сме от едно семейство. С брат ми и снаха ми разговаряхме през 2-3 метра разстояние! Много неприятно!
Сериозно? А вие не бяхте ли чували за забраната за повече от 4 човека на 1 маса, и то ако са от 1 семейство?
И, ако сте чували, за кое точно ви е станало Неприятно? Че хората са си вършели работата? Това родословие със снахата как щяхте да го докажете, макар и снахата да не се води от кръга на "семейството" по смисъла на разпоредбите? Щото по тая логика на шуринайка ми тъщата брат й, ако дойде?
Ако утре ида с моите 3 деца ,2 баби, 1 дядо, жена ми и нейната сестра с мъжа й, нахално ли ще е всички да искам да сме на една маса, според вас, А?

# 349
Сериозно? А вие не бяхте ли чували за забраната за повече от 4 човека на 1 маса, и то ако са от 1 семейство?
И, ако сте чували, за кое точно ви е станало Неприятно? Че хората са си вършели работата? Това родословие със снахата как щяхте да го докажете, макар и снахата да не се води от кръга на "семейството" по смисъла на разпоредбите? Щото по тая логика на шуринайка ми тъщата брат й, ако дойде?
Ако утре ида с моите 3 деца ,2 баби, 1 дядо, жена ми и нейната сестра с мъжа й, нахално ли ще е всички да искам да сме на една маса, според вас, А?

Сериозно,да! И айде малко по-спокойно с тона! Изобщо не съм влизала в конфликт с хората,защото ми е ясно,че спазват правилата! Аз също ги спазвам,ама това не пречи да ми беше неприятно,което всъщност съм споделила! Някъде да написах,че не трябва да се спазват правилата,та си позволявате да пишет такъв коментар? Примера Ви е меко казано не намясто,ама аз друг пример ще дам! Семейство с 3 или 4 деца дали е редно да ги разделят на отделни маси,защото според разпоредбата трябва да се направи!?

# 350
  • София
Заключенията правим на база това, което сте написала-че ви станало Много Неприятно, което означава, че сте очаквали друг развой, компромис, Скециално за вас петимата.
Не виждам иначе защо би ви станало неприятно, след като хем сте знаели за забраната, хем сте тръгнали повече от 4 човека на заведения, сигурно с идеята да ви настанят все пак заедно

# 351
Заключенията правим на база това, което сте написала-че ви станало Много Неприятно, което означава, че сте очаквали друг развой, компромис, Скециално за вас петимата.
Не виждам иначе защо би ви станало неприятно, след като хем сте знаели за забраната, хем сте тръгнали повече от 4 човека на заведения, сигурно с идеята да ви настанят все пак заедно

До там ли стигна темата? Да се обяснявам защо ми е станало неприятно,че с брат ми си говорим през маса? Приемете,че има хора,които умишлено не гледат новини с цел да се самосъхранят и не са наясно с всички новости,с които трябва да живеем! За разлика от много хора,спазвах социална дистанция и не единствената мисъл в главата ми не е била как да се мушна между капките! Не съм наясно защо така сте разчели написаното от мен,но едва ли вината е моя!
Написах за кой град става дума,за да се види,че някъде мерките се спазват,противно на очакванията на много хора тук! Но това не пречи да ми е неприятно,че се налага да живеем по тоя начин! Едва ли някой се радва,всъщност!

# 352
  • В.Търново
Снощи разглеждах сайта на Съни турс, никакви примамливи отстъпки, според ситуацията.Повечето вече са изтекли все едно е нямало въобще извънредно положение и периода им е изтекъл.Тук-таме има малки отстъпки до средата или края на май.

# 353
  • София
Снощи разглеждах сайта на Съни турс, никакви примамливи отстъпки, според ситуацията.Повечето вече са изтекли все едно е нямало въобще извънредно положение и периода им е изтекъл.Тук-таме има малки отстъпки до средата или края на май.
И аз точно това гледах.
Колкото до заядливите коментари, аз си казах мнението няколко страници назад. Или пиеш едно малко, или не пишеш тук. В крайна сметка има и бгтатко, там си се заяждайте колкото искате.

# 354
  • София
Коментарите не са заядливи, просто след неадекватни такива, следват коментари, които на Вас Ви се струват "заядливи" Grinning
Научете се да пишете правилно, а незнанието на законите и заповедите не е оправдание. Първи принцип в правото, дето се вика.

# 355
Коментарите не са заядливи, просто след неадекватни такива, следват коментари, които на Вас Ви се струват "заядливи" Grinning
Научете се да пишете правилно, а незнанието на законите и заповедите не е оправдание. Първи принцип в правото, дето се вика.

Не се радвай,че си развалил деня на някого,само за да покажеш колко много ги разбираш нещата!
Първи принцип в успешните междуличностни отношения,  дет' се вика!

# 356
  • София
Добре, да ги наречем подигравателни коментари. Този тип хора са ми ясни - мъжленце със самочувствие за знаещ и можещ повече от другите. Един такъв разкарах наскоро от приятелите си, само защото 2 пъти си позволи такова отношение към мен, а се познаваме от 20 години.
И за да е по темата: https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sabota-i-nedelia/branshat … shtoto-ljato.html

# 357
Здравният министър пак взриви мрежата. А бе тези наши министри не си ли говорят. Или само си благодарят незнайно за какво.

# 358
  • София
Здравният министър пак взриви мрежата. А бе тези наши министри не си ли говорят. Или само си благодарят незнайно за какво.
Здравният министър си мени мнението всяка една минута, така че - очакваме скоро пак да я "взриви" мрежата:))

# 359
  • В.Търново
Какво е казал?

Общи условия

Активация на акаунт