На море в България 2020 г.! - 2

• 33 776
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ние решихме да не ползваме шезлонги, не могат да ни задължат. Ако се опъват и чадърите няма да им ползваме. Имаме си наши.

# 196
  • There I was on a July morning
Въпросът е дали въобще ще има свободна зона и колко ще е голяма тя? Ако разредят чадърите, то ще бъде за сметка на свободната зона. И обикновено там е най-голяма навалицата. Винаги се намира някой, който да се пльосне в опасна близост до нас.

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 11:57 от Скубиду

# 197
  • София
много се говори за чадъри и шезлонги - общо взето навсякъде нещо се плаща , лошо е , че при нас е доста солено . То и днес ББ каза , че туризъм няма да има
Така ли? Какво точно е казал, бихте ли се опитали да цитирате?

# 198
Да има достатъчно свободна зона, пък чадърите, шезлонгите и шалтетата да си ги държат за тях си, да не ползвам други изрази.

# 199
  • Варна
Всяка година остават празни чадъри и шезлонги. При намален достъп, нямат нужда от допълнителни зони.

# 200
  • България
много се говори за чадъри и шезлонги - общо взето навсякъде нещо се плаща , лошо е , че при нас е доста солено . То и днес ББ каза , че туризъм няма да има
Така ли? Какво точно е казал, бихте ли се опитали да цитирате?
Ето това прочетох аз по темата:
"Бойко Борисов, премиер: Днес е празник, да, но опасността не е преминала. Днес заразените са 69, тези които идват от чужбина, пренасят. Представете си как да отворим хотелите."

# 201
  • SF
Да, мене ме притеснява абсолютно същото. Един заразен се качва в самолет и заразява целия самолет. Нищо, че ден преди това са си мерили температурата и са дали отрицателен резултат на ПСР тестовете.
Не схващам логиката. Единствено разбирам хората, които това работят и не могат да се преквалифицират за предстоящия сезон.

# 202
Да, мене ме притеснява абсолютно същото. Един заразен се качва в самолет и заразява целия самолет. Нищо, че ден преди това са си мерили температурата и са дали отрицателен резултат на ПСР тестовете.
Не схващам логиката. Единствено разбирам хората, които това работят и не могат да се преквалифицират за предстоящия сезон.

Един болен в хотела и 14 дни карантина за твоя сметка , защото си подписал декларация . Нищо чудно да има затворени хотели или курорти заради болни , както стана в Банско . Каквото и да говорят сега, филмът тепърва започва Simple Smile

# 203
  • София
Това къде е потвърдено с 14-дневната карантина?

# 204
  • В.Търново
Това къде е потвърдено с 14-дневната карантина?
Не е потвърдено.Но по пътя на логиката... така излиза.Както в едно село намират заразени и затварят цялото село, така ще стане и с хотела, защото някои гости може да са имали контакт със заразения преди това, включително и персонала. Така нали стана с едни българи затворени в хотел на Тенерифе, защото открили заразен от хотела. Или пък може би, ако излезе заразен ще направят тестове на всички в хотела, но докато стане това ще отнеме 3 дни примерно.Хотела, ако е с поне 300 гости... Кой ще ни компенсира загубените дни в чакане?

fatalina, според мен ще е по-добре на море през юни, отколкото септември.До септември чужденците ще са плъзнали по Черноморието ни, което е жалко... Sad Ами просто да затвори границите за чужденци към България.Хем искат да си помогнат с летния сезон, хем тръбят , че ще се увеличат болните.Обаче нали казаха, че може би сезона ще започне от 1 юли, как ще идеш на море през юни?

# 205
  • Бургас
Ох, чета и ми е смешно. Значи миналата година в София валяло до 15 август, значи и по морето е валяло. Или по време на нечие почивка от 10 дни, валяло 2 или 3 дни и правим равносметка, че целия сезон бил дъждовен
В Гърция видите ли чадъри и шезлонг били безплатни, ама си купуваш фрапе и вода. Тук чадър 1.20 лв. и ви е скъпо. Никога няма да я разбера тая логика.

Сезон ще има. На 15 юни всичко ще работи. Щом кафенетата за 2 дни отвориха и са пълни днес, и другото ще се нареди. Маски, дезинфектанти, всяко чудо ще е за 3 дни. Никой няма сметка да няма туристи.

# 206
Ох, чета и ми е смешно. Значи миналата година в София валяло до 15 август, значи и по морето е валяло. Или по време на нечие почивка от 10 дни, валяло 2 или 3 дни и правим равносметка, че целия сезон бил дъждовен
В Гърция видите ли чадъри и шезлонг били безплатни, ама си купуваш фрапе и вода. Тук чадър 1.20 лв. и ви е скъпо. Никога няма да я разбера тая логика.

Сезон ще има. На 15 юни всичко ще работи. Щом кафенетата за 2 дни отвориха и са пълни днес, и другото ще се нареди. Маски, дезинфектанти, всяко чудо ще е за 3 дни. Никой няма сметка да няма туристи.
не го разбрах това с чадъра и плащането. Аз чадър за лев и 20 Ст. По нашето море, никъде не съм видяла. Поне едно 20 лева само чадър и 1 шезлонг, плюс някаква консумация, ами отиваш на 40 лева. В Гърция поне за 20 лева лежиш на 2 шезлонга и 1 чадър и консумацията. Та къде викаш е разликата?!? Ами двойно е у нас, за мръсното море и плаж. За съжаление, предпочитам гръцкото. Макар, че последните години винаги правим почивка и в България.

# 207
  • В.Търново
И аз не съм видяла 1,20лв чадър в България.В Приморско и Китен последно май бяха по 6-7лв някъде.

„TEZ TOUR“ навлиза във вътрешния туристически пазар в България
 https://bgtourism.bg/050520200-tez-tour-bulgaria-beyzat-tunali/
   За клиентите, които обичат да планират от рано своята ваканция, вече сме готови и с най-популярните си програми за нова година и за 2021 г., които вече са в продажба. С подкрепата на другите ни офиси по света и активната ни съвместна работа сме сигурни, че догодина ще можем да предложим още по-качествени услуги и сигурност за нашите клиенти, както и че заедно ще устоим на тази безпрецедентна и трудна за всички ситуация“, заяви още за Национална информационна агенция bgtourism.bg Бейзат Тунали.

Едва ли някой скоро ще си помисли за ранни резервации.

# 208
  • София
Аз пък предпочитам Синеморец пред Гърция. Да, скъпи са чадърите. Но за мен нашето море е по-добро. В Гърция ми е солено, таралежи, камъни. И не ми се пътува до идеалния плаж с двете деца и менажерията. Ходила съм в Гърция, Турция, Италия, у нас ми е най-добре. Лошото е че на юг останаха две места - Аркутино и Синеморец.

# 209
  • София
Миналата година на Нестинарка чадърите и шезлонгите бяха по 34 ст. Обаче шезлонг с шалте -10 лв.
В Гърция е достатъчно 1 фрапе за 4 евро един човек да поръча и цял ден си ползваш чадъра и шезлонгите.

Общи условия

Активация на акаунт