На море в България 2020 г.! - 2

• 33 792
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Значи всичко е пунта Мара! Броят на заразените зависи от броя на изследваните.

# 226
  • ВАРНА
Ще си играеме на отвори - затвори/ хотели - заведения - КПП на морските градове цяло лято по заповед на Бойко тази вечер?!  
 Абсолютна варващина!

При това положение и август няма да се напълни и на 10 %!!!

# 227
Ще си играеме на отвори - затвори/ хотели - заведения - КПП на морските градове цяло лято?!  
 Абсолютна варващина!

Аха, сбъркаха с това ранно сваляне на мерките..ако пак ги върнат, то ще е с основание, но и отпора ще е сериозен.

# 228
Като си траем, така ще да е! Или кибиците пред Президенството се оказаха пълен провал и сега планираме пак да затворим държавата. Не ми е ясно как би се вързало с положението в държавите, от които преписват.

# 229
  • София
Забравете за море.
Току-що на извънредно по ТВ , ББ каза, че при над 100 заразени на ден ще затвори отново всичко.
Днес сме 74.
Отбеляза и обаче, че повечето от новите тия дни са от идентифицирани клъстери.

# 230
Ще отворят морето, даже и чужденци ще канят да спасят сезона. По същия начин както разрешават да кацат самолети със заразени българи да се върнат в родината си. Тъпаци.  Не ги е срам да застават по ТВ и да говорят за мерки и в същия момент да пускат заразени да слязат от самолетите.

# 231
  • София
+-123, абсолютно съм на твоето мнение, за август и жегата и свръх цени и в Бг и в чужбина, също за това че ОИ не е най- доброто. Но аз съм с малки деца и мъж с широки пръсти, смятам, смятам, пак на ОИ най - добре. Въртя, правя, пак август отиваме по време на ваканциите на децата сме, точно тогава на дълго море, Какво да правя? Зависима съм от куп съображения. И все на най- скъпи цени. Blush

# 232
+-123, абсолютно съм на твоето мнение, за август и жегата и свръх цени и в Бг и в чужбина, също за това че ОИ не е най- доброто. Но аз съм с малки деца и мъж с широки пръсти, смятам, смятам, пак на ОИ най - добре. Въртя, правя, пак август отиваме по време на ваканциите на децата сме, точно тогава на дълго море, Какво да правя? Зависима съм от куп съображения. И все на най- скъпи цени. Blush
С малки, деца вероятно с ОИ е по-удобно. Не е добра опция за такива като нас, които нито пият алкохол, нито ползват анимация, а ги плащат в пакета и или са вързани за хотела, или харчат грешни пари вънка. Колкото до август, приемлив е в случаите, които човек да няма опция да иде по-рано или по-късно. Предимството му е, че много рядко вали, но това не компенсира недостатъците, поне според мен. Драмата е, че много хора ходят по инерция все август. При нас най-сложното нещо е да намериш кой да те замества през август. Още като дете бях намразила ходенето на море, защото ходихме все август и вероятно щяхме да следваме инерцията, ако не бяха проблемите в работата.

# 233
  • SF
Ще си играеме на отвори - затвори/ хотели - заведения - КПП на морските градове цяло лято по заповед на Бойко тази вечер?!  

Кой смелчага ще се навие да поднови резервация при ситуация "отвори-затвори хотели"? Някой, на когото парите му падат от небето.

Имам усещането, че да отида това лято на море в хотел, е все едно да бръкна в гнездото на осите.
Нормален сезон няма да може да се получи. На хората масово им изгърмяха отпуските. Още по-масово е, ако някой има още дни, жена му или мъжа му да няма. Да вземат неплатени, не на всеки му е опция.
Ще дойдат безразсъдни безработни чужденци, които няма да успеят да компенсират слабия сезон, но ще има и разсъдливи, които ще си почиват в собствените държави.

Каква е била картината от заведенията днес? Не съм гледала новини и репортажи. Имало ли е места, маски, картонени чашки и чинии?

# 234
  • София
То в София валя цял ден, за другите градове не знам.

# 235
То в София валя цял ден, за другите градове не знам.
Валя цял ден, но това не попречи Витошка и заведенията да са пълни. По новините го дадоха. Много се учудих. Хората едва чакали да отворят. Rolling Eyes даже питат една жена не я ли е страх и тя отговаря "че от какво" ThinkingRolling Eyes седнали си на биричка, пият си, даже не видях да има и добра дистанция. Интересна работа. Наистина животът на българина си кипи, ли кипи. Дано не ни изиграе лоша шега тази смелост у някои.
Много ми се ходи на море, едно време с нашите почивахме по 2 седмици, че и повтаряхме. С нетърпение го чаках, ама сега си ме е страх.

# 236
  • В.Търново
Ще си играеме на отвори - затвори/ хотели - заведения - КПП на морските градове цяло лято?!  
 Абсолютна варващина!

Аха, сбъркаха с това ранно сваляне на мерките..ако пак ги върнат, то ще е с основание, но и отпора ще е сериозен.
Нарочно го направиха.

Питам се, ако въобще има сезон, в какво ще ни сипват храната, в тарелки или порцеланови чинии?
Вече ми писна ББ да ни прави на глупави.

aDream, няма от какво да те е страх.

# 237
Русалка, много се надявам да си права Hug

# 238
  • В.Търново
https://m.dir.bg/dnes/ikonomika/britanskite-turisti-idvat-prez-y … -v-slanchev-bryag
Много бързо ще стигнем 100-те бройки на ден. 😀
Вече ми става снешно.

# 239
  • софия
https://m.dir.bg/dnes/ikonomika/britanskite-turisti-idvat-prez-y … -v-slanchev-bryag
Много бързо ще стигнем 100-те бройки на ден. 😀
Вече ми става снешно.

Нещо подобно ми писаха и Ник травел за чуждестранните туристи...

Общи условия

Активация на акаунт