Уреаплазма и Микоплазма - 3

• 63 776
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
Несериозно е 10 дни след прием на антибиотик да се прави контролен тест.
Хайде вече да се стегнат тия доктори. Ние ли да им пишем домашните.
Нали са навързани с всички лаборатории? Чудя се как още по време на антибиотика не изпращат за контроли.
При мен нищо 3г не откриха и в момента си се самолекувам и ще успея...... 3г адските болките по време на полов акт, 3г ми вдигат рамене и никой не се сети да спомене за това, за което сме тук в тази тема.

# 271
  • София
Контролата става отново с ПСР тест, което изследва за находка ДНК/РНК на патогена (уреаплазмата).
Ако антибиотикът е успял да я убие, обаче шийката и влагалището още не са се изчистили от мъртвото ДНК, резултатът ще е фалшив положителен.
Трябва да се изследва по-натам контролата. След 3-4 седмици поне.
При мен мина месец и половина, чак днеска ще пускам контролата.
Айде стискайте палци, ще докладвам какво е излязло.

# 272
Контролата става отново с ПСР тест, което изследва за находка ДНК/РНК на патогена (уреаплазмата).
Ако антибиотикът е успял да я убие, обаче шийката и влагалището още не са се изчистили от мъртвото ДНК, резултатът ще е фалшив положителен.
Трябва да се изследва по-натам контролата. След 3-4 седмици поне.
При мен мина месец и половина, чак днеска ще пускам контролата.
Айде стискайте палци, ще докладвам какво е излязло.
Успех! Чакаме да се похвалиш! 🍀

# 273
момичета да ви попитам в геника,количественият метод уреаплазмата над каква степен се лекува.примерно 10 2;10;4? и т.н

# 274
Моят в геника беше 10 на 3, а в цибалаб 10 на 4. Въпреки това съм със симптоми и лечение си е нужно
момичета да ви попитам в геника,количественият метод уреаплазмата над каква степен се лекува.примерно 10 2;10;4? и т.н

# 275
Интересно,че аз нямам симптоми на уреаплазма парвум,а ми излиза положителна.

# 276
  • София
И аз така.

# 277
от геника ми казаха под 4 ,че няма уреаплазма затова се чудя ,къде е истината. Cold Sweat

# 278
Момичета да се преброим за да направим някаква статистика, ако сте съгласни?
1.Колко от вас имаха силни болки по време на секс заради гадинките?
2.Колко от вас имаха симптоми?

При мен:

1. Да
2. Никакви

# 279
Аз имах много болки и почнах да си слагам овлажняващ гел на гинофит и се оправи. Понеже сякаш уреата изсушаваше при мен и много лвсно се протривах

Момичета да се преброим за да направим някаква статистика, ако сте съгласни?
1.Колко от вас имаха силни болки по време на секс заради гадинките?
2.Колко от вас имаха симптоми?

При мен:

1. Да
2. Никакви

# 280
Здравейте, имам положителен резултат за Уреаплазма Парвум и ми е назначена терапия с Доксициклин и Омни биотик 6. Цената на пробиотика е трудно поносима за месечния ми бюджет, някой може ли да ми предложи друг вариант за пробиотик?

# 281
  • София
Здравейте, имам положителен резултат за Уреаплазма Парвум и ми е назначена терапия с Доксициклин и Омни биотик 6. Цената на пробиотика е трудно поносима за месечния ми бюджет, някой може ли да ми предложи друг вариант за пробиотик?

Здравей, добре дошла в клуба на парвума Grinning
Аз бих те посъветвала въобще да не се занимаваш с пробиотика. Загуба на пари е. Пробиотиците са хранителна добавка без клинично тестване и доказан ефект. А и всеки АБ влияе на различни групи бактерии и въобще не се знае дали този, който са ти изписали съдържа набора от бактерии, които ти трябват.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3104962292873774& … d=388681164904592 споделям това. Малко е дълго, но пък доста щателно.
Ко все пак държиш да пиеш, попитай в аптеката кой от по-евтините ще ти препоръчат.
Успех

# 282
                            Бременна ли си?Мога да предложа пробиотик,който е 10-11 лв.,ако те устройва.

# 283
Не съм бременна, предстои ми процедура през септември, ако всичко е наред.

# 284
Първо излекуваи тази гадина,защото на мен ми е откриха сега по време на бременност,а била доста упорита.Предстои ми контрола след 15 дни да видим.Дано съм я унищожила.Успех и на теб.

Общи условия

Активация на акаунт