Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 8

• 41 516
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia
На мен днес ми беше трансфера на 1 замразен 5дневен ямбрион, тъй като другият не преживя. На естествен цикъл съм, сред ову започнах кринон и от днес естрофем. Това ми е 5ти трансфер и без стимулация определяно е по- леко. Тест на 17ти. Моля се да е положителен, защото досега не е имало имплантация изобщо 🙏
Стискам палци 🙌👍

# 586
Благодаря, момичета 🤗 Успех на всички ни от сърце! ❤

# 587
Да ви се оплача, много съм разочарована. При мен явно нещата ще се отложат пак.
Бях сутринта при докторката я разпитам кое как ще се случва. Отговор "ми не знам". Питам я да си направя няква сметка, колко ще ми излезе транфера, при положение, че съм по фонд, отново същия отговор! Думите с ченгел всеки път трябва да и тегля. Пусна ми една микробиология и цитонамазка, нито преглед, нито нищо. При положение, че и казах, че имам някакви оплаквания. Ама не, ако и кажа, че искам преглед, пак мълчание и пак никаква информация насреща.
Много разочарована се чувствам. В старата ми клиника никога не съм имала тоя проблем. Всеки път всичко се е случвало с лекота. Да, доктора там си имаше един тертип на работа и малко беше по калъп всичко, но поне съм си тръгвала с отговори, а не с допълнителни въпроси в главата!

Много се чудя как да продължа и какво да правя.

Успех на всички! Дано поне при вас нещата се случват леко и имат положителен край!

Аз си оставам с чакането и въпросите в главата!

# 588
  • София/Севлиево
Иве,при коя лекарка си?

# 589
"Любимата" ми Щерев.
Много трудно взимам решение за промяна, а усещам, че доникъде няма да докараме и сега! Писна ми вече от доктори и клиники, последните години само около това ми се върти живота.

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 10:28 от Yve_Yve

# 590
  • София/Севлиево
И на мен ми беше изключително трудно да сменя Владимиров,но пък 6 години и половина без  желания резултат бяха най-добрият аргумент да го направя...Иначе той много ми обясняваше всичко и казваше,че с ММ сме сред любимите му пациенти,т.к.четем и проучваме ,и въпроси задаваме,а не се оставяме на течението да ни носи... Станулов също остана с приятно впечатление от това,че съм запозната добре с нещата и знам какво искам.Сега само се чудя дали да правим ИКСИ или смесено с класическо инвитро,но ще го измислим заедно(и по двата начина съм процедирала със сходен резултат,та затова се чудя)...

# 591
Успех, Ели!

На мен ми предстои разговор с ММ какво правим оттук насетне, защото не съм съгласна след всеки преглед да си тръгвам с половинчати отговори и без яснота.

Разводних малко темата, но определено имах друга нагласа за прегледа си сутринта!

# 592
Момичета има ли някой с трансфер на 28, 29 ден? И да е бил успешен?

# 593
Моят последен беше на 24 ден и пак ми се струваше донякъде късен. По принцип твърдят, че е от без значение, когато има стимулация, но пък 28-9 ден ми се вижда прекалено късно.
Yve_Yve, отдели си време да помислиш добре за смяна. Това, което пишеш хич не ми харесва. Знам колко е трудно да смениш лекар. И на мен това ми е голям проблем.

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 15:41 от 💎Bling-a-ling💎

# 594
Bling, така е, ще трябва да търсим нов вариант.

Скрит текст:
Лошото е, че все по-малко мотивация намирам да се боря! Последните месеци си мисля, че просто трябва да се оттегля от всичко и да приема, че няма да имаме дете, а след вчерашната среща с докторката се чувствам по-демотивирана от всякога.

# 595
Мен ме готвят за трансфер. С блок инжекция съм. Пия само естрофем по 1 т на ден. Днес 10 ден след цикъл. Доктора брои дните след 14 ден от поставянето на инжекцията(днес 6 ден, по сметките на док) имам лигавица 10мм. След 12 дена още ще имам хоримон поставен. И след още 7 дена трансфер. Тази лигавица ще продължава да расте предполагам.
На свеж трансфер август беше 22мм, коментара за неуспеха беше лигавицата. Сега явно пак на там отиват нещата. Имали някой с такива големи лигавици? Къде е разковничето за успех?

# 596
Yve_Yve, никакво оттегляне. Всичко произтича от отношение на лекаря ти в момента. Според мен се огледай още от сега за резервни варианти и запиши няколко часа в други клиники. Това все пак ще ти даде спокойствие за момента, че правиш каквото е възможно. Нещата обикновено сами се нареждат в такива повратни моменти. Стискам палци Flowers Four Leaf Clover

# 597
yoanna789, от моя опит мога да кажа, че съм имала транфер както на лигавица 7, така и на лигавица 16 при последния опит. Нещата завършваха и при трите опита с БХ.
Забременявала съм спонтанно и с по-малка лигавица, но тогава завърши с мисед.
А питали защо сте правили трансфер при лигавица 22мм в такъв случай?
Разковничето още го търся.
Успех на теб и дано това е твоят успешен опит!

# 598
yoanna789, от моя опит мога да кажа, че съм имала транфер както на лигавица 7, така и на лигавица 16 при последния опит. Нещата завършваха и при трите опита с БХ.
Забременявала съм спонтанно и с по-малка лигавица, но тогава завърши с мисед.
А питали защо сте правили трансфер при лигавица 22мм в такъв случай?
Разковничето още го търся.
Успех на теб и дано това е твоят успешен опит!
Здравейте,
като съм преглеждала материали, оптимална дебелина на лигавица се посочва 10-12мм.
Добавям един материал по темата: https://bul.insideouthealthsolutions.com/jendometrij-pered-mesjachnymi-norma.html

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 16:41 от gabitod

# 599
Момичета, предстои ми Зет, започнах подготовка, имам предписани Естрофем, Климара лепенки, Фракси, АП и Преднизолон Ф... Но не ми е ясно последния за какво е? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт