Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 8

• 41 517
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Bels, не се притеснявай излишно. Рядко има проблем при размразяване. Така или иначе няма как да повлияеш. Фокусирай се върху нещата, които зависят от теб. Всички преминаваме през този страх няма как. И на моите им треперих, че бяха и два пъти местени, замразени на трети ден. Чакахме ги до пети. Че и едното беше повторно замразено и размразено. Нямаше проблем развиха се. Дори и се излюпиха.

Няма от какво да се притесняваш. На един познат, ембриончетата бяха замразени от преди 6 години.... направиха трансфер на три и две се хванаха Simple Smile Успех и просто бъди спокойна!

# 571
  • София
Бамбара интересуваме последователността на процедурата. Сложиха ми декапептила и ме викат на 14 ден след него като се очаква до тогава да имам цикъл.
После какво следва ще пия ли нещо до транфера? На кой ден се прави Зет. Деня от началото на МЦ ли ще се брои или дните след тези 14 от поставянето на инжекцията.

Имам лош опит с блок инжеция от която преди стимулация изобщо не ми дойде цикъла. Пих и ОК и чак след още 10 дни имах цикъл и ми канселираха стимулацията по дълъг протокол.
Сега бях на дуфастон 5 дни след Ову и чакам М и съм на тръни дали ще дойде до 14 ден.
след блокиращата инжекция трябва да мине кървене. обикновенно е по-продължително и по-малко.
на 14 ден се очаква че е минало.
преглеждат те и ако всичко е наред се започва с естрофем, който би могъл да се замени и с естрадиол в друг вид.
при мен беше по нарастваща схема, някакви дни по 2, после по 3, накрая май бяха повече забравила съм точно.
имах два прегледа и като достигна лигавицата подходящия размер отбелязаха деня като нулев и започнах прогестерон. моите ембрионибяха тридневни и ги върнахме на третия ден от прогестерона. ако са петдневни ги връщат на петия.

# 572
Бамбара, а изследваха ли ти някакви хормони през цялото това време?

# 573
  • София
не. то е малко безсмислено като ги пия.
само прогестерона в деня на трансфера.

# 574
Bels, не се притеснявай излишно. Рядко има проблем при размразяване. Така или иначе няма как да повлияеш. Фокусирай се върху нещата, които зависят от теб. Всички преминаваме през този страх няма как. И на моите им треперих, че бяха и два пъти местени, замразени на трети ден. Чакахме ги до пети. Че и едното беше повторно замразено и размразено. Нямаше проблем развиха се. Дори и се излюпиха.

Няма от какво да се притесняваш. На един познат, ембриончетата бяха замразени от преди 6 години.... направиха трансфер на три и две се хванаха Simple Smile Успех и просто бъди спокойна!
Благодаря ти! Малко се поуспокоих, да минава утре трансфера, че да почна със следващото притеснение 😁

# 575
Да раздвижим темата малко. Някоя дама готви ли се за ЗЕТ в момента?

# 576
Да раздвижим темата малко. Някоя дама готви ли се за ЗЕТ в момента?

Мен ме очаква мъничко почивка, след задължания аборт. Желанието в мен да пробвам отново е много голямо. Имам си 6 /на 3 места по 2/ ембриончета на 5ти ден. Бих казала, че психически съм готова .... но физически трябва да поизчакам. Надявам се скоро активно да участвам 😊😊😊😊😊

# 577
  • София/Севлиево
На мен ми предстои стимулация и след нея трансфер,но ще е към края на месеца и началото на другия...

# 578
Аз започвам подготовката от днес. Живот и здраве на 13ти ще е трансфера.

# 579
Аз започвам подготовката от днес. Живот и здраве на 13ти ще е трансфера.

Браво! Успех 🌹🍀🍀🍀🍀🍀

# 580
Аз също се надявам в края на месеца да започна подготовка. Малко се проточиха нещата при мен, ама обстоятелства какво да се прави.
Другата седмица ще ходя да си пусна някои профилактични изследвания и се пускам в "боя"

# 581
И аз от днес почвам естрофем по 1 на ден и края на месеца ЗеТ.

# 582
Аз почнах подготовка за ЗЕТ вчера, след измерване на лигавица, фоликуметрия и кръвни изследвания за ЛХ, естрадиол и прогестерон. От вчера съм на естрофем 3 пъти по 1. Следващият ми преглед е края на следващата седмица. Още не знам кога ще е трансфера.

Pinko82, Yoanna789, Yve_Yve успех с подготовката! Елислава успех със стимулацията!

Shakeyourbody дано успеете да се разсеете и заредите с нови сили за следващия трансфер.

Стискам палци за позитивни тестове на всички Blush

# 583
На мен днес ми беше трансфера на 1 замразен 5дневен ямбрион, тъй като другият не преживя. На естествен цикъл съм, сред ову започнах кринон и от днес естрофем. Това ми е 5ти трансфер и без стимулация определяно е по- леко. Тест на 17ти. Моля се да е положителен, защото досега не е имало имплантация изобщо 🙏

# 584
На мен днес ми беше трансфера на 1 замразен 5дневен ямбрион, тъй като другият не преживя. На естествен цикъл съм, сред ову започнах кринон и от днес естрофем. Това ми е 5ти трансфер и без стимулация определяно е по- леко. Тест на 17ти. Моля се да е положителен, защото досега не е имало имплантация изобщо 🙏

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🙏 НЯМА ДА Е ВСЕ ТАКА, НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ! ПАЗИ СЕ,  ПОЧИВАЙ СИ! УСПЕХ МИЛА 🌷🌷🌷

Общи условия

Активация на акаунт