Пролет слънчева е вече, все по-силно рита Августинското човече! <3 Тема 5

• 18 645
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
Моя отиде на 107 и утре ще питам какво да пия. Само да не е ферофолгамма, че после големи мъки имах като го пиех...

# 466
Моят последният път беше 110 и пия Малтофер. Ще пускам тези дни изследвания, да видя дали има промяна

# 467
Моя отиде на 107 и утре ще питам какво да пия. Само да не е ферофолгамма, че после големи мъки имах като го пиех...

Какви мъки? И на мен него ми изписаха.

# 468
Ми с Феро фолгама аз хвашах запек. Последния път пих Сорбифер долурес, но нямам спомен как бях защото го пих за кратко. Но пък мисля,че всички препарати с желязо причиняват запек.
Как мислите за обремеяване с глюкоза в 32 седмица не е ли късно. От ЖК ми казаха другия път, и се пада тогава. Сега съм в 28ма седмица , и се чудя дали да не се изледвам утре.

# 469
Точно това имам предвид..
Мен не са ме карали да правя обременяване нито сега, нито с предната бременност.

# 470
Мен АГ ме предупреди, че от желязото може да ме хване запек. Явно това си му е страничен ефект без значение кой е производителя.

# 471
Точно това имам предвид..
Мен не са ме карали да правя обременяване нито сега, нито с предната бременност.

Някои да е забелязал същия ефект от Магнезия?
За обременяването, първото ми го правиха май към 18 седмица, а може да е било и по рано.
Втория трябваше да се проведе между 24-28 седмица, но ми го отложиха и в замяна ми направиха гликиран хемоглобин. За късмет и двата пъти резултатите бяха нормални.

# 472
Моята лекарка ми каза,че е най-добре да се направи 24-28 г.с

# 473
  • София
Днес ходих да давам кръв за ПКК и навън в тоя задух пак ми падна кръвното та си поседях на земята в един градински център докато МП отиде да ми вземе един шоколад (е ние бая походихме преди това). Хората сигурно ме помислиха за леко изпаднала докато не се изправих и не видяха корема. Тогава ми донесоха една суха пастичка и се освестих докато дойде шоколада. Вода в такива ситуации не ми помага. По принцип преди 2 месеца хемоглобина ми беше 111 и тогава моята АГ ми изписа Ферофолгин. Нямах проблеми докато го пиех. Сега пия друго някакво желязо, което МП купи, защото се усвоявало по-добре. Като, че ли след като го започнах него се получи запек, но не много тежък. Другото, което стана е, че изпражненията ми станаха доста черни Relaxed Току що ми излязоха новите резултати... няма промяна. Все още е 111. Утре ще видя какво ще каже АГ.
Носа ми се запушва всяка нощ от около 2 месеца. В началото беше по-тежко, сега е малко по-добре. Нищо не правя освен преди лягане и след ставане да го издухам стабилно. Понякога започва да кърви, но ако не го прочистя не мога да дишам. Иначе си купих някакво пръскало с морска вода и ако съвсем не мога да дишам пръскам от него, но няма някакъв уау ефект.

# 474
Леле, както са забранили климатиците в затворено пространство и маските са задължителни не се живее!!! Сега щях да пухна в един магазин. И на мен ми стана много зле.

# 475
Добре че не са започнали горещините при нас, че не знам как ще издържа Simple Smile.
Това прилошаване по всяка вероятност е от горещини и обезводняване. Да не говорим че при бременност всичко е възможно, така че едва ли е просто от ниско кръвно.

# 476
Аз от три дни пия Сорбифер и не съм ходила до тоалетната. И с предната бременност беше голям проблем с това желязо.

# 477
Jamily, предполагам, че приемаме един и същи продукт, защото и от мен излизат черни красоти. 😁
Една позната фармацевт, също бременна, ми каза, че било хубаво вит. Б12 да изследвам, защото и той падал с хемоглобина. Също ми каза, че докато не е била започнала терапия за Б12, хемоглобинът й не се повлиявал от желязото, което приемала.

# 478
Здравйте момичета,
Бях споменала ,че понякога доста се подувам. Споменах го на моята лекарка , тя веднага вика о изследвания, кръв , урина , хормони , витамини...  и си мисля, че може би не е погледнала че последните изследвания са ми от 25.04, а въпросния плеглед беше на 07.05.2020.
Днес бях за 1ви път на Аг по ЗК, тя ме записа на ЖК при нея,  и споделих и според нея подуването е нормално и ходя с неподходящи обувки. Каза, че притеснително е когато си надут и имаш и високо кръвно ( а моето е 80/60) и вероятно когато съм се надула съм пила и малко вода.
Просто забелязвам, че Аг при която се следя на частно малко ни третира  като милионери, а целия комплект изследвания е 130 лева, не мисля че от 25.04 до момента ще имам някакви отклонения🤔 вие на какво мнение сте?

# 479
Зо Б12 е важно. На мен ми го изследваха веднага като почна да ми пада хемоглобина и ми го изписа, заедно с желязото. После го изследва пак, беше над 600 и нищо не ми каза да го спирам.
Момичета, вие бихте ли купили кошара втора употреба?
Харесах една в магазина и я видях в олх  за 3 пъти по-малко пари същата и без забележки. Чудя се дали е удачно?

Общи условия

Активация на акаунт