Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е ИР и какви са потенциалните причини за него?
Какви са препоръките за физическа активност при ИР?
Какви са препоръките за хранене при ИР?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е ИР и какви са потенциалните причини за него?
-
Какви са препоръките за физическа активност при ИР?
Препоръчително е да се избягват силови тренировки, особено при проблеми с китките. Плакътът, като упражнение, може да бъде ефективен, като се поддържа на лакти и китки за минимизиране на натоварването върху последните. Важно е да се консултирате с лекар или фитнес специалист за персонализирани насоки.
-
Какви са препоръките за хранене при ИР?
-
Какви са препоръчителните практики за грижа за кожата по време на загуба на тегло?
-
Какви са някои от методите за отслабване, обсъдени в дискусията?
Аз затова гледам да ходя по-рано, че да не ми излязат фалшиво ниски резултатите...
Права си, май няма смисъл да го тествам докато не оправя желязото.
Е, има и такива. На Великден си направих един нисковъглехидратен кекс с елитритол и седмица след това и едно нисковъглехидратно тирамису, отново с елитритол, като от тирамисуто хапнах две малки парчета, другото се изяде от домочадието. Знам мнението Ви за елитритола, не го одобрявате, просто реших, че с него ще прегреша, тепърва ще си доказвам дали сте прави за него, просто споделям истината. Отслабнах още 4 килограма, като 500-600 грама варирам на горе - надолу. Аз съм висока 1.58 и в момента съм 49 килограма. Чувствам се добре, макар че ми се иска да сваля още 2-3 килограма. Днес си пуснах отново изследвания. Качвам Ви ги, не за друго, а искам съвет от Вас. В първата графа са стойностите от 15 феврурари, във втората от днес и следват референтните стойности.