В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 45

• 66 641
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
  • В страната на мечтите.
Във връзка с последния въпрос... работят ли Декатлон и всички под него?

Работи само с поръчки онлайн. Поръчваш и след час отиваш пред магазина и от там си взимаш поръчката. Май сащо може и да питаш и да ти донесат на място. От търговския център само Пепко не работи.

# 586
  • Велико Търново
Във ФБ имаше пост, че Спорт депо в Търново работи. Нали и той е в МОЛ-а. 🤔
Няма причина, поради която да работи Спорт депо. Някаква грешка е било сигурно.

# 587
Във ФБ имаше пост, че Спорт депо в Търново работи. Нали и той е в МОЛ-а. 🤔
Няма причина, поради която да работи Спорт депо. Някаква грешка е било сигурно.
Да не би да има "излаз" навън? Вход/изход директно към паркинга или нещо подобно? Остана ли всъщност тази възможност?
Трополинка, благодаря!

# 588
  • Велико Търново
Нямам представа, но защо си мисля, че Спорт депо е на последния етаж. Което отхвърля такава възможност.

# 589
Спорт Депо поддържат само опцията да поръчаш и да вземеш от магазина, ако не бъркам.

# 590
  • Beyond the stars
Да, варианта е поръчка с вземане от магазина, но моловете отварят официално на 16ти.
Декатлон от днес би трябвало да работи. Заедно с всички покрай Практикер.

# 591
  • Велико Търново
Бихте ли препоръчали добър специалист за поставяне на зъбен имплант?

# 592
  • Велико Търново
А зъболекар, при когото зъбните протези излизат сравнително не много скъпо?

# 593
  • У дома
Цачев Hands Plus1

# 594
Д-р Бояджиев.

# 595
  • Велико Търново
Знаете ли къде в града има уред/се прави тест от кои храни се качват кг и от кои не. Извинявам се за не точния въпрос, но си спомням, че преди години имаше подобен апарат/се правеше изследване но нз как се нарича точно.

# 596
  • В.Търново
Не беше ли Вега тест, май го правиха в Бюти.

Какво мислите за тези две прахосмукачки от Кауфланд?Качествени ли са? Едната е парочистачка. Ще слагаме плочки в кухнята, има в коридора. Парочистачката само за плочки ли е?

# 597
Знаете ли къде в града има уред/се прави тест от кои храни се качват кг и от кои не. Извинявам се за не точния въпрос, но си спомням, че преди години имаше подобен апарат/се правеше изследване но нз как се нарича точно.

Аз съм си правил преди 2 години. Уред не знам как ще намериш, тъй като по спомен бяха някви капсули със синтезирана храна в тях/измислям си, не знам какво значи това Grinning/, но факт, е че беше нещо такова + човека дойде с лаптоп и кантар, на който ти се измерват мускулна маса, сланинка, метаболизъм и т.н. Струваше 50 лева, за действие не мога да кажа, тъй като аз си бях нормален тогава и не съм спазвал нищо, просто от интерес. Има едни приятели успяха да отслабнат, но уви - йо-йо ефекта беше налице. Трябва след 6 месеца примерно да си направиш пак, за да видиш от кои храни пълнееш или не в нормални количества, тъй като първия път пълнееш от тия и тия храни, а в следващите 6 месеца от различни.

# 598
  • Beyond the stars
Не беше ли Вега тест, май го правиха в Бюти.

Какво мислите за тези две прахосмукачки от Кауфланд?Качествени ли са? Едната е парочистачка. Ще слагаме плочки в кухнята, има в коридора. Парочистачката само за плочки ли е?

Парочистачка ползвам навсякъде вместо моп. И за ламинат, и за плочки, и за фуги.
Вертикалната безкабелна прахосмукачка е велико нещо, супер удобна ми е.
За конкретните модели нямам мнение, но като цяло съм доволна от Rowenta.

# 599
  • В.Търново
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт