Накъде върви тази връзка?

• 7 972
  • 127
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Ако беше казал - Сигурен съм, защото я познавам много добре и тя не  е човек, който би направил такова нещо... Щях да ти повярвам. Но сигурността ти да идва от факта, че сте били свеки божи ден заедно... ами смешно е. Какво, 24/7/31/365 ли е работата? Много тъжно... Един човек ако е решил да изневерява, винаги ще намери кога, къде и как.

# 91
То тук от едната до другата крайност. Не е нормално да се чакате 3 години.

# 92
То тук от едната до другата крайност. Не е нормално да се чакате 3 години.
И как решавате ,че е не е нормално?
С последните няколко поста пишещите давате ли си сметка ,че слагате оценки и си давате (непоисканото) мнение за интимния живот на една двойка?
Някой споделя опита си, вие  бързичко вдигате табелка с оценките си.
Единия искал прекалено секс-мне , не е нормално.
Друг не правил секс определен период от време- мне, не е нормално..
Ако имате нещо градивно да напишете на някого ,който задва въпрос, пишете.
Поставянето на оценки и вербалното скачане на нечий избор подсказва патология у скачащите

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 12:40 от Serendipity*

# 93
Който не иска непоискано мнение да не пише по форуми за интимния си живот, че и да го дава за светъл пример. Ако мислиш, че е нормално 3 години да чакаш, за да спиш с някого, давай, заповядай, ама силно ме съмнява, че би го направила. Градивни мнения има фул, ама не знам дали си ги чела тях или и ти търсиш някъде да морализаторстваш. Тук ще обърна плочата и ще те попитам - защо не пишеш нещо градивно по темата, а се хващаш за конкретни коментари, които нямат нищо общо?

# 94
  • Варна
Serendipity, ама чакай малко. Аз като не искам някой да ми дава оценки и да разчеква интимния ми живот на кръст, не пускам теми в бг мама, а си решавам проблемите сама.
Щом има тема, нормално всеки да си каже мнението.

# 95
Ваша воля, дами.
Но мъжът, който даде пример от живота си не е пускал тема , а демонстрира собствения си опит, а вие бързичко гп сдъвкахте.
Уейв,  дала съм мнение по основната тема. За мен е градивно, но да си призная  , не мисля,че авторката е готова да го възприеме . Simple Smile

# 96
Смятам, че три месеца са достатъчно време за един зрял и психически стабилен човек да се оттърси от първоначалния шок, стрес и болка от загубата и постепенно да започне да си възвръща нормалния ритъм на живот. И да, преживявала съм лично такава загуба. С депресивни мисли, самоизолация и самосъжаление става само и единствено по-трудно да се премине през това. Помогни си сам, за да ти помогне и Господ Simple Smile

Според мен можеш да му дадеш още макс. месец-два време. После вече трябва да се повдигне темата. Без скандали и обвинения, но да се изясни всичко наред ли е, дали травмата от загубата не се задълбочава, дали има нужда от помощ, за да се справи и т.н.

# 97
Това е много тежка загуба аз не мога да си представя да загубя майка ми или баща ми съжалявам но според мен ти си егоистка.

# 98
Секът е много важен,особено в един дълъг брачен съюз.
Ако от сега имате такива проблеми каузата е обречена.

# 99
Здравейте, аз съм авторката. Мина повече от месец, откакто пуснах темата и повече от 4 месеца, без да се случи нищо. Днес инициирах разговор. Накратко - отговорът му беше, че не желае да прави секс и когато пожелае, той ще ми каже. Не иска повече да говорим за това. Аз съм в шах Sad мисля си вече за психолози и семейни терапевти. Наистина не мога да го разбера. Опитвам се, но очевидно наистина съм страшен темерут и кофти човек и проблема е в мен. Иначе всичко между нас като отношения е супер. Той не е депресиран в ежедневието.  Излизаме, имаме общо хоби, забавляваме се, помагаме си... Но това нещо ме човърка. Какво да предприема?

# 100
Връзка без секс е приятелство. Освен, ако не сте на по 70, разбира се. Нещо не му е тамън на тоя човек. Или има някакави тайни сексуални фантазии, влечения или е асексуален. Ми да си търси асексуална жена тогава. Няма нужда ти да се чувстваш лудата.

# 101
Вече не ми звучи добре развитието.
Да няма друга?

# 102
Да няма друга?
Или друг.

# 103
Да няма друга?
Или друг.

100% не е гей. За друга не знам, малко вероятно е. Защо ще гради връзка с мен, а ще си ляга с друга? Защо ще иска бъдеще с мен, а ще спи с други? Заедно сме от твърде скоро, за да съм му омръзнала. А и аз не съм някоя грозница, че да не го възбуждам. Кандидати имам постоянно. Не мога да си го обясня...

# 104
А на теб как ти се вижда той- преодоля ли болката, говорите ли за загубата, весел ли е в компания или затворен?

Общи условия

Активация на акаунт