Отговори
# 3 075
  • над кукувичето гнездо
Същото, Норо 😂😂😂 Един неприятен да има аз не ходя. Преди години на един служебно парти така не отидох, че не харесвах един единствен колега 😂
Чак ми е чудно на спам срещите как идваш Rolling Eyes

# 3 076
Черпа с ягодки, клавиатура и мишка
Скрит текст:

# 3 077
  • Агент под прикритие
Ей сега ядох малини. Щях да пусна снимка, ама... заминаха. Grinning

# 3 078
  • Euskal Herria
Същото, Норо 😂😂😂 Един неприятен да има аз не ходя. Преди години на един служебно парти така не отидох, че не харесвах един единствен колега 😂
Как пък не заради някой си аз да съобразявам моето присъствие. Ако е много-много нетърпимо, тогава бих се замислила. Но ако си прекарвам приятно, игнор на персоната и толкова. Другите и аз  заслужават да сме заедно. И партита не съм пропускала, и сбирки с приятели. А сега пък - още повече. И винаги има сърдити, че не сме успели поне на кафе да се видим.

Всичко е окосено вън, мирише на прясно окосена трева, засадили са новите цветя, полека-лека се връщаме към нормален режим.Повече не мърдам никъде. Напазарувам, кучето е разходено. След малко пускам и щорите и затъмнявам къщата.

# 3 079
  • София
Янче, маалко завидях. Тука е ноември месец, към края...
Наплющах се с един огромен бургер! Не бях яла от преди пандемията. И се смазвам от работа. Пфф.
Айде, чао.

# 3 080
  • Euskal Herria
Дайс, недей! Тук така рязко се променя времето... Свикнахме му вече. Чадърът е задължителен аксесоар. Имам снимка - на 31 май една година съм снимана със зимното яке и ботушите.
А първия път, когато кацнах и пристигнах тук, на обяд - тънка лятна рокля с презрамки, умирах от жега. И следобед като се намръщи, като падна температурата с двайсетина градуса..., за нула време изрових от куфара дънки и пуловер.

# 3 081
Мен 34 градуса ич ме не пУашат. Аз обичам да ми е топличко, но не обичам да ми е влажно топло, да не мога да дишам.

Пия 3-тото кафе. Много ми е спящо.

# 3 082
В офиса е толкова тъмно и смръчкано, та приех, че е вечерно време и си пуснах Deftones Simple Smile

# 3 083
  • Euskal Herria
Е, с океан и планина няма как да няма влага. Ама пък винаги има вятър, та... Абе, добре сме откъм климат - нито има люти студове, нито прекалено големи жеги.

# 3 084
Е, с океан и планина няма как да няма влага.

я затуй ли у градо нищо не моем навлагаженим

# 3 085
  • Euskal Herria
Затуй, Холдъне, затуй. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 086
влизаме през всяка каса
най-добрите сме на маса
следващата форумна да е на тераса
извинете каде да си фърля фаса
миглите ми са по-дълги от анфаса
айде пак изгубих баса

# 3 087