Отговори
# 3 195
Да ви питам нещо. Според вас коя закуска е по диетична. Не ми се тегли калкулатор за да смятам.

1. Кофичка кисело мляко с една лъжица чия, една лъжица мед, малко плодове.
2. Две филии бял или черен хляб принцески или две филии бял или черен хляб с яйца, домат и сирене.

# 3 196
  • Далече, далече
Вместо чия и плодове, може да сложиш овесени ядки в млякото. Много се отслабва.

# 3 197
Според мен овесените ядки са мн калорични.

# 3 198
Водата не е калорична, но ти праща много повиквателни за WCто

# 3 199
Рейче, първата, но с овесени трици, малко мед и ленено семе.
Втората, но с черен хляб, малко масло и домат.
Различни диетични режими, различни подходящи закуски. Зависи дали си на режим. Grinning

Добро утро. Hug
Уж, добре спах, ама по едно време нещо ме наболя главата, не ми се ставаше да пия хап, поболя, поболя, па спря, ама днес ми е едно такова отпуснато. Поне е петък. Grinning

Голото мъШ не е лош.

# 3 200
  • Далече, далече
Не са, аз съм отслабвала бързо и лесно с овесени ядки в миналото. Просто заменях едно ядене - обяд или вечеря с 5-6 лъжици ядки, залети с гореща вода и добавени сирене или сол. Понякога ги ядях и в сладък вариант с мед и канела, и пак отслабвах.

# 3 201
Норче, аз мое и да бъркам, ама се пак ми се струва, че съм права. Joy
Рейче, ако са чисти овесени ядки не са калорични. Виж, ако са със сушени плодове, тогаз е друго. Иначе почти еднакво ми се струва всичко. Ако требе се смята точно, то трябва да се пита за:
 - ще имат ли масло принцесите и дали ще са с яйца и сирене или с кайма; също какво ще е сиренето/каймата - мляно месо и какво или готова кайма;
 - другия вариант с филийките - яйцето /1 или 2/ - варени или бъркани; ако са бъркани, с какво и с колко мазнина;
 - ако въобще са филии - бял или черен хляб; брой на филийките и големина; па и съдържанието на хляба требе се види;
 - чия - колко гр;
И се вижда колко сложно става и ... я си пий 1 чаша вода преди ядене, ама пълна, па тогаз закусвай. Та да се яде по-малко. Joy

# 3 202
Хубаво е човек да е слаб. Леко му е на душата и на краката Simple Smile

Искам вече да съм си у дома.

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 09:55 от Реа

# 3 203
Предлагам кисело зеле за закуска, изключително нискокалорично и тоалетната е сигурна Grinning

# 3 204
Аз отказвам дирекшън! Освен всичко вече сигурно е троксично сокчето на зелетУ.

# 3 205
Ама баш за закуска кис. зеле ... по-добре плодове. По-фкусно ше е. Joy
Рейче, мина ли крака?
И Исето нейния гипсиран/шиниран како ли праи?

# 3 206
Ми, с киселото зеле се изчерпват всичките ми познания по калории Grinning
Аз закусвам активиа или зелена ябълка, друго не обичам

# 3 207
Ще умра от смях с вас Grinning
Мъжо и аз го одобрих, за разлика от Дайс, аз не понасям вълна, обичам ги ей така, гладичко изчистени, като бебешки дупета Trollface

# 3 208
Ще умра от смях с вас Grinning
Мъжо и аз го одобрих, за разлика от Дайс, аз не понасям вълна, обичам ги ей така, гладичко изчистени, като бебешки дупета Trollface

за да не ти напомнят за на село. сичко е психология

# 3 209
Инче, добре съм слава богу. Бях убедена, че нещо съм си смотала тогава крака.

Изпих 2 кафета, изядох една Верея със шоколад и мюсли, 50 гр кашу. Спи ми се и съм гладна Flushed

Скоро я чух и ми хареса. На тази жена никога нишо не съм харесвала.

Общи условия

Активация на акаунт