Отговори
# 3 225
Аз искам в леглото, нямам претенции за години Grinning

# 3 226
ДУбре, Луне, ама да знаете, че искам...Blush

Обядвам и се чудя дали да изляза, че нещо пак се е смръщило....Хич не ми се мъкне чадър, но и не обичам да не излизам в обедната.

Норче, сама ли в леглото или и Ади с теб?

# 3 227
Норче, сама ли в леглото или и Ади с теб?
Излъчване на стара мома ли имам да ми предлагаш котка, вместо мъж? Grinning

# 3 228
Мислих си, че ако те питам дали с мъж или мъже, ти ще кажеш с Ади и затуй така го написах хъхъхъ.

# 3 229
Не се оправдавай, писах ти черна точка вече Grinning

# 3 230
Joy
Скрит текст:

# 3 231
Гуд морнинг! Сънувах най-странния сън евър! Не знам дали да ви го разказвам 😂 може да ме помислите за откачалка.

# 3 232
...
Инче, дребният щурее, не се вълнува особено, че е с гипс, само се възползва да изглежда безпомощен, когато прецени, че е необходимо.
Знаех си аз. Децата много леко понасят гипса. Притеснението остава за майките.

Арче, то не мое да фърлиш бомба и да изчезнеш. Разказвай, как. Освен тва сънищата не се контролират, демек нямат нищо общо с теб. Невинна си откъдето и да го погледнеш. Wink

# 3 233
Арио, откачалке моя, разказвай!

# 3 234
  • Euskal Herria
Петъчно - един разказ от Луи:
Скрит текст:
КАКВО СЕ СЛУЧИ С ИЛИАНКА

Илианка всъщност беше лодка. Малка една такава, дървена, Мишо я наследи от баща си. Когато старецът вече не можеше да слиза на пристанището и дървеното корито взе да се пълни с вода, той я остави на сина си. Младият мъж я постегна, удари й една боя, лакира я, и я преименува. Смени й името от Одисей на Илианка. Кръсти я на жена си, Илиана. Казват, не е на късмет да сменяш името на лодката си. И така и не й провървя... На Мишо не му остана кой знае колко време да си ползва лодката, в крайна сметка работеше в големия град, нямаше много възможности да излиза за риба. И лека-полека я изостави. Докато един ден негови приятели, софиянци, не го помолиха да им я даде. Искали да излязат сутринта рано за попчета. Не можа да ги убеди, че лодката не е поддържана, че е рисковано да се качат трима бабанки с купища багаж, и неизбежното се случи. Архаичното корито не издържа, дъното му се проби и тримата ентусиасти се прибраха с плуване. От Морска Администрация се обадиха на Мишо да си събере останките и да си даде данните, да му треснат един хубав акт.
Към обед на злополучния ден Мишо се влачеше към дома, зачервил лице и ругаещ през зъби. В ръка държеше копие от акта, държавната администрация като никога се бе задействала и набързо го бе ошарила с няколко хилки, трябваше да се пълни хазната. Малко преди къщи попадна на най-подробната съседка в квартала, баба Тотка. Тя, милата, отскоро бе решила да престане да трови съгражданите си, но вроденото й любопитство я накара да спре младия зачервен мъж, опирайки бастун в гърдите му.
-Охооо, Мишо, как си мойто момче?
-Супер -изсъска младежът и се пробва да я заобиколи.
-Е не си супер, нали виждам че си ядосан -ухили се възрастната жена и се наведе напред. -Да няма някакъв проблем с Илианка?
Тя, разбира се, имаше предвид жена му. Той, държейки акта в ръце, се сети за лодката си.
-Кога разбра бе, жена? Като радиоточка си! -възкликна Мишо.
-Какво да разбера, нищо не знам? -ушите на баба Тотка пораснаха с два сантиметра.
-Няма я Илианка, замина си. Капут.
-Ама как капут? Че тя беше млада бе... -ахна старицата.
-Млада, колко да беше млада... Нали я взех от тате.
-Ма как от баща ти? -сега беше ред на лицето на баба Тотка да почервенее. -Да не я е водил и той?
-Еми как, години наред, нали се казваше Одисей тогава...
-Леле... Содомити... И ти я направи от мъжко на женско? -ахна възрастната жена. -В днешно време хората нямат срама...
-Е то това не е кой знае какво, малко лак, оформих й предницата, замяза на нещо.
-Ами отдолу? -потресе се бабата. -Там какво беше?
-Там беше прогнило и се сцепи -изпъшка Мишо. -Постоянно правеше вода и накрая не издържа. Нали затова ми удариха и акта.
-Ами ти защо не я пази малко бе, Мишо... -поклати глава старицата. -Ми намажи с нещо отдолу преди да я яхнеш, така ли се прави?
-Знаеш ли с колко неща съм я мазал, ама тия тъпи софиянци...
-Какви софиянци? Да не си я дал на други мъже? -понечи да се прекръсти баба Тотка, после се спря.
-Ахам. Под наем, не е рядко срещано.
-Ние с дядо ти Дончо никогиш не сме правили таквоз нещо. НИКОГИШ! То срамота! -повиши глас старицата. -Само един път с комшията де, ама то без пари беше. Ползвахме свинска мас.
-Е, какво срамота, колко често чичо Дончо си вършеше работата? Едва ли повече от 10-15 пъти годишно... През останалото време може да се дава под наем. За какво само да седи и да прави теч отдолу?
-Ужас. И какво стана?
-Еми казах им на софиянците, ама те корави кратуни, не слушат. Качили й се тримата наведнъж, с дисагите барабар. И я сцепили. Капут, както ти казах. Няма я вече. Айде лек ден.
Баба Тотка нищо не рече горката, остана като слънчасала на площада. Този път си плю в пазвата и се прекръсти.

https://www.facebook.com/storieslui/posts/1144453115939131?__tn__=K-R

# 3 235
Само посмейте да ми се подигравате обаче 😂
Скрит текст:
Значи на гости съм аз на бившия. Хапка и пийка като прЕатели само. С нас е и още един приятел, по ТВ върви някакъв репортаж за убито момиче, тия двамата се споглеждат нещо и мълчат. След малко Ариа се усеща, че той е задушил момичето и започва да се притеснява леко. Изведнъж се оказва, че в другата стая има още един труп. Ариа започва да се стресира 😂 Питам го защо, ма как така, ма ти не беше такъв човек. А той ми вика, че ме пуска да си тръгна, защото много ме обичал. Тръгвам си аз, качвам се на такси и се прибирам, да ама решавам, че трябва да се върна и да му помогна да прикрие тия ужасии. Връщам се със същото такси, а шофера ме пита ме е ли е страх да ходя в Надежда по тъмно при положение, че е открит труп и се търсело още едно момиче, имало сериен убиец 😂 Връщам се аз и започвам да помагам да се прикрие втория труп. Бля бля. Заровихме го. И накрая реших да си остана при него, защото и аз много съм го обичала 😂

# 3 236
Люснах ти ено "полезно", за да не ти строша хатъра за разказване, Арио, ква изпепеляваща любов (емот "не ти се подигравам") Grin

# 3 237
Някак й отива на Ариа да харесва лоши момчета

# 3 238
Ахахахах Кико 😂 Беше си наистна. Тип Кати и Хийтклиф, само че никой не пукяса накрая.

# 3 239
Ахахахаха

Общи условия

Активация на акаунт