Отговори
# 3 240
Ахахахаххаха
Арче

# 3 241
  • На Марс
Усещам, че АРИА предлага некви криминални услуги Simple Smile

# 3 242
  • над кукувичето гнездо
Ахахахах Кико 😂 Беше си наистна. Тип Кати и Хийтклиф, само че никой не пукяса накрая.
Е, накрая не е. Simple Smile

# 3 243
Труповете на някои съфорумки ли бяха Grinning

# 3 244
С нож ли са убити? Hocho

# 3 245
Удушени са, не внимаваш Simple Smile

# 3 246
Не внимавам, верно!

Стресираха ме преди малко. Бала щял да бъде на 19.06 или 24.06......Училището днес ще го дореши.......Дъщеря ми няма нищо, рокля, обувки, чанта.......Следващият месец ще е стресиращ. Разбира се ресторант няма да има, това поне леко ме успокоява.

# 3 247
  • Euskal Herria
Аз не разбирам защо може изпращане на абитуриентите, а бал - не? Като гледах репортажите - не видях ни маски, ни дистанция, всички бяха накуп.

# 3 248
Янче,
Скрит текст:
ще има бал с ресторант.
Няма да имам семейно събиране с ресторант, защото най-важните хора за мен са във Видин, а не искам да им създавам главоболия заради обстановката в която се намираме. Трябва да дойдат с влак. Затова най-вероятно довечера ще решим да не правим ресторант. Честно казано предпочитам тези пари за ресторанта да ги дадем на дъщеря ми.

# 3 249
  • Euskal Herria
Реа, имах предвид конкретно изпращанията в училищата и баловете на абитуриентите в ресторантите. За събирането с роднините вече си решават родителите. Винаги може да се съберат или не.

# 3 250
Алоооо каква е тази тишина тОк?
Да не мачкате нечии чаршафи Smiling Imp

# 3 251
  • София
Мачкам седалките по градския. Бляк!
Отивам да пия след малко.

# 3 252
Пия. Имах кошмарна седмица и я броя за приключила. Повече натоварване не мога да поема, така че е време за почивка Simple Smile

# 3 253
  • над кукувичето гнездо
Пазарувам аз. Утешителната награда подрънква романтично в чантата. А имам и куфарите да стягам.
Чакам сега кфс и ми правят впечатление младежите и девойките пред мен; кавалеристите седят, а дамите стоят прави пред тях...дамите ще влизат да поръчват, единият младеж се пазари да го черпят. Отчайващо е положението. Дори не знам къв емотикон да сложа.

# 3 254
Подпирам дивана аз. Направили са ми вечеря. По случая една мента се опитва да ми омаломощи енергията, напираща в мен за велики дела.

Общи условия

Активация на акаунт