Отговори
# 3 255
  • Агент под прикритие
Фъс! Отворих бира. И чипс. Наздраве! Simple Smile

# 3 256
Цитат
Suprememe - Ентусиаст# 3 38825 апр. 2020, 21:33 ч.
Братане, ще ви запознавам с моя явно, че няма с кого да си играе дотата детето...
Дай го насам, че няма хора, пък купих батъл пас Grinning

# 3 257
Кажи ми, че не си ровил в темата, за да намериш конкретно написаното Joy

# 3 258
Наздраве! Аз продължавам да НЕ пия 😂

# 3 259
Арио, ти все повтаряш, че не пиеш... вече си мисля, че себе си уверяваш

# 3 260
Арио, случайно да си в Слатина? Едни хора ядосано крещят "Арио, Арио НЕЕ". Звучи като да е куче, ма знам ли.. Thinking

# 3 261
  • Агент под прикритие
Наздраве! Аз продължавам да НЕ пия 😂
..... вода от чешмата. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 262
Аз тренирах.
Дъщерята сготвила - супа топчета и спагети. След тренировката се напапах със спагети. Много умно от моя страна.

Изпих една чашка розе. Ще си лягам да чета едно тъпо криминале.

# 3 263
С това дъждовно и студено време само ми се спи. Рядко спя следобед, но тия дни като се върна от работа си полягвам и поспивам за половин - един час. Ни посуда за миене ме интересува, ни готвене. Joy Първо малко сън и после всичко останало. Въх, май остарявам. Stuck Out Tongue Winking Eye
И сега пак ми се спи. За вечеря спретнах бързи омлети и салатка. Хапнахме и ни се доспа. Джастев изморен и похърква вече, Мая спи на любимия си стол, леко скрита от покривката на масата, много обича тъй на скришно и закътаничко да поспива и аз май ще се ориентирам към спалнята. Grinning

# 3 264
Как Слатина, ма Норо?! Ти знаеш ли къде е това?! Ариа не напуща ОК за да ходи по други крайни квартали.

# 3 265
Реа, подсещаш ме за една сладурана, малко кюфтенце и половина, пуска клипчета с "упражнения" и озвучава с някакви пълни глупости. Гледам и не вярвам на очите си. Обаче съм си навила на пръста да следя дали ще свали шкембето и дупето с тия "упражнения".

# 3 266
Как краен квартал?? Ти не познаваш София!!

# 3 267
Всичко отдалечено от ОК е краен квартал! Точка!

# 3 268
  • Euskal Herria
Така е, Арче! Не ги слушай! ОК си е ОК!

Наздраве!

# 3 269
добар вечар

Общи условия

Активация на акаунт