Отговори
# 3 120
Холдъне, не се лигави

само втората част. /липсва ми гласа ти

# 3 121
  • София
Норче, загложди ме тоз гражданин продавач, да му стана клиент😁. Особено като съм подготвена, луд ще го направя!

# 3 122
Дайсче, ти си нашият човек. Grinning

# 3 123
Отмъсти за мене, Дайс, аз си Сипах и за тебе Grinning

# 3 124
  • На Марс
Дайсче, ти си нашият човек. Grinning

Да тича за бира Simple Smile

# 3 125
сигурно е на процент младежа

# 3 126
Норче, загложди ме тоз гражданин продавач, да му стана клиент😁. Особено като съм подготвена, луд ще го направя!
Идвай да пием бира, стига сА занима'а с глупости.

# 3 127
Дайсчето не пие алкохол така съм чувал. много калории било а нали е на диета

# 3 128
  • Euskal Herria
Не всеки може да бъде продавач. Има такива, дето и на ескимос хладилник ще продадат. И такива, дето като си отвори устата, и моментално те разубеждава за покупката. Или поне не и от него. Заради такъв един вече не стъпвам в книжарницата му. Ми, като са му излишни 50-60 лв на покупка...
А жената, от която купихме роклята за бала на щерката, просто ми напълни душата. А ние нямахме намерение въобще нещо да взимаме. И пари нямах в себе си.

Блазе ви, че ядат гранули вашите животни. Какви ли не съм пробвала, рошльото не ги и поглежда. Седи с дни гладен. Ама пък лятото котаракът беше сууупер доволен - всичките "проби" изяде. Плюс неговите си, котешките. Simple Smile

# 3 129
  • София
Сварих се в банята. Дъждът ме прооусна, но бях умряла от студ!
Няма бира, ще пийна ракийка.

Янче, мойта много не харесва гранули, а и зъби няма, обаче пуста лакомия, яде... Вечер е на 1 пликче от 100 гр хапки с някакъв сос. Снощи яде агнешко със спанак, преди това пилешко с яйчен сос, тая вечер е на телешко с доматен сос. Леееко й завиждам. Но в останалите 23 часа и 30 мин яде суха храна, ако иска.
Братан, не си разваляй настроението.

# 3 130
  • Euskal Herria
Готвя на кучето, хилим се вкъщи, че си е живо китайче - месо с ориз всеки ден. Само сменяме месото. И като се замисля, по-евтино ми излиза. Проблем е само, когато пътуваме, ама той по принцип почти не се храни по време на път.
Съседите включиха къртача, а моят мъж си тестваше колоните в другата стая. Идилия Wink. Сега отиде да прави храната на кучето и то моментално зае позиция до печката. Индикаторът му е безпогрешен - където и да е, моментално усеща къде е храната. Simple Smile
Вея си с едно ветрило, че слънцето пак се е облещило в прозорците. И щорите а пуснати, и пак е жега. Пусто, май трябва да си ангажирам някой да седи диван-чапраз до главата ми и да ми вее с едно голямо ветрило. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 131
Тези животни ядат по-добра храна от стопаните си, какво се случва Grinning
Едно време на вилата баба ми дробеше топло мляко с хляб на котката. Тя ако си хване някое птиче, това е.
Комшията пък - изпържи на барбекюто пържоли, пък на кучето кокалите и филии хляб, натопен в соса.
И не са се мръщили Grinning И на двете животинки им пръщяха ушите от ядене и доживяха достойни старини.

# 3 132
  • Агент под прикритие
Има Козел на промоция в Лидъл. Днес засурнах един пакет 4 кена. Simple Smile

# 3 133
ех какви котки и кучета имаше едно време. имах едно куче Петилетка се казваше златно кученце само си построи кучешката колибка и два завода

# 3 134
  • Euskal Herria
ех какви котки и кучета имаше едно време. имах едно куче Петилетка се казваше златно кученце само си построи кучешката колибка и два завода
Ма за три години ли?

Един приятел преди години се наложило да гледа немската овчарка на братовчед си. Обаче се хранело не с какво да е, а с 2 кг чисто месо дневно. Приятелят беше възмутен - "Бе, то аз не си позволявам по 2 кила чисто месо всеки ден, на това ще давам... да бе, да". Не разбрах дали и как се е грижил за кучето.

Общи условия

Активация на акаунт