ZARA и всичко останало от INDITEX - пазаруване онлайн. Тема IV

• 231 742
  • 3 406
  •   2
Отговори
# 3 360
  • София
Може ли линк към палтото

# 3 361
Може ли линк към палтото

Не мога да сложа линк, но това е арт. номер 8502/744

# 3 362
  • Бургас/Пз
Днес го видях на живо палтото в мол Галерия в Бургас, но имаше само М и Л. Много хубава "изпечена" материя, но не е тежко. Видя ми се една идея по-тъмно от снимките, но пак е много хубав цвета. Поръчах ХС и С, защото напоследък все съм между двата номера.

# 3 363
Всичко, което следя е изчерпано, много бързо се свършиха работите, не помня, така ли беше миналото зимно намаление.

# 3 364
Ако някой случайно мисли да връща това поло в С, моля да ми пише. Мога да предложа замяна за М.

# 3 365
И отново няма доставки до магазин, или само при мен има проблем?

# 3 366
И отново няма доставки до магазин, или само при мен има проблем?

Същото ме терзае. Вече от дни…уцелвам някои неща от любими, но не поръчвам, защото за всеки артикул ако дам 10 за доставка, няма смисъл от намалението, а е ясно, че повече от едно налично не мога да хвана. Само за палто бих дала.

# 3 367
Tази висока цена на доставката наистина е проблем, спомням си, че преди години винаги беше активна опцията до магазин.
Днес сутринта успях да взема без доставка и след няколко часа получих известие, че мига да взема вече артикула.

# 3 368
До вчера имаше опция за магазин, а сега

# 3 369
  • Стара Загора
Здравейте, тъй като се налага да върна едни боти, мога ли да задам адреса на офиса на Спиди и аз да занеса пратката?

# 3 370
Темата е на 225 стр. Моля някой да пусне нова, защото ще заключа тази.

# 3 371
Здравейте,някой може ли да сподели ако е взимал такова яке ,пише че не може да се пере,не знам дали да не рискувам да го изпера,не мога да разбера каква е причината да не се пере,заради ватата или че е непромокаемо?https://www.stradivarius.com/bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BA% … LeATDWAdk-CIQ28Bo

# 3 372
Водоустойчивите, непромакаемите и дишащи материи с мембрани, не се перат или се перат със специални препарати, за да не се прецакат мембраните или непромокаемия слой.
Това си е ежедневно градско яке, не е висок клас екипировка. Такива си ги пера с препарат за спортна екипировка. Пълнежа, ако не качествен може да му спадне обема.

# 3 373
  • sofia
Днес всичко от това, което следя, е изчерпано. Дали има шанс да се появят бройки?

# 3 374

Общи условия

Активация на акаунт