ZARA и всичко останало от INDITEX - пазаруване онлайн. Тема IV

• 232 069
  • 3 406
  •   1
Отговори
# 3 030
Благодаря, Копче. Няма да бързам да поръчвам Simple Smile

# 3 031
Здравейте, през лятото една любезна съфорумка ми направи услугата да ми вземе продукт от магазин в друг град, след което да ми го изпрати. Сега идвам отново с тази молба. Става въпрос за една рокля и една жилетка, които точно преди намалението бяха обявени за Out of stock. Продължавам да ги следя, но не се появяват. За съжаление не мога да проверя в кои магазини са налични, но ходих в Плаза Пловдив и Галерия Бургас - и на двете места ги няма. Надеждата ми май остава в София, хаха.
Много моля, ако някоя от Вас има път скоро към Зара и е склонна да помогне - да ми пише за да ѝ покажа двете неща! Благодаря Ви!

# 3 032
Можеш да изпилзваш опцията на Еконт покупка с куриер.
Звъниш първо в магазина на Зара и запазваш артикулите, които искаш. Казваш им че ще правиш покупка с куриер. Те знаят за тази опция.
От там отиваш в офис на Еконт превеждаш сумата за артикулите. Даваш адреса на магазина и си готова.
На другия ден са при теб
 Чиста работа и не занимаваш никой.
Даже така съм и връщала към зара
Препоръчвам !

# 3 033
Можеш да изпилзваш опцията на Еконт покупка с куриер.
Звъниш първо в магазина на Зара и запазваш артикулите, които искаш. Казваш им че ще правиш покупка с куриер. Те знаят за тази опция.
От там отиваш в офис на Еконт превеждаш сумата за артикулите. Даваш адреса на магазина и си готова.
На другия ден са при теб
 Чиста работа и не занимаваш никой.
Даже така съм и връщала към зара
Препоръчвам !

Не знаех за тази опция, много благодаря!
Опитах се да звънна в трите магазина в София вече два пъти, но никой не вдига.  Ще продължа да опитвам - сигурно имат много работа тези дни.

# 3 034
  • на пистата
Днес и утре не са ли почивни дни?

# 3 035
За мола едва ли!

# 3 036
  • София
Здравейте, през лятото една любезна съфорумка ми направи услугата да ми вземе продукт от магазин в друг град, след което да ми го изпрати. Сега идвам отново с тази молба. Става въпрос за една рокля и една жилетка, които точно преди намалението бяха обявени за Out of stock. Продължавам да ги следя, но не се появяват. За съжаление не мога да проверя в кои магазини са налични, но ходих в Плаза Пловдив и Галерия Бургас - и на двете места ги няма. Надеждата ми май остава в София, хаха.
Много моля, ако някоя от Вас има път скоро към Зара и е склонна да помогне - да ми пише за да ѝ покажа двете неща! Благодаря Ви!
Аз съм любезната съфорумка. Пишете ми на ЛС.
Пълнолуние - артикулите, които аз следя или са на същата цена на сегашното намаление или с 5лв. по-малко. И аз може да покажа скриншотове. Просто ми мен е така, при други артикули, които не следя е друго. Неща, които на Чп не бяха намалени сега са с 30%.
Аз се от четох със скромна поръчка от 300лв.. Ден преди намалението, странно как 6 следени от мен дрехи се изкупиха тотално?
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 17:10 от stefina

# 3 037
Харесах бежово яке от изкуствена кожа, не е намалено изобщо, но ми хареса. Как се поддържа обаче тази светла кожа? Перете ли ги?

# 3 038
  • София
Да.

# 3 039
Момичета, опитвам се да поръчам от Страдивариус до магазина във Варна, правила съм десетки поръчки, но като напиша кода за Варна, ми изписва, че няма магазин. Нито с 9000, нито с 9009 става. А като напиша 1000 си излиза за София.

# 3 040
Да не би това да е техният начин да отказват поръчките до този магазин поради прекалено натоварване на склада им там?

# 3 041
Да не би това да е техният начин да отказват поръчките до този магазин поради прекалено натоварване на склада им там?

Не се замислих за това. Може и да е така. Мислех си, че няма да излезе при опциите или ще изпише, че не е активна.

# 3 042
Момичета, опитвам се да поръчам от Страдивариус до магазина във Варна, правила съм десетки поръчки, но като напиша кода за Варна, ми изписва, че няма магазин. Нито с 9000, нито с 9009 става. А като напиша 1000 си излиза за София.

Блокирана е доставката до магазина, затова не излиза. Това се случва когато има много заявени поръчки. Следете в приложението, пускат прозорец с възможна доставка.

# 3 043
Благодаря! Пуснах до адрес.

# 3 044
  • София
Ние тук недоволствам, че намалението било слабо, но влезнах да търся артикул в Гърция и Италия, ами там почти нищо не е намалено 🤪

Общи условия

Активация на акаунт