ZARA и всичко останало от INDITEX - пазаруване онлайн. Тема IV

• 234 797
  • 3 406
  •   1
Отговори
# 3 075
# 3 076
Попрочетох, но не можах да открия! Доставките на Масимо Дути имат ли 12 лв или нямат такса?

# 3 077
Привет! Някой знае ли кога падат цените от намалението в Зара онлайн ? Гледам стоят си  все същите...

# 3 078
  • софия
Всеки четвъртък, но не е задължително да е на всички дрехи.

# 3 079
Може ли линк на роклята пачуърк? Рових, рових не я виждам.

# 3 080
# 3 081
# 3 082
Имам проблем с приложението на Зара, когато искам да запазя нещо натискам таг-чето, обаче само премигва, не става черно и съответно не отива в любими. От време на време се оправя, но понякога отнемат дни. Изтривам, инсталирам наново, рестартирам телефона все същото. При вас случва ли се и имате ли решение за проблема.

# 3 083
Някой иска ли да се раздели с тази риза , Хс или С

https://www.zara.com/bg/en/share/-p08886916.html?utm_campaign=pr … &v1=127217766

Много я искам.

# 3 084
Някой има ли тези дънки и струват ли ви се уголемени?
Обикновено нося 10-ка или 38 панталони, но тези са ми широки.

# 3 085
Обикновено нося 36 за скини дънки, но от широките модели взимам номер по-малък и от зара и от H&M. Знам, че номерата на Зара са малко 50/50, иначе е най-добре в магазина, забиваш се в пробната с един модел 2 чифта различни номера и сравняваш.

Да дам отчет за поръчката от намалението.
Всичко ми заспа, само за палтото имам забележка. Подплатата на джоба не е зашита на едно място около 4см, шева малко я е заобиколил. Не ми е болка за умиране ще си я оправя, но обикновено очакваш малко повече за палто, за което иначе хората дават 230лв 🤪
Другите неща са дънки, кожено яке и риза, за която много се чудех, но тя пък взе че най-много ми хареса от всичко.

Скрит текст:

# 3 086
Получих роклята. Не ми харесва. На живо в магазин я видях и някак ми е по-различна. Снимката показва искрящо бял цвят със сини флорални елементи, а в действителност бялото не е ослепително и цветовете са няколко в синята гама. Висят конци от копчетата...Не ми стои перфектно и затова утре я връщам.
Поръчах само тази рокля:

Повечето от този тип са ми в любими и са налични. Цената не е най- изгодната, но не ми се дебне за номер. Нищо не ме привлича засега, цените хич не ми харесват, пък и нищо не му трябва. Виж ако пуснат изгодни оферти ще се изкуша.

# 3 087
Някой дали е виждал на живо тези

Навила съм си, че ги искам, но се чудя дали са удобни и дали си отговарят на номера. Отдавна не съм носила такива платформи Grinning
За сега са изчерпани...

# 3 088
  • София
След малко дебне се сдобих с този мечтан костюм. Много приятна материя и стои уникално.
Много хубава рокля, стои чудно, но е 7 пръста над коляното, късичка. Но за 20лв. си я оставям.

Мечтана риза, стои чудно и е разкошен памук.

Връщам тези дрехи с лоши кроики, като съм взимала по 2 размера от тях.

Тази риза е груба рипсена дебела материя

# 3 089
  • sofia
stefina, може ли линкове към костюма?

Общи условия

Активация на акаунт