ZARA и всичко останало от INDITEX - пазаруване онлайн. Тема IV

• 234 776
  • 3 406
  •   2
Отговори
# 3 165
  • София
Dewi-може ли линк към първият широк кожен панталон?
Вторият го взех, но е умален и ще го връщам.
Вчера в Дъ мол им призля от мен, отидох с огромен сак с дрехи за връщане-40м. ме обслужваха😱.
Не знам защо, но на първото намаление си купих почти всичко мечтано, на следващите 2 намаления в четвъртъците пак ги повторих, за да върна скъпите и ми останат евтините. Да, ама не - всички евтини ми седяха по-зле, кои уголемени, кои с дефекти. Едно е 40лв., едно е 20лв.,но нямах късмет. В моловете улучвам някой от тях и пак същата работа.

Последна редакция: пт, 14 яну 2022, 20:36 от stefina

# 3 166
За връщане от Страдивариус в магазин как стоят нещата? Какво ще ми искат на касата, тъй като пращам приятелка за връщането в магазина искам да изпратя всичко, което ще и трябва.

# 3 167
За връщане от Страдивариус в магазин как стоят нещата? Какво ще ми искат на касата, тъй като пращам приятелка за връщането в магазина искам да изпратя всичко, което ще и трябва.

Електронната фактура с баркода.

# 3 168
  • sofia
Dewi, може ли код на първия панталон 😊

# 3 169

Електронната фактура с баркода.
Намерих я, благодаря.

Последна редакция: пт, 14 яну 2022, 20:40 от Lust

# 3 170
  • София
Снимаш и този номер на поръчка от Вашите покупки и друго не трябва.

# 3 171
От приложението, предполагам е същото като в сайта. От поръчки, избираш поръчката, има view invoices. Изрично казах това, защото бях си записала номера на поръчката, но момичето искаше да дканкра баркода, а не да й казвам номера.

# 3 172
Момичета, кодът на първия панталон е 2154/244.

# 3 173
Не съм самааа 🤣
Днес и аз ходих, ама имаше хора и върнах само половината, че ми стана съвестно. Друг ден ще ходя за останалото. За 10мин зад мен имаше 4 дами на опашка.
От това намаление имам поръчки на 100% за връщане и обратно - от някои всички артикули са били ок. На късмет е.
Dewi-може ли линк към първият широк кожен панталон?
Вторият го взех, но е умален и ще го връщам.
Вчера в Дъ мол им призля от мен, отидох с огромен сак с дрехи за връщане-40м. ме обслужваха😱.
Не знам защо, но на първото намаление си купих почти всичко мечтано, на следващите 2 намаления в четвъртъците пак ги повторих, за да върна скъпите и ми останат евтините. Да, ама не - всички евтини ми седяха по-зле, кои уголемени, кои с дефекти. Едно е 40лв., едно е 20лв.,но нямах късмет. В моловете улучвам някой от тях и пак същата работа.

# 3 174
  • на пистата
Ако поръчам  от Заран до адрес и реша да върна нещо, аз ли плащам транспорта ?
Не

# 3 175
И аз днес върнах цяла поръчка, стана ми съвестно, да, но какво да направя като едно показват, а друго е на живо...
Още дрехи имам да връщам, но ще е в понеделник. Дебна сега палта, но ще видим какво ще излезе налично

# 3 176
Вчера пуснах поръчка и днес вече първата част е при мен.

Доста странен модел и на живо не е толкова красива. Харесвам по нестандартни модели, но тази не е измислена толкова добре.  При вдигане на ръцете ми лъсват задните части.

# 3 177
Аз върнах с куриер. Пак е безплатно, а не ми се носеха сто кутии, доста неприятно, но и куриерът го понесе с чувство за хумор Simple Smile Сега ще почакам малко повече паричките, но си струва, според мен.

# 3 178
  • Варна
Аз също имам много за връщане, дънките не мога да ги улуча - там само късмет, панталоните само ако са джогър, но такива имам от предното намаление доста.Поръчвам само нестандартни, интересни, цветни модели с голяма надежда. Всъщност доста голяма част от дрехите са идеални за високи, слаби, с плосък корем, изящни крака, стегнат бюст, красиви ръце мацки Simple Smile

# 3 179
Малко офтопик, ама тази рокля става за едни други интимни моменти значи 😁
Иначе наистина изглежда свежа и интересна.
Вчера пуснах поръчка и днес вече първата част е при мен.

Доста странен модел и на живо не е толкова красива. Харесвам по нестандартни модели, но тази не е измислена толкова добре.  При вдигане на ръцете ми лъсват задните части.

Общи условия

Активация на акаунт