ZARA и всичко останало от INDITEX - пазаруване онлайн. Тема IV

• 231 937
  • 3 406
  •   1
Отговори
# 3 210
Момичета, това детско яке някоя има ли го? https://www.zara.com/BG/bg/%D1%8F%D0%BA%D0%B5-%D1%81-%D0%BF%D1%8 … =red_social_movil
Или да го е виждала на живо?
Отдавна го следя и преди малко излезе номер по-голям от този който искам. Даде ми да го поръчам до магазин и не се поколебах. Но сега, докато пристигне ще ме гложди дали е хубаво, точно, уголемено? 🙂 Ще се радвам на коментар.
Ние го имаме , амиии не е лошо нооо е с пух което вече мн ме дразни , защото като го изпера се събира и придобива странна форма якето … Шушляка отвън се цапа доста лесно и остава на петна , ръкавите станаха на папулки мн бързо , но за намалено става , иначе ние го взехме на редовна цена и не си струва парите

# 3 211
  • Бургас
Благодаря за коментара, много ми е полезно точно от опит да прочета.
Аз имам сушилня и се надявам, че няма да имам проблеми с пуха.
И на мен ми направи впечатление, че материите на детските якета тази зима изглеждат доста зле. В магазина нищо не харесах, надеждата ми беше от сайта да взема нещо хубаво, но уви..
Като пристигне ще реша дали да го оставя.
Намалената му цена е доста добра, но ако е като другите, които видях и 30 лв ще са му много.

# 3 212
Днес получих няколко неща:

Първата рокля ми хареса, ще е приятна за лятото. Втората не е лош модел, но материята не ми харесва, твърде изкуствена ми се вижда. Червената рокля е тънка и прозира. Под ръкавите е доста изрязана. Топа не е лош, но ми е малък. С голям бюст съм и в М размер не се побира материала.

# 3 213
  • Благоевград
Момичета, това детско яке някоя има ли го? https://www.zara.com/BG/bg/%D1%8F%D0%BA%D0%B5-%D1%81-%D0%BF%D1%8 … =red_social_movil
Отдавна го следя и преди малко излезе номер по-голям от този който искам. Даде ми да го поръчам до магазин и не се поколебах. Но сега, докато пристигне ще ме гложди дали е хубаво, точно, уголемено? 🙂 Ще се радвам на коментар.
Това яке и аз го дебна и все не мога да се доредя. Сега видях, че още са го намалили. Според мен си отговарят.

И аз го дебна в размер 4-5 г. Ако някоя от вас мисли да го връща в този размер, да ме има предвид, ще го взема 😁

# 3 214
Пълнолуние, може ли линк за първата рокля плс

Ох аз голямо дебнене във всякакви часове за едни ботуши и една жилетка ми няма и няма...

# 3 215
Заповядай,  arino :

https://www.zara.com/BG/bg/%D1%81%D1%82%D1%80%D1%83%D0%BA%D1%82% … B0-p08091099.html

Аз съм нисичка и си ми е като дълга рокля.

# 3 216
  • София
Здравейте момичета,
дебна 1 яке, но е от новата колекция. Има ли шанс да го намалят или
напротив.

# 3 217
Мария, това го имам от миналата година, но е абсолютно същото. Според мен си отговаря. Имам размер 2-3г мисля (на ясла е в момента 😁).
На дъщеря ми е една идея свободно, но тя е много слабичка. Въпреки това е удобно. Не е торба. Сега е на 2г2м, но е възможно и за следващия сезон да й стане (на косъм). Иначе е много хубаво!

# 3 218
  • Бургас
Аз върнах с куриер. Пак е безплатно, а не ми се носеха сто кутии, доста неприятно, но и куриерът го понесе с чувство за хумор Simple Smile Сега ще почакам малко повече паричките, но си струва, според мен.
При мен парите идват максимум до три дни след приемането от куриер. Много бързи са станали.

# 3 219
Уха, наистина ли?
Аз за първи път поръчвам и ще връщам поне 4 поръчки, та си мислех че ще ме бавят много.
Ако става така бързо ще е супер 👌

# 3 220
  • София
Здравейте, ако имате неуспешна покупка на рокля със средна дължина и разкроена от талията надолу, бих се радвала ако искате да я продадете. В сайта почти всичко е изчерпано, а ми трябва за изписването на бебе след месец и половина. Обикновено нося М, сега може и Л. Принтът може да е различен, но дължината и кройката са ми важни, защото не знам с какъв корем ще изляза от родилното и трябва да бъде разкроена.

# 3 221
Здравейте, ако имате неуспешна покупка на рокля със средна дължина и разкроена от талията надолу, бих се радвала ако искате да я продадете. В сайта почти всичко е изчерпано, а ми трябва за изписването на бебе след месец и половина. Обикновено нося М, сега може и Л. Принтът може да е различен, но дължината и кройката са ми важни, защото не знам с какъв корем ще изляза от родилното и трябва да бъде разкроена.
Аз си купих такава в синьо и зелено, отговаря си на размера. Гледам, че има налични. Имай предвид, че е трико, не е никак дебела и е дълга няколко пръста под коляното (аз съм към 1.75). Видях и някаква кафява подобна, пак рипсена, имаше налични.

# 3 222
  • София
Днес в Зара нищо не намалиха???
Показвам кой тоалети оставям.

Тип пижама от сатен, но стои шик, одобриха ме, особено с колан на кръста става супер костюм.

Тая рокля още лятото я исках, но доста късичка, но сега попаднах на една по-дълга.

Тази рокля на снимка не е уау, но на живо всички ахнаха по нея и не е къса.

Много приятна материя.

# 3 223
Днес дрехите не ги намалиха, а уж всеки четвъртък падат цените

Стефина може ли ли к на бялата рокля?

# 3 224
  • софия
Намаляването на цените е до определена граница все пак.
Нямаше доставка до магазин. И вчера, и днес ми излязоха някакви неща, но нищо не поръчах. Нищо не си струва 10 лв. доставка.

Общи условия

Активация на акаунт