ZARA и всичко останало от INDITEX - пазаруване онлайн. Тема IV

• 230 608
  • 3 406
  •   1
Отговори
# 3 390
Защо да е некоректно?! Пари за доставка се възстановяват при проблем, свързан с търговеца, остналото се смята за промяна в решениети на клиента, който поема и последиците от това.

# 3 391
Ако стоката се върне в 14-дневен срок, трябва да възстановят и транспортните разходи .

# 3 392
  • София
Ако стоката се върне в 14-дневен срок, трябва да възстановят и транспортните разходи .

Къде го пише това

# 3 393
Може ли да посочите, в коя част от Общите условия е споменато?

# 3 394
Щом артикула не е дефектен, никой не е длъжен да възстанови разходите по доставката. Упоменато е на каква стойност е, щом клиента е поръчал, значи е съгласен да я плати. В 14 дневен срок може да се върне закупения артикул по закон, вече всеки търговец може да реши да удължи този срок. Никъде няма условие, че е длъжен да възстанови транспортните разходи. Пазарувам от години онлайн и масови разходите по връщането са си за клиента, даже съм го чела и в статии от КЗП. Вече търговеца ако сам иска да ги възстанови е друго, но длъжен?

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 15:00 от tobsic

# 3 395
Има в момента безплатна доставка за магазина във Варна. Може да е полезно за някой Simple Smile аз пуснах поръчка.

# 3 396
В общите условия т.15.1 и 15.2
Не мога да дам връзка от телефона.

# 3 397
Има в момента безплатна доставка за магазина във Варна. Може да е полезно за някой Simple Smile аз пуснах поръчка.

И за София има в момента - Сердика и Парадайс. Добре че си писала в темата, благодаря.

# 3 398
  • sofia
Днес хванах и двата чифта обувки, които дебна; вторите с БД до Парадайс даже уцелих 😍

# 3 399
Здравейте, за първи път ще пазарувам онлайн от Zara. В нашия град има магазин и затова винаги от там си пазарувам, но сега нямам сертификат. Както и да е, харесала съм една рокля, трабва ми за повод. Изписва ми доставка сряда 2ри февруари. Какво означава това, че ще дойде на тази дата, около тази дата или? На мен ми трябва за вторник вечер и не знам да рискувам ли.
На кантар е. В събота направих поръчка, получих я в сряда. Ако поръчаш днес я дойде във вторник, я в сряда.

# 3 400
Може ли скрийншот, защото не виждам никъде това в официалния сайт? От телефон ще е лесно.

# 3 401
Днес хванах и двата чифта обувки, които дебна; вторите с БД до Парадайс даже уцелих 😍

Аз такива имам в синьо, умалени са с 1 размер, поне по моя крак...

# 3 402
  • sofia
Дано извадя късмет значи. С тесен крак съм по принцип, а и друг път съм купувала остри на Зара и са ми ок, но то си е и до модела.

Аз такива имам в синьо, умалени са с 1 размер, поне по моя крак...

# 3 403

the Ant е права. Поствам. Въпроса е обаче, за да се възстановят, значи че изрично трябва да бъдат уведомени по упоменатия начин или само спазено върнати в 14-дневен срок.

Някой дали има желание да пусне нова тема?

# 3 404
Поръчах от Massimo Dutti едни сандали
и едни боти от новата колекция

А много харесах и едни други....

Общи условия

Активация на акаунт