Звездни компромати - месец Май'20

• 254 626
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Във връзка с бременната Хадид - някой да обясни какво стана с теорията за фиктивна връзка и с твърдението, че таткото е гей. То е ясно, че е възможно един гей да стане татко, но все пак тази млада, много богата и известна Джиджи, как реши да ражда по средата на проспериращата си кариера и то точно от постановъчна връзка?! Странна работа. Rolling Eyes

На мен тая връзка ми изглежда съвсем реална. Напоследък ми се струва, че масово се яхва гей вълната и дори за хетеро-мъже техният ПР гради такива образи, за да се хареса на определени общности. Едно време се криеха, сега сакън да се изкарат гей, би, джендър и прочее, само и само да са по модата.

# 121
На мен Зайн не ми прилича на гей.

# 122
  • Countryside
Тя карантината все някога ще падне Smiling Imp

Хилари Дъф с тоя клин е....ами можеше да сложи анцуг.

Холивудски звезди под карантина

# 123
  • Варна
Принцеса Шарлот е рожденичка. Страхотна е! Изгледжа по детски палава, но в същото време и много уверена.
Скрит текст:

# 124
Много е сладка, подобрен вариант на баба си. Simple Smile

# 125
https://m.24chasa.bg/novini/article/8529574

Стефан Данаилов оставил в наследство солидна сума пари на сина си. Също така, приживе продал частта от апартамента си на доведения си син. Мисля си, че Стефан Данаилов само документално е “продал” частта си. Мисля, че и с доведения си син е постъпил като баща. Просто така мисля за този достоен човек.

# 126
  • Viena
Сладурка е Шарлота.

# 127
Hilary Duff
Скрит текст:

Хилъри Дъф в гръб е заприличала на basic american girl.
А преди около 10 години как изглеждаше и имаше готини песнички. Simple Smile)))

# 128
  • Viena
Водещата по Нова е йога. 😂

# 129
Починал е  Алекс Ломски-една от любовите на Славея Сиракова https://hotarena.net/vnezapno-pochina-aleks-lomski-goliamata-liu … -slaveia-sirakova

# 130
Ехеее. Млад човек. Ужасна новина.

# 131
  • София
Хилъри и Джорджина по-назад рязко ми оправиха настроението. Човек трябва да се харесва какъвто е. Винаги ще има критици.

# 132
Милош е страхотен, само да не е толкова слаб.  В Южен вятър най-много ми харесва.

# 133
Супер си е Милошчето.
Днес е рожденик един прекрасник. Да е жив и здрав:
Скрит текст:
,

# 134
Супер си е Милошчето.
Днес е рожденик един прекрасник. Да е жив и здрав:
Скрит текст:
,
Малката е бонбон, страхотни очи Simple Smile

Общи условия