Звездни компромати - месец Май'20

• 254 615
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 105
Ама не пиши такива мърсотии! Йонито 😂 Не си ли гледала Кобилка?!
Анджък! За мен той си е чисто Йони.

# 106
  • Варна
Аврора си е напълно нормално име за мен. На нашенски казано- Зорница. Все едно Диана да е странно.

# 107
На мен ми харесва приятелката на Киану и се радвам, че си е намерил сродна душа. Щеше да ми стане тъпо, ако беше забил някоя 20-годишна моделка или опъната хиена като Мелания. Подхождат си с тази жена, оставят впечатление за хипари-добряци.

# 108
  • София
Крис Хемсуърт със сина си. Ама верно си е късокрак. Wink

Скрит текст:

# 109
  • Countryside
Много ми е тъжно, че Киану ще се жени за баба си... Grin
Мани и на мен, мисля да обявим един ден национален траур. 😁
Спокойно, Милош е свободен, много по-млад и съвсем наблизо! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 110
  • Sofia
Не разбирам какво лошо има, че някой се жени за баба. Значи  има шанс и като одъртеем  да ни залюбват млади хубавци.

# 111
Ама каква баба? Те не са ли набори, просто единият се боядисва, а другият е натурален?

Джиджи Хадид прие честитки за бремеността си при Дж. Фалон, предпочитала все пак те да можели сами да обявят бремеността й, но TMZ, както винаги, първи с новината. Аз съм в шок!  Dizzy Face  Да им честито!
Сигурно по-шокирана от мен е била само бъдещата баба 😂😂😂

# 112
  • София
Във връзка с бременната Хадид - някой да обясни какво стана с теорията за фиктивна връзка и с твърдението, че таткото е гей. То е ясно, че е възможно един гей да стане татко, но все пак тази млада, много богата и известна Джиджи, как реши да ражда по средата на проспериращата си кариера и то точно от постановъчна връзка?! Странна работа. Rolling Eyes

# 113
За Хадид фелимили това ще е голяма чест, защото отдавна се говори, че Зайн е лицето на модерната Пакистанска и арабска въобще общност и бил спонсориран от някакви шейхове. Той произхожда от Пакистанско семейство, емигрирало на острова.
Бащата - Мохамед Хадид, е изселник от Палестина. Няма пост или интервю, в което да не го споменава и да изтъкне колко е горд с корените си. Финансовото състояние на Хадид е доста разклатено в последните 2г.
По-невероятно ми е ако чуя Бела да роди от Уикенд, който е дълбок християнин. Или бил, по-точно. Израстнал е с баба си под опеката на местното им паство.

Крис Хемсуърт гостува на Елън хоум шоу:
https://www.youtube.com/watch?v=orcJK-06bGk

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 07:13 от Dress as Princess

# 114
Скрит текст:
За Хадид фелимили това ще е голяма чест, защото отдавна се говори, че Зайн е лицето на модерната Пакистанска и арабска въобще общност и бил спонсориран от някакви шейхове. Той произхожда от Пакистанско семейство, емигрирало на острова.
Бащата - Мохамед Хадид, е изселник от Палестина. Няма пост или интервю, в което да не го споменава и да изтъкне колко е горд с корените си. Финансовото състояние на Хадид е доста разклатено в последните 2г.
По-невероятно ми е ако чуя Бела да роди от Уикенд, който е дълбок християнин. Или бил, по-точно. Израстнал е с баба си под опеката на местното им паство.
Крис Хемсвърт гостува на Елън хоум шоу:
https://www.youtube.com/watch?v=orcJK-06bGk

Еее, ама много е готин Крис и с годините все по-готин става. Малкия ми е неприятен. Баткото Люк повече ми допада от него, но той си прилича с Крис.

# 115
Пи Диди представя децата си едно по едно в ИГ лайф. Аз лично им загубих бройката. Сред тях има и бяло момиче, което той е осиновил от бедни родители.
https://www.youtube.com/watch?v=PBWPBiJfJVg

# 116
Така е Букетче, ама един по един окапват любимците ни.. друго си е да любиш ерген Joy

# 117
  • Countryside
Действие трябва, Амбърче, фащаш Милош за ушите и ...ти си знаеш. Ако искаш да помагам, да го завлечем и да злоупотребим Joy не за друго, ами ако се умориш Joy сладурче е той , че и добряк ми изглежда.
https://www.instagram.com/p/B_fRvEPnjtg/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

# 118
Hilary Duff
Скрит текст:

# 119
Ще помагаш много ясно. Но какво действие, така се бях засилила към Белград, ама ей нА карантината обърка всичко Joy

Общи условия

Активация на акаунт