Звездни компромати - месец Май'20

• 254 486
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 90
Тото толкова ли не можа поне от това -ов в презимето да се откаже поне детето да не се пъне да го казва като го питат..

# 91
Ау не се бях замислила за това. Може и да е без -ов, даже като се замисля е по-вероятно да е така.

# 92
Значи най-любимото ми звездно бебешко име е това на детето на Тото. Слушайте само Доминик Йониславов Йотов. Няма пет шест! Всичко е премислено точно, от звучно та по-звучно име.
Мале, мале. Йонито това име може ли да го запомни? Иначе това хубаво българско име Доминик за нищо го нямат.

# 93
Много ми е тъжно, че Киану ще се жени за баба си... Grin
Мани и на мен, мисля да обявим един ден национален траур. 😁

Предлагам ти да се появим с гръм и трясък на сватбата, в момента, в който задават въпроса " Ако някой има нещо против този брак нека говори сега или да замълчи завинаги" и да приключим целия този фарс преди да е станало  късно! Sweat Smile

ПС сега прочетох името на детето на Тото, е, нЕма такава манджа с грозде *плача* Grinning

# 94
Ама не пиши такива мърсотии! Йонито 😂 Не си ли гледала Кобилка?!

# 95
Дали ще е Доминик Йониславов или Доминик Йонислав... няма разлика. Просто бащиното му име е толкова нелепо и подсказва такъв произход, че нямам думи.
Що за човек трябва да си, че да уважиш баба Йонка, за сметка на детето си?!
Имам позната, техните искали едно към едно да я кръстят на бабата (Трънка), в знак на безмерно уважение. Слава Богу бабата проявила разум и казала, че цял живот си е мразила името и да кръстят детето с хубаво име, от което да не се срамува.

# 96
Не ми харесва това име Доминик, дори Динко ми звучи по-добре.

# 97
Ох, какви клюкарки сте!!
Илияна, Емили и Асияна са внучките на мадам Раева

# 98
Емили ми харесва ама тая баба ненаситна. Всичките бебета на нея кръстени. Scream

# 99
Не, само първата внучка е на нея. Другите две са на дядовците си

# 100
А между другото, женицата до Киану и да се боядиса... кел файда! Все ще й е бабешка физиономията, макар да е млада. Ех, хубавите ябълки..., колко ли прекрасен човек е, само мога да гадая.

# 101
Жасмина ,
Скрит текст:

И много бутилки вода ,

# 102
Не го жалете Киану, мен ми е жал за Арън-Тейлър Джонсън с оная баба. Sad

# 103
Didi.Nick, абе направо да се изтърсим целият форум(тези които го харесват де) белким се откаже човека овреме ! Joy

# 104
След Аврора и Анабел, вече дори Анджела ми изглежда съвсем нормално, както и Асияна.

Общи условия

Активация на акаунт