Звездни компромати - месец Май'20

• 255 925
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 180
Ма щях да пукясам от притеснение за него 😂 И сестра му хич не изглеждаше мила и добра. Имам чувството, че всеки следващ Ким е по-зъл от предния. То не е смешно де...

# 181
Ей ви го с Вютонче (може би е стара снимката)
Скрит текст:
[\spoiler]

# 182
Хубавец мамин! Дръжте си Хрррриситата и другите мечовци! Кой ти има собствен брониран влак от тия малипръцковци 😂

# 183
  • Rock & Roll feeling ...
" Звучи като градска легенда, но севернокорейските мъже са с 3 до 8 см по-ниски от тези в Южна Корея, твърди проф. Даниел Швекендиек от Университета Сунгкюнкван в Сеул. Според него това не се дължи на генетиката, защото двете нации реално са един народ . "

Ето я сестрата, ако има и други като мен, които не я знаеха :
Скрит текст:

# 184
Ей ви го с Вютонче (може би е стара снимката)
Скрит текст:
Много лесна кройка Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 185
Хубавец мамин! Дръжте си Хрррриситата и другите мечовци! Кой ти има собствен брониран влак от тия малипръцковци 😂
Мани влака, тези с ядрени ракетки се броят на пръсти, та така погледнато си е завиден жених...🤪
Сестрата нещо все я спрягат за красавица. 🤔 Явно нищо не разбирам от женска прелест.

# 186
Спрямо него си е красавица Trollface

# 187
Нормално е да са по-ниски, там населението масово страда от недохранване. Сестрата изглежда страховита. Все пак е трето поколение династична наследница. Те Ким са им нещо като полубогове на севернокорейците - бащи на народа. Нищо хубаво не ги чака горките хора, дори и Ким Чен Ун да е хвърлил топа. Не съм наясно, но май Китай и Русия ги поддържат тия.
Едитвам се малко.

# 188
" Звучи като градска легенда, но севернокорейските мъже са с 3 до 8 см по-ниски от тези в Южна Корея, твърди проф. Даниел Швекендиек от Университета Сунгкюнкван в Сеул. Според него това не се дължи на генетиката, защото двете нации реално са един народ . "

Ето я сестрата, ако има и други като мен, които не я знаеха :
Скрит текст:
Въъъъй, добре, че е жив Ким. Но чувам, че си мажел пържолите с масло. Явно е приятел на Атанас Узунов.

# 189
  • На морето!
Сестрата е толкова лъчезарно момиче, как да не я хареса човек.
А Ким е нещо средно между аниме и емотикон на външен вид.

# 190
Жена му е по-хубава от сестрата според мен
Скрит текст:

# 191
  • София
А той и жена имал...да чакаме малко ново Кимче значи.

# 192
Този въз дълъг панталон токчета ли крие? Вдъхнових се от данните за средния ръст.
И прическата не е случайна...

# 193
  • DE
Хубава е жена му, все пак е била член на момичешка група😄

# 194
Преди малко четох как ги използвали тези момичета и момчета в корейските групи. Вкарвали ги в общежития, по 8 човека в стая, учели песни, танци, докато изберат най-добрите. И договорите им много ги ограничавали, на практика работят като роби, а други забогатяват на техен гръб.
Имало и няколко случая на самоубийство.
Не знаех за тези работи и се учудих. Scream

Общи условия

Активация на акаунт