Звездни компромати - месец Май'20

• 254 633
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 2 265
  • Viena
Прочела е тя, дръжки. 😂

# 2 266
Да сте чували за грегориански и юлиански календар?
Какви календари намесваш? Имен ден се празнува на църковния празник, а той е на 11 май.
А пък как обичам да честитя на някого имен ден, ама такъв, дето баш си се отбелязва на точна дата, и отговора е: Ааа, аз днес не празнувам, аз съм на.....(другия календар). 😂 Бабината ти трънкина.

Преди да пишеш глупости се информирай,  подадох и жокер. Преди 60-70 год. всички празниците са се празнували 13 дни по-късно, т.е. по юлианският календар. Русия, Македония, Сърбия още са по този календар. Само Великден при нас е по юлианският.

# 2 267
Нa Cтойкa предaвaнето междо другото е много интереcно, полезни нещa cе нaучaвaт, нaпрaво дa не повярвa човек кaк cе промени тя от ББ нacaм, беше ходилa и нa уроци по aктьорcко мaйcторcтво, прaвеше опити и кaто aктриca, нa мен ми е cимaтичнa, рaзвивa cе, момиченцето приличa изцяло нa нея...

Зa Aндреa нищо ли не cе знaе? Нямa ли нещо ново? 😁

# 2 268
Ми, че тя като безспирно чете, кога пише нейните простотии вдъхновени от мутраци 🙄
Само глупак си раздава книгите. Даряването е друга бира и не се отваря като кенче...

# 2 269
Прочела е тя, дръжки. 😂
E, ти пък, колко време да отнема четенето на Космополитън, Гламър, Шоу и подобни? Напълно възможно е да е изчела 200. Grin

# 2 270
Венета иска да се изкара умна и интелигентна ли, какво? Същата куха лейка си е-прочела или не!
След бай Тошо ще е следващата-написала повече книги, отколкото е прочела.

# 2 271
  • София
Да сте чували за грегориански и юлиански календар?
Какви календари намесваш? Имен ден се празнува на църковния празник, а той е на 11 май.
А пък как обичам да честитя на някого имен ден, ама такъв, дето баш си се отбелязва на точна дата, и отговора е: Ааа, аз днес не празнувам, аз съм на.....(другия календар). 😂 Бабината ти трънкина.

Преди да пишеш глупости се информирай,  подадох и жокер. Преди 60-70 год. всички празниците са се празнували 13 дни по-късно, т.е. по юлианският календар. Русия, Македония, Сърбия още са по този календар. Само Великден при нас е по юлианският.
Е, и? Това всеки го знае и не променя отбелязването на имения ден на Кирил. Както и да е, все тая.

Айде един Вергов.
https://www.instagram.com/p/CAUSYbGDz1e/?igshid=13yh5g0nm29qd

# 2 272
Бащата на Николета Лозанова
Скрит текст:

Заприлича ми на Влади Априлов. Joy

# 2 273
Ох, Вергов е на възрастта на майка ми, но и аз съм му фенка. Grinning

За Венета - да беше казала някое по-реалистично число за прочетени книги, тя се изкарва, че прочита 1 книга за няма и 2 дни. Е, ако са по 100-200стр, е възможно, но като се има предвид колко работна беше, когато имаше работа, колко книги написа, как готви и сама се грижи за детето си... малко ме съмнява да е чак толкова супер жена, но какво ли разбирам аз, една завистлива и работеща жена, която още няма деца и дори не си е преброила книгите, които е прочела в рамките на 1 година, вземам си поука, другата година и аз ще оповестя бройката. Grinning

# 2 274
Попадна ми тази статийка с интересни снимки на звезди и манекенки с една и съща рокля. Интересно ми беше, още повече, че в повечето случаи ми хареса как стои на звездата. Пускам ви роклята, която ме хареса най-много, върху Бионсе. А дъното е Кейти Пери, не мога да я разбера тази жена - защо се прави на клоун?
https://apetiten.info/20-toaleta-ot-modniya-podium-v-koito-zvezd … -svsem-razlichno/

Скрит текст:

# 2 275
Страхотна Катрин-Зита! Тази жена не остарява.

# 2 276
Много са зле днешните моделки! Всички рокли стоят по-добре на актрисите.

# 2 277
Точно! А някои моделки са си направо старховити.

# 2 278
  • София
Много са зле днешните моделки! Всички рокли стоят по-добре на актрисите.

И определено актрисите носят роклите, докато при моделките е обратното - роклите носят манекенките...

# 2 279
Работата на манекените е ходеща закачалка . Нормално е всичко.
Ерата на топ моделите като Синди, Клаудия, Наоми се счита за грешка - имали са прекалено голямо влияние. Сега всички търсят просто закачалки.

Общи условия

Активация на акаунт