Звездни компромати - месец Май'20

• 256 011
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 270
Алекс Ломски е починал от инфаркт. Кобилкина е направила видео.

# 271
  • Viena
Спрягат Плачковица, че е бременна.

# 272
тя кaзaлa, че е дебелa

# 273
  • софия
Валериева за втори път ми прави впечатление в какви бардаци си прави селфита в огледалото. Предишния път беше някаква хепи соц атмосфера, сега е в предверие на нещо си. Не са бутилки с вода, не са крака на хора, а тя разчепатена на огледалото с нечистоплътен вид. Блякс!

# 274
Валериева е адската гнус!
Склонна съм да проявя разбиране към девойки, дошли да покоряват столицата/Студентски град/Бизнес парк, но тази е...

# 275
покорила кенефите Joy

# 276
Цял следобед си представям как би изглеждало и какво би последвало ако канцлерът Меркел, Б. Джонсън или Макрон биха си позволили да нарекат народа си, или част от него тулупи.
Значение:
1. Мъжка зимна дреха, кожух
2. Глупав човек.
Мисля във втория смисъл бе използвано.
Но на Ирина Т. й  допада, явно.
"Казват, че нов навик се изгражда за 21 дни.  В дните на изолация СБФП ( средностатистически български фейсбук потребител) не пропиля времето си с глупости като литература, спорт, планове за спасение на бизнеса си или ( недай Боже) опит да бъде полезен на семейството и на общността  си. С ежедневно постоянство той се  дипломира с отлична оценка във виртуалния университет на нищоправещите и даже “взе специалност” - “Вирусология, теория на конспирацията  и неповлияващо се недоволство”.

Вече съм сигурна, че съществуват българи, които биха изпитали сладка извратена радост ако броят на починалите от Ковид у нас бе по-голям и Щабът се беше провалил.
(Признавам, че [в моменти на гняв към вечните мрънкачи] и аз бих била щастлива ако глупостта и омразата нанасяха физически поражения върху приносителите си. Бих се радвала да им се отразяват някак видимо...)"
#няматакивациници

# 277
Здравейте, казвам се lk и съм циник.

# 278
Тенчева защо е баничарка, като е родена да се влее в политическите ни редици? Пропилява един разкошен талант.

# 279
Това с корейските закони е измислица, или са силно преиначени.
Което не значи, обаче, че на тия хорица им е лесно с тоя ...оф  даже не знам какъв епитет му подхожда.
Но се присъединявам към питането-има ли някаква тема за Северна Корея?(не открих).

# 280
Тулупите точно бяха забавни. Обсъди ли се идеята, че Пеевски нищо не е дарявал? Неговите длъжници му лижели гъза и той нали 3 декара? Повече ли е? Ба си, ама да не ви отклонявам вниманието...

# 281
Красавците от сем. Батинкови споделяни ли са?
https://www.instagram.com/p/B_pv8wNpmyX/?igshid=p8dxrot57isz
Бести го изключвам.

# 282
  • София
Но се присъединявам към питането-има ли някаква тема за Северна Корея?(не открих).
Наскоро беше пусната тема в Клюкарника във връзка със слуховете за смъртта на Кими. Друга тема за обсъждане на самата държава май няма, а би ми било интересно. Реално какво се случва там е в сферата на догадките.

# 283
# 284
  • София
Алекс Ломски е починал от инфаркт.
Скрит текст:
Кобилкина е направила видео.
Лошо. Много млад.

Общи условия

Активация на акаунт